Hara, Compact, Dumitru Fărcaș, în concert la Târgul Mare al Bistriței (FOTO-VIDEO)

Merigo

În a doua seară a Târgului Mare al Bistriței, pe pietonalul Liviu Rebreanu a concertat trupa Hara, al cărei solist este bistrițeanul Flavius Buzilă. El le-a spus celor prezenți că i-a fost dor să cânte la Bistrița și că a început să se implice în organizarea unor festivaluri de creație pentru a da o șansă tinerelor talente. ”Promit că vom face ceva și la Bistrița!”, a adăugat el.

”Vara mea”, ”Ce ți-aș face”, ”Totaya ye”, ”S-o iubești” sunt câteva dintre piesele care au răsunat în centrul istoric.

   

”A fost magic la Bistrița,am simțit încă o dată că adevăratul succes al unui cântec nu se măsoară în topuri și clasamente ci în inimile care rezonează cu el. Un cântec sincer despre starea de spirit a unui liceu, pe care l-am scris cu multă emoție in 2011 si de la care nu am avut nicio așteptare „carieristică”, a devenit cântecul unui oraș și a multor generații de „liceeni” de toate vârstele. Tare fain ați cântat cu noi, m-ati facut să retraiesc amintiri neprețuite, vă mulțumesc!”, a postat el apoi pe Facebook.

Trupa Hara, înfiinţată în 2000 la Cluj-Napoca, îl are drept lider pe Flavius Buzilă (voce şi chitară acustică), originar din Bistriţa, el compunând şi interpretând imnul Colegiului Naţional ”Liviu Rebreanu”. Colegii săi de trupă sunt Mihai Andrițcu – vioară, Valentin Muşat – chitară electrică, acustică, Radu Anghel – bass, Nunu Racris – tobe, percuţii.

Seara a fost deschisă de interpreți și formații locale: Petrică Uțanu, Andrada Băieşiu, Fentăm Terra, EMP.

Aici puteți vedea un album foto.

Compact Show în Schulerwald

În Pădurea Schulerwald, cel mai așteptat moment al concertului rock a fost Compact, formație compusă din Paul Ciuci – voce, chitară, Cătălin Popescu – clape, voce, Ionuţ Micu – tobe, Lucian Iluţ – bas. 

”Fata din vis”, ”Mă voi întoarce”, ”Trenul pierdut”, ”Un alt început”, ”Am nevoie de tine”, a fredonat, printre altele, publicul.

După mulți ani, am revenit la Bistrița! A meritat așteptarea.. târziu în noapte, în Pădurea Schulerwald au răsunat cântecele noastre însoțite de vocea unui public bestial care a facut magică întâlnirea noastră cu el! Mulțumim, bistrițeni faini!”, a postat apoi pe Facebook solistul Paul Ciuci.

Dumitru Fărcaș, recital în Heidenfeld

În Complexul Heidenfeld din Viișoara a smuls ropote de aplauze marele Dumitru Fărcaș, care a vrăjit publicul cu taragotul său fermecat:

Programul concertelor de pe pietonal, pe zile:

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

  1. Eugen

    Stimata redactie, tot duminica seara a concertat si COMPACT, in padure, ca doar pe Pietonal nu se putea…..RUSINE Primaria Bistrita, sunteti catastrofali, de ras !

    (4)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.