”Grija pentru pământ”, la Casa Argintarului

Holistic

Clubul Rotary Bistrița Nosa, în parteneriat cu Clubul Lions Siebenburgen, Clubul Rotary Năsăud, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Clubul Monarhiștilor Bistrițeni, marchează Ziua Pământului printr-un eveniment care are loc luni 22 aprilie, ora 13.00, la Casa Argintarului din Bistrița: ”Grija pentru pământ”.

”Evenimentul își propune să contribuie la creșterea gradului de conștietizare a importanței pe care trebuie să o acordăm grijii pentru de planeta noastră, pentru un viitor mai bun, mai curat și mai verde al acesteia. Va fi prezentat și volumul care a inspirat titlul evenimentului, scris de poetul basareabean Sergiu Botezatu. Un număr de 310 exemplare din volumul “Grija pentru pământ” vor fi achiziționate de Cluburile Rotary Bistrița Nosa (200 exemplare) și Lions Siebenburgen (110 exemplare), urmând a fi donate mai multor școli din județul nostru cu ocazia Zilei Copilului – 1 iunie”, se arată într-un comunicat.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Curiosu

  Ce înseamnă monarhist?
  Mai există așa ceva?
  Eu care credeam că toți politicieni din ultimii 30 de ani sunt monarhisti că de…tot s-au rotit intre ei și se înțeleg exact ca familia regală.Zbrrrr!

  (1)
 2. Pop Marius Nicolae

  Stimate domnule Curiosu, pana acum credeam ca doar persoanele cu afinitati evidente in zona serviciilor, sunt …curioase! Nu cred ca avem dreptul sa ne amestecam in viata privata a nici unei familii… Este dreptul nostru (al monarhistilor) si suntem multi ,sa credem ca, ar fi mai bine cu forma de guvernamant Monarhie Constitutionala, pentru tara noastra , acum! Despre politicieni, am aceeasi parere ca si dvs.: FSN-…Fsn…FSN! Mici exceptii, intercalate! Cu respect,MNPop

  (1)
 3. Pop Marius Nicolae

  Intre timp, am participat la Casa Argintarului, la evenimentul respectiv ! Am fost,vreo 25 de participanti… din partea autoritatilor locale,mediu etc. , nimeni…! A fost ,extrem de interesant! Noi mergem inainte cu dezbaterile si vor fi teme extrem de atractive dar toate la timpul lor! Cu respect,MNPop

  (1)
 4. Balan Marius -ecologist PV

  Domnule doctor POP MARIUS NICOLAE. Sunt vaccinat si cunosc foarte bine reactiile autoritatilor si a sefilor de asa zise DECONCENTRATE. Nimic mai fals,ei sunt concentrati si servesc partidele politice , sunt linia a doua de politruci cu amante si copii angajati, indivizi care cotizeaza in campaniile electorale. Ei nu servesc interesele tarii, a MEDIULUI de frica slabei pregatiri in domeniu si pana nu primesc unda verde de la centru(Bucuresti) de la directiile superioare nu misca gura. Sunt extrem de slabi, vanduti si doar interesul din portofel intereseaza pe domniile lor. Se mai mira de ce romanii nu mai au incredere in institutii. Mint EUROPA cu non salanta, dimneata critica UE si a doua zi asteapta bani. In locul lor vorbim noi , voluntari fara de arginti, care nu asteptam nimic , nu ne intereseaza nici un avantaj doar sa fim auziti, respectati si cerem doar sa se aplice legislatia si sa isi recunoasca greselile si sa nu le mai faca. Observam in schimb la administratia romaneasca o lacomie, prostie, si lipsa de interes in a trata cu seriozitate problemele de MEDIU. Nu mai avem timp de amanari si zau nu mai stim cum sa procedam sa-i facem si pe ei responsabili. Suntem facuti diletanti, carcotasi, retrograzi etc noi cei implicati care cu adevarat chiar credem ce zicem si putem demonstra si cu probe practice ca macar avem idei si punem si de actiuni nenumarate in fiecare an. Plantari, strans gunoaie pe malurile raurilor, repopulari cu peste etc. Participam activ o mana de oameni si la dezbateri pe probleme de MEDIU si suntem interesati de a afla noutati. Si toate acestea doar din dragoste de NATURA fara sa asteptam absolut nimic. SARBATORI FERICITE !

  (1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.