”Întâlnire memorabilă” cu Caroline Fernolend

Holistic

Joi 16 noiembrie, ora 18.00, va avea loc la Sinagoga Bistrița conferința ”Lumea satului transilvănean: între uitare și valorificare”, susținută de Caroline Fernolend, director executiv al fundației „Mihai Eminescu Trust” (MET).

Fundația Mihai Eminescu Trust are ca scop protejarea și valorificarea patrimoniului cultural și natural al Transilvaniei. Înființată în anul 2000 în România, aceasta a derulat cu succes peste 1200 de proiecte care au susținut definirea unei noi identități locale, a spiritului comunitar și combaterea efectelor negative produse de plecarea masiva a sasilor din Transilvania.

Caroline Fernolend trăiește în satul ei natal, Viscri. Statul german a onorat activitatea sa acordându-i Crucea de Merit în Rang de Cavaler.

Fundația „MET” se bucură de recunoaștere națională și internațională și s-a aflat timp de 14 ani ani sub patronajul ASR Prințul de Wales.

Clubul Interact Bistrița-Nosa vă invită sa aflati lucruri inedite despre lumea satului transilvănean, despre activitatea de exceptie a fundatiei MET și să intrați în dialog cu Caroline Fernolend.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.