Iubirea în stil James Bond la Budacu de Jos. Femeile, invitate să tragă cu arma

Holistic

„Fii bărbat ! De V.Day, în 14 ale lui Făurar, surprinde-ți partenera cu ceva inedit! Adică, adu-o la poligon să tragă cu o armă reală! Toate doamnele şi domnişoarele însoțite de partener, pot trage GRATUIT 10 cartuşe cu pistolul, iar cele neînsoțite de partener, 20 de cartuşe, la fel de GRATUITE ! Exclusiv între orele 12-17, doar cu programare telefonică cu O ZI în prealabil, în limita locurilor disponibile. Vă aşteptăm!”, anunţă proprietarii Poligonului de tir sportiv Budacu de Jos. Mai multe informaţii găsiţi AICI. 

Pe de altă parte, un nou curs de inițiere în arme şi muniţii începe în data de 15 februarie a.c.şi durează două săptămâni, examinarea urmând să aibă loc la sfârşitul lunii, anunţă organizatorii.

Atât cursurile cât și examinarea vor avea loc în Poligonul de tir sportiv de la Budacu de Jos, amenajat încă de acum patru ani, în toamna anului 2014. Poligonul de tir sportiv este autorizat pentru glonț până la 100 metri și talere. Acesta are şase posturi de tragere cu mese de reglaj/antrenament pentru dreptaci/stângaci sau trageri cu pistol. De asemenea există și un post pentru mistreț alergător cu două direcții de mișcare și distanţe de tragere opționale. Tot aici mai sunt linii automatizate pentru transportul țintelor până la 100 m cu opriri intermediare la 15 m, 25 m şi 50 m.

Poligonul de talere are cinci posturi trap, opt posturi skeet. Deocamdată sunt cinci lansatoare de talere, inclusiv iepure, urmând să mai fie montate încă trei. Toate tragerile-glonț sau talere  se pot face independent de vreme, întrucât posturile sunt acoperite.

Începând cu luna aprilie 2015, la Budacu de Jos se ţin şi cursuri de inițiere pe linie de arme și muniții. Programul este de luni până sâmbătă inclusiv, de la ora 10, până seara.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.