Ivan Patzaichin, la Ziua Tășuleasa Social. Un alt invitat-supriză a aterizat spectaculos (FOTO)

Merigo

”Într-o zi de sărbătoare am avut alături de noi prieteni și voluntari faini. Totuși nu poate să treacă neobservată prezența unui invitat de seamă, domnul Ivan Patzaichin, nume care trezește în oricine interesul și admirația. Multiplu medaliat olimpic la JO de vară din 1968, 1972, 1980, 1984, este sportivul cu una din cele mai îndelungate cariere din România. L-am invitat în mijlocul nostru pentru că simțim că un asemenea om deține o resursă de inspirație, care poate să îi îmbogățească pe cei care îl ascultă”, a anunțat Asociația Tășuleasa Social, care a împlinit 17 ani de la înființare.

Ivan Patzaichin. ”În 17 ani de existență, ne-am construit o poveste care din multe puncte de vedere se aseamănă cu cea a domnului Patzaichin, cu începuturi dificile, muncă asiduă și cel mai important, ambiția de a ajunge la cea mai bună variantă a noastră. Totodată, am descoperit povestea Rowmania, despre care vă provocăm să aflați si voi. Ne face să ne simțim onorați și vrem ca la un moment dat să ne implicăm în acest proiect. Astăzi l-am ascultat povestind ca unor prieteni vechi, bucuroși de revedere. Mulțumim frumos pentru asta!”, se mai arată pe pagina de Facebook a asociației.

   

Trei campioni, la Școala de mers pe munte

”Cum altfel putea Toma Coconea să ajungă în tabăra de bază a Școlii de mers pe munte, în Munții Călimani, decât exact așa cum i-a obișnuit pe toți cei care i-au auzit numele? A apărut într-o spectaculoasă aterizare surpriză, după un zbor cu parapanta, pe care Toma l-a descris ca având loc de pornire “o stâncă”, zburând “tot pe coamă, tot pe coamă” și, spre marea noastră mirare, “vânt zero”. Am trimis o echipă de voluntari în tabără pentru a documenta momentul, în speranța că petrecerea surpriză nu va fi divulgată. Spunem că a fost surpriză pentru ca niciunul din participanții grupei 8 nu se aștepta la o astfel de vizită. Totodată, voluntarii urmăreau cerul cum nu l-au mai urmărit până atunci.

  

Vorbim de o petrecere pentru că nu numai că sărbătorim a 32-a grupa de învățăcei ai proiectului Școala de mers pe munte, dar mai ales, sărbătorim 17 ani de existență organizațională. Și pentru că o școală adevărată are parte de niște profesori titani, Toma i-a întâlnit la aterizare pe Teodor Tulpan și Tibi Ușeriu, ambii traineri în proiectul nostru. Poza cu cei trei e o poză memorabilă. Fane a ajuns pe Everest, Tibi a câștigat 6633 Arctic Ultra de două ori consecutiv, iar Toma a patricipat la toate edițiile Red Bull X-Alps, unde s-a clasat pe locul 2 de două ori. Îi mulțumim lui Toma pentru că a împărtășit cu noi un moment unic despre care am vorbit deja și suntem siguri că vor vorbi toți cei care i-au fost martori!” – Tășuleasa Social.

Foto: Facebook Tășuleasa Social

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.