Spectacolul ”Ediție Specială” cu Horațiu Mălăele, amânat

ACTUALIZARE Spectacolul ”Ediție Specială” ce ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă 18 noiembrie, la Palatul Culturii din Bistrița, a fost amânat. Evenimentul va fi reprogramat la o nouă dată și va fi comunicată în cel mai scurt timp posibil. Amânarea spectacolului survine ca urmare a unui casting internațional ce implică prezența obligatorie a unuia dintre artiști și se suprapune cu ziua spectacolului anunțat inițial.

Biletele achiziționate până la acest moment își vor păstra valabilitatea pentru data la care va fi reprogramat spectacolul. Persoanele care doresc să își recupereze contravalorea biletelor sunt rugate să prezinte biletele în original, la casa de bilete a sălii de spectacol. În cazul persoanelor care și-au cumpărat bilete prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, acestea sunt rugate să transmită un email pe adresa office.ticketnet@gmail.com, cu o solicitare de returnare a sumelor respective. Organizatorii le adresează scuze tuturor spectatorilor pentru neplăcerile cauzate și le mulțumesc anticipat pentru înțelegere.

ȘTIREA INIȚIALĂ Își poartă cu pasiune haina de actor, bagheta de regizor și penița de grafician, iar sălile de spectacol arhipline și aplauzele fulminante ale spectatorilor, reprezintă cea mai mare bucurie a sa.

După succesul incontestabil înregistrat cu recitalul excepțional ”Sunt un orb”, actorul Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului ascuțit îi invită pe iubitorii spectacolelor de comedie la maratonul rezistenței la umor, în cel mai nou spectacol, intitulat ”Ediție Specială”.

Evenimentul va fi pus în scenă sâmbătă 18 noiembrie, la Palatul Culturii din Bistrița, începând cu ora 18.00.

Horațiu Mălăele va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, și de muzicianul Radu Captari.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la vibrația emoțională și culminând, în mod evident, cu râsul în hohote. La baza spectacolului ”Ediție Specială” se află texte actuale sau mesaje puternice, pigmentate cu momente umoristice rafinate, culese din cele mai bune reprezentații ale actorului, dar și cu melodii speciale interpretate de îndrăgitul artist Radu Captari.

Horațiu Mălăele, este un artist complet, care de-a lungul carierei sale artistice a adunat zeci de roluri importante în piese de teatru și filme, a semnat acte regizorale de calibru și este autorul a numeroase caricaturi, picturi sau cărți însemnate.

Biletele pentru spectacolul programat sâmbătă 18 noiembrie pot fi achiziționate de la casa de bilete a sălii de spectacol sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

  1. Viorica Pop

    Sunt complet stupefiata de faptul ca suntem ignorati inca o data de „marii” actori.Tind sa cred ca motivul este de ordin pecuniar,sala de la Paltul Culturii neputand concura cu salile cu sute de locuri unde se castiga mai mult.O sa-l ignore si bistritenii ,sunt sigura.

    (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.