Încep înscrierile pentru admiterea de toamnă. Câte locuri sunt la facultățile UBB Bistrița și Năsăud

Holistic

Între 6 și 13 septembrie a.c., inclusiv sâmbătă și duminică, se fac înscrieri pentru admiterea pe locurile rămase libere la facultățile Extensiei Bistrița a Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj. Nu a mai rămas niciun loc la buget, dar sunt, în total, 178 de locuri libere cu taxă pentru învățământ cu frecvență și 50 de locuri cu taxă pentru ID la nu mai puțin de cinci facultăți din Bistrița și Năsăud.

La Facultatea de Administrație Publică sunt 67 de locuri cu taxă la zi (2700 de lei pe an) și 32 de locuri cu taxă la forma de învățământ la distanță (2600 de lei pe an), la Geografia Turismului – 42 de locuri cu taxă la zi (2400 de lei pe an), la Facultatea de Business – 31 de locuri cu taxă la zi (2500 de lei pe an), iar la Facultatea de Educație Fizică și Sport – 14 locuri cu taxă la zi (2800 de lei pe an).

La Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar de la Năsăud, au mai rămas, pentru sesiunea de toamnă, 24 de locuri cu taxă la zi și 18 locuri cu taxă la ID. Taxa este de 2800 de lei pe an plătibilă în patru rate.

Condițiile de înscriere și calendarul admiterii sunt afișate pe site-urile facultăților.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.