Galeria comercială din B1 Shopping Bistriţa se extinde cu noi magazine

Holistic

(FOTO) A început în viteză construcţia unui nou imobil din Galeria comercială B1 Shopping Bistriţa vizavi de restaurantul KFC, acesta fiind al doilea din complex. Investitorii extind zona cu magazine, dar vor face un spaţiu şi pentru bar/cafenea. E foarte posibil ca noua clădire să fie inaugurată până la sărbătorile de iarnă, cum s-a întâmplat şi cu cealaltă.

 

Compania SC Apple Development SRL cu sediul în București va construi un imobil similar cu cel existent în regim de înălțime parter, cu destinația de galerie comercială. Acesta va cuprinde spații pentru comercializarea de mărfuri alimentare și nealimentare diverse, dar şi bar/cafenea.

Se construieşte pe 1722 m2, dar vor fi făcute şi alei pietonale și carosabile, parcări exterioare pe 1325 m2. Vor fi amenajate încă 57 de locuri de parcare din care 21 locuri de parcare pe suprafața terenului destinat obiectivului, restul pentru restaurantul KFC.

B1 Shopping Bistrița s-a deschis în 23 noiembrie 2017 și cuprinde magazinele H&M, Hervis, Takko, New Yorker, Deichmann, Pepco, Flanco, LC Waikiki, CCC, Pepco, Noriel, Plafar, River Bet Cafe, XPress, Mon Jardin Patisserie şi Atlantis Gold.

Mitiska Reim, un fond privat de investiții specializat în real estate, cu sediul în Bruxelles, Belgia, a investit peste 10 milioane de euro pentru ridicarea centrului de retail, fiind create aproximativ 250 de noi locuri de muncă. Este al 20-lea parc de retail pe care Mitiska Reim îl deține în România.

La momentul inaugurării, investitorii au spus că încă există cereri de spaţii, motiv pentru care vor mai fi ridicate în continuarea celor existente încă trei sau patru magazine pentru alte branduri.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.