Fostul primar Vasile Moldovan a organizat o petrecere. Cine i-a fost alături (FOTO)

Holistic

Fostul primar al Bistriţei, Vasile Moldovan, acum consilier local din partea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), a dat o petrecere la un local din oraş întrucât săptămâna aceasta, pe 23 martie, împlineşte 70 de ani.

La petrecere a avut-o alături pe soţia sa, doamna farmacist Livia Moldovan, preşedinta Asociaţiei „Amazoanele Bistriţene”, copiii, nepoţii, dar şi numeroşi prieteni şi chiar foşti colaboratori din Primăria Bistriţa, printre aceştia numărându-se şi Vasile Marina, şeful Direcţiei Patrimoniu, aşa cum se poate vedea din fotografiile de mai jos.

 

Vasile Moldovan a fost primar al Bistriţei în perioada 2000-2008, mai întâi din partea PD, ulterior PDL. În ziua în care a împlinit 68 de ani, adică în 2016, a fost anunţat drept candidat la Primăria Bistriţa din partea ALDE, fiind atunci la a șasea candidatură pentru funcția de primar al Bistriței, după cele din 1996 (independent, când a pierdut), 2000 (din partea PD, când a câștigat), 2004 (din partea PDL, când a câștigat al doilea mandat), 2008 (din partea PDL, când a pierdut) și 2012 (din partea PDL, când a pierdut din nou).

Vasile Moldovan (n. 23.03.1948) este de profesie este inginer. A absolvit în 1971 Institutul Politehnic Cluj-Napoca, Facultatea de Electrotehnică, specialitatea Electromecanică. În 2005, la Universitatea ”Babeş Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene, a obţinut master în Management performant.

Între 1971-1976 a fost inginer energetic la fabrica de textile Netex Bistriţa, apoi şef Birou mecanic-energetic la fabrica Industria Laptelui Bistriţa. Între 1983 şi 1987 a deţinut funcţia de adjunct şef filială, ICPE Bucureşti – Filiala Bistriţa, iar între 1987-1988 – şef compartiment Industria mică la Consiliul Popular Bistriţa-Năsăud. Între 1988 și 1991 a fost director la Întreprinderea de Prelucrare a Sfeclei de Zahăr Lechinţa. Din 1991 a devenit subprefect, iar între 1992 şi 1998 a fost director în cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi apoi şef serviciu. Din 2000 până în 2008 a fost primar al Bistriţei şi lider municipal al PDL Bistriţa. După ce a pierdut funcţia de edil în favoarea lui Ovidiu Creţu, a devenit şeful serviciului de proiecte cu finanţare internă şi internaţională din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. În 2012 a candidat din nou la funcția de primar al Bistriței, însă a pierdut în fața lui Ovidiu Crețu, rămânând consilier municipal PDL, ulterior PNL.

Timp Online îi urează multă sănătate şi La mulţi ani! 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Bistritean

  La multi ani primare!
  Din partea comitetului de directori din Primarie, care nu recunosc ca daca tu Vasile nu erai, nici noi directori nu eram, iti dedicam urmatoarea urare:
  “No Vasile nu fii trist, ca turnul noi l-am aprins”
  Din partea celui mai mare dereftor al administratiei metropolei Bistrita, io care sunt pe viata in functiune, si nici Ovidiu nu ma da jos, inca o data la multi ani!
  Cu multumiri, Cocisiu!

  (0)
 2. DA,DA

  Si alti directori cu drag, Marina Vasile, Chirlejan, Pop Monica, Fechete, Albu Maria, Scurtu, Cismas, Cincia, va multumim cu drag ca ne-ati facut oameni mari si am ramas in continuare si cu Dl Cretu caruia i am jurat credinta vesnica mai ales pentru salariile de peste 10.000 lei. Suntem tari, facem ce vrem si suntem vesnici pentru ca stim sa ne pliem in functie de orice primar ar veni la primaria Bisttita, stim sa intram sub piele, stim sa lingusim, stim sa dam in gat colegii si subalterni, pentru ca putem.

  (0)
 3. lili

  Doamne , ca nu mai incapeti de salariati primariei . Sunteti invidiosi ca sunt buni si muncesc din greu pentru acei bani. O zi faina.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.