Gabi Balint, alături de fotbaliştii din Chiochiş. Fostul jucător a făcut şi o donaţie (FOTO)

Merigo

Fostul mare jucător Gabi Balint, originar din Sîngeorz-Băi și cetățean de onoare al Bistriței, se află, duminică, la Chiochiş unde participă la Cupa Comunei la fotbal.

Competiţia a început la ora 11.00 pe terenul din satul Bozieş. Cu acest prilej se adună bani şi pentru acţiunea caritabilă „Să echipăm un copil pentru şcoală”, participanţii fiind invitaţi să facă donaţii în bani sau obiecte necesare copiilor.

”Duminică sportivă la Bozieş. Cupa comunei Chiochiş a aliniat la start şase echipe din zonă, motiv de bucurie pentru toți cei care iubesc mişcarea. Participanții au fost invitați să susțină prin mici contribuții copii aflați în dificultate in vederea începerii şcolii. Felicitări primarului Vasile Silași pentru felul în care se implică constant în viața comunitătii!”, a postat pe Facebook președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, prezent la eveniment alături de liderul Organizației Municipale PNL Bistrița, consilierul local Sorin Hangan, și de consilierul județean Vasile Marc.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău
Jidvei

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.