Ionuț Simionca (PMP): Bistrița pentru bistrițeni

Holistic

”Din cauza proastei administrări a oraşului, bistrițenii au început să se sature de praf, şantiere neorganizate şi bani cheltuiţi anapoda.

BISTRIŢA, UN ORAŞ CURAT

Este timpul să spunem STOP şi să readucem Bistriţa la ce era cu câţiva zeci de ani în urmă. Un oraş curat, frumos, plăcut şi iubit de către bistriţeni. Un ORAŞ CURAT cu care să te lauzi.

SPECIALIŞTI PENTRU BISTRIŢA

Atunci când voi fi primar, voi aduce în jurul meu specialişti, care să propună soluţii inovative simple şi necostisitoare pentru a amenaja oraşul.

CETĂŢEANUL ARE PRIORITATE

Ca primar ales de către bistriţeni mă voi implica personal în simplificarea şi umanizarea relaţiei dintre angajaţii primăriei şi cetăţeni.

Orice bistriţean va fi tratat egal, fără excepţie!

Toţi angajaţii primăriei vor trebui să înţeleagă că sunt funcţionari publici care trebuie să fie prietenoşi, de ajutor şi în slujba bistriţenilor.

Voi pune omul potrivit la locul potrivit!”

Ionuț Simionca (PMP), candidat la Primăria Bistrița

simioncaionut.ro

(PE)

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol