Fundația Inocenți: Donează pentru 9 copii cu dizabilități!

Merigo

Trupa de dans Inocenți din Slătinița va face spectacol în beneficiul altor copii vulnerabili, la sfârșitul lunii septembrie, în cadrul Festivalului Prieteniei, cu scopul de a susține proiectul “Un strop de mai bine pentru copiii vulnerabili”.

Fiind la rândul lor beneficiari ai programului de suport educațional și integrare socială din Slătinița, micuții vor dansa pentru a aduce mai multă bucurie și altor copiii care se află în dificultate, de această dată fiind vorba despre copiii cu dizabilități, dar și bebelușii din programele Inocenți din Bistrița.

”Coordonatoarea trupei de dans este Șutea Rozalia (Boby) care, pe lângă suportul educațional, le insuflă copiilor valori precum dăruire, bunătate, prietenie. Împreună se pregătesc acum ca în cadrul festivalului să bucure sufletele celor prezenți. Acești copii își donează talentul pentru a aduce bucurie și mai mult bine și în viețile altor copii încercați de soartă! Ajută-i și tu să ajute!  Donează pentru proiecțelul “Un strop de mai bine pentru copiii vulnerabili”! Orice sumă poate face diferența…”, anunță Fundația Inocenți:

”De ani buni, Fundația Inocenți Bistrița dedică o bună parte din misiunea sa copiilor cu dizabilități. Cu multă dăruire și profesionalism, echipa noastră de specialiști și voluntari instruiți derulează activități zilnice adaptate nevoilor copiilor și tinerilor, toate având drept scop creșterea calității vieții și facilitarea integrării lor sociale. Asigurarea necesarului de materiale pentru toate activitățile pe care le organizăm, precum și crearea unui spațiu cât mai relaxant și confortabil pentru acești copii atât de încercați de soartă, reprezintă, de asemenea, o provocare și o preocupare permanentă pentru întreaga echipă. 9 dintre copiii cu dizabilități cărora le dedicăm zilnic timp, energie și afecțiune, sunt țintuiți în pat, ceea ce face ca variantele de a le îmbunătăți condiția și starea să fie limitate. Pentru ei, ne dorim să reușim cu ajutorul vostru să achiziționăm 3 fotolii de tip puf care le-ar permite ca în timpul activităților derulate de către specialiștii noștri să se bucure de un spațiu mai confortabil și mai prietenos decât patul… De asemenea, avem nevoie de un fotoliu balansoar pentru ca timpul petrecut alături de specialiștii și voluntarii noștri să fie unul și mai relaxant și apropiat de un mediu cât mai călduros cu putință”.

Aici detalii.

Foto: Fundația Inocenți

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.