Horațiu Pașca: Un alt vis împlinit, Bistrița merită această poveste

Holistic

La capătul unui sezon în care Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a obținut medaliile de bronz și dreptul de a juca în cupele europene, antrenorul Horațiu Pașca spune că toate visele au devenit realitate:

”Un alt vis împlinit, pentru că am început de a la a promova și ne-am propus să creștem treptat. Medalia era un vis, podiumul era un vis, cupele europene erau un vis – toate s-au îndeplinit. Publicul acesta minunat merită, Bistrița merită toată această poveste și cred că și noi merităm, pentru că venim după un sezon extrem de complicat în care am trecut prin multe. Merităm această medalie, în ultima vreme am fost permanent pe locul 3 și nu am așteptat noi greșeala adversarului, ci alții au așteptat să ne împiedicăm noi. E multă muncă la mijloc, foarte multă seriozitate, iar ceea ce am văzut în sală nu face altceva decât să îmi confirme că ceea ce facem noi este corect”.

La rândul său, directorul grupării bistrițene, Marius Pintea, a declarat că Gloria a obținut un rezultat extraordinar. ”Visul nostru s-a împlinit. Obținerea locului trei într-un campionat atât de puternic ca și cel al României este un rezultat extraordinar. Vreau din suflet să le mulțumesc bistrițenilor că au crezut în noi, sponsorilor, tuturor celor care au determinat o stabilitate la nivel de club”.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Tadici

  Un cuvânt de mulțumire pentru Pristavita,Rațiu și Elisei nu aveți? Că ele au adus performanta asta și mult mai puțin voi cei care strigați de parcă ați fi câștigat Liga Campionilo ! Sper sa nu uitați de meciurile câștigate la noroc la diferența de un gol și să mulțumiți lui Dumnezeu că a intrat mingea în poarta.Sa va vedem anul viitor și în cupele europene și în campionat cat rezistați.

  (-3)
  • La Bistrita ca la Zalău !

   @ Tadici
   Da’ la noul Pădureanu sa nu-i mulțumim?
   Cate meciuri câștigam fara ajutorul arbitrilor ?

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.