Ionuț Simionca: Un fel de Fata Morgana, un miraj, o iluzie optică

Holistic

Camera Deputaţilor a dezbătut moţiunea simplă prin care i se cere demisia lui Dănuţ Andruşcă din funcţia de ministru al Economiei. Moţiunea, care va fi votată miercuri în plen, se numeşte ”Dănuţ Andruşcă sau cum să destabilizezi deliberat economia României. Incompetenţa falimentează România”.

”La dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă, i-am amintit acestuia că românii au de plătit facturi mai mari pentru curent electric, gaze și combustibili, iar aceste creșteri de prețuri se răsfrâng în toate bunurile și serviciile de larg consum. Economia românească prosperă e un fel de Fata Morgana, un miraj, o iluzie optică: cu cât Guvernul PSD ne spune că economia merge mai bine, cu atât viața românilor e mai grea”, spune deputatul Ionuț Simionca, vicepreședinte PMP.

”Vreți să știți cum vede actuala putere viitorul acestei națiuni? Conform logicii pesediste, la ediția din acest an a Start-up Nation, o firmă de IT nu poate obține punctaj la fel de mare ca, de exemplu, o firmă care oferă servicii de pompe funebre. I-am cerut ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan-Radu Oprea, să renunțe la propunerile aberante de modificare a Programului Start-up Nation și să îi încurajeze pe tinerii care vor să facă afaceri cu valoare adăugată mare, îndreptate spre viitorul acestei țări”, mai spune Ionuț Simionca.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Gânditorul de la Hamangia

  Mă aşteptam să se vorbească de alternative viabile pentru salvarea României din „prăpastia” în care se afundă tot mai mult această ţară, din cauza minciunii, a incompetenţei şi imposturii celor care „ADMINISTREAZĂ” , slujesc propriile interese şi nu au făcut nimic pentru cetăţenii pe ale căror interese ar trebui să le slujească. „Opoziţia” nu înseamnă să lupţi împotriva majorităţii la putere, ci lupta pentru înlocuirea răului din activitatea celor care conduc vremelnic treburile ţării, de a lupta pentru implementarea în procesul conducerii a unor alternative viabile de a scoate economia, societatea din prăpastia în care se adânceşte tot mai mult.

  (0)
 2. Vulturul

  Oare cand vor învața “aleșii” să trateze CAUZA în loc de EFECT???…. De aproape 30 de ani … se intamplă la fel !

  (0)
 3. Lavinia

  Foarte bine punctat dle deputat Ionut Simionca.
  Va recomand sa veniti si cu sugestii, idei pentru a le veni in ajutorul acestor incompetenti care conduc aceasta țară!
  Felicitari!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.