Gestul emoţionant al unei tinere din Bistriţa aflată într-un scaun cu rotile

Holistic

Evelin Şutea, care a prezentat de multe ori evenimente organizate de Fundaţia Inocenţi, împlineşte marţi frumoasa vârstă de 21 de ani. „Poate vă imaginați că la împlinirea vârstei de 21 de ani, visează la cadouri sofisticate, dar nu, nu aceasta este dorința ei! Evelin își donează ziua de naștere pentru ca micuții din programul educațional Inocenți din Slătinița să aibă șansa de a-și sărbători zilele de naștere exact așa cum merită orice copil: cu tort, cadouri și amintiri de poveste”, a anunţat Fundaţia Inocenţi.

Iată cum şi-a motivat Evelin gestul ei: „În curând împlinesc frumoasa vârstă de 21 de ani. Un nou an, noi provocări, noi experiențe… Specialiștii susțin că maturitatea este dobândită odată cu atingerea acestui prag. Așadar, teoretic, sunt un adult cu acte în regulă. Însă, cu toate acestea, încerc să păstrez aprinsă în interior flacăra copilăriei, a inocenței.

Când spun copilărie, printre alte câteva lucruri, gândul meu zboară la zilele de naștere atât de deosebite pentru mine pe care le așteptam cu atâta nerăbdare. Și, cum odată cu vârsta, am învățat că este mai important și mai frumos a oferi decât a primi, anul acesta am decis să întâmpin noul capitol al vieții într-un mod mai special: încercând să aduc un zâmbet pe chipul unor copii.

Vreau să îmi donez ziua de naștere pentru ca, prin intermediul oamenilor frumoși din staff-ul Fundației Inocenți, sufletele inocente din cadrul programului educațional din Slătinița să aibă parte de o aniversare magică plină de momente frumoase și amintiri neprețuite.

Așadar, dacă vrei să-mi urezi La mulți ani! într-un mod special anul acesta, te rog să fii alături de mine și să dăm culoare împreună unor amintiri de poveste pentru copiii din Slătinița!”, a anunţat Evelin.

Puteţi face donaţii dând click AICI şi urmând instrucţiunile. Procesul durează câteva minute.

Evelin nu face altceva decât să susţină prin gestul ei proiectul „Spiriduș: creionez amintiri de poveste” descris astfel de Fundaţia Inocenţi: „Vă aduceți aminte cu ce bucurie așteptați zilele de naștere atunci când erați micuți doar pentru a marca momentul alături de prietenii de joacă sau pentru a primi micile cadouri? Mulți dintre noi păstrăm în suflet și acum amintirea primului tort, a primei petreceri sau, poate, undeva în gentuță, unul dintre cadourile primite în urmă cu ani buni. Cu “gustul” și amintirea acelor momente, echipa Fundației Inocenți și-a propus în ultimii ani ca zilele de naștere ale micuților din medii defavorizate să nu treacă neobservate. Și pentru că nu vrem să ne oprim niciodată din a crea amintiri de poveste copiilor, te rugăm să fii alături de noi în această misiune! Fii unul dintre spiridușii organizatori ai zilelor de naștere ale copiilor cu care viața nu a fost atât de generoasă!

În acest moment, beneficiari ai programelor noastre de suport educațional și integrare socială sunt 75 de copii de la Şcoala Primară Reteag – Poieni, Şcoala Primară Slătiniţa, ambele localităţi fiind predominante de etnie romă, precum şi copii care sunt incluşi în Centrul de Zi Micii Inocenţi-Bistriţa. Toți acești copii se confruntă cu grave deficiențe sociale, educaționale, economice și de sănătate care, de cele mai multe ori, le afectează negativ evoluția din toate punctele de vedere. Suma necesară: 7500 lei”

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.