”Guru” Gregorian Bivolaru va fi eliberat din Penitenciarul Bistriţa

Merigo

Judecătoria Bistriţa a decis să îl elibereze din închisoare pe Gregorian Bivolaru, fondatorul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA). Decizia a rămas definitivă, iar liderul MISA va fi eliberat miercuri.

Gregorian Bivolaru a cerut eliberarea condiționată pe 16 august, iar sentinţa din 7 septembrie este: „În baza art. 587 Cod procedură penală admite cererea de liberare condiţionată formulată de domnul B.G., fiul lui Constantin , încarcerat în Penitenciarul Bistriţa în executarea unei pedepse de 6 ani închisoare, aplicată prin SP nr. 2591/2016 a Tribunalului Bucureşti, în baza căreia a fost emis mandatul de executare nr. 7784/2016. Dispune liberarea condiţionată a petentului Bivolaru Gregorian. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 07.09.2017.”

Gregorian Bivolaru, 64 de ani, a fost condamnat, pe 14 iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă. El a fost prins, în februarie 2016, la Paris și extrădat în România.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

  • Annelyse

   Care victime? Așa zisa victimă (unică) pentru care a fost dată condamnarea susține că a fost forțată de procurori să semneze o declarație, pe care mai apoi a retractat-o. Ea se declară victima sistemului care a folosit-o ca să îl inchidă pe Bivolaru. Celelalte acuzații s-au dovedit a fi niște născoceli și Bivolaru a fost achitat pentru toate. Dar deh, alta e impresia celor care cred presa de scandal. Nu vă critit, vă rog doar să fiți mai selectiv și mai informat. Multă sănătate!

   (-5)
  • Rabinul

   Annelyse, pe tine nu te-a fortat? A fost de bunavoie? Cum, in spirala la gramada cu mai multi?

   (5)
  • Zorro

   Annelyse… cum poți sa afirmi ca un om care are o condamnare definitiva a judecătorilor este curat??? Doar ca o sa fie eliberat condiționat??? Judecătorii l-au condamnat la 6 ani… nu procurorii și nici presa de scandal… așa ca informează-te!!!
   Nu exista pușcăriaș condamnat definitiv de judecători pe nedrept… poate doar 0,1%… dar nu e cazul ca Bivolaru sa se încadreze aici!!!

   (5)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.