Ice Arena şi-a deschis porţile. Poftiţi şi patinaţi!

Holistic
Avem patinoar! Ce-i drept, nu în centru, ci lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă, dar gheaţa este foarte bună şi oricine vrea să alunece pe ea e binevenit. În seara de Moş Nicolae, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, a primarului Ovidiu Creţu, a viceprimarului George Avram şi a lui Jean Pădureanu porţile patinoarului s-au deschis publicului larg. (FOTO)

Primarul Ovidiu Creţu şi viceprimarul George Avram au încercat primii rezistenţa gheţii, însă, de data aceasta, nu pe patine. Nici preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, un împătimit al sporturilor de iarnă, nu a patinat, grăbit să ajungă la alte evenimente.

La deschiderea patinoarului a participat şi preşedintele de onoare al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, care le-a spus celor prezenţi că, după o anumită vârstă, oamenii au două griji: să nu răcească şi să nu cadă. Aşa că Lordul nici nu s-a apropiat de gheaţă, preferând, în schimb, un ceai cald oferit de organizatori.

Ice Arena va fi deschisă de luni până vineri între 16.00 şi 21.30, iar sâmbăta şi duminica între 10.00 şi 21.30. Biletul de intrare costă 7 lei, iar închirierea unei perechi de patine pentru o oră şi jumătate 8 lei. În incinta patinoarului este şi un chioşc de unde vă puteţi cumpăra ceai de fructe, ciocolată caldă, vin fiert, energizante şi cafea.

Mai multe fotografii, pe Facebook.

ice arena 2 ice arena 3 ice arena 4 ice arena 5 ice arena 6 ice arena 7 ice arena 8 ice arena 9

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.