Un fost primar, consilierul unui primar în funcție? ”Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”

”Viața este mereu surprinzătoare, are ironiile sale. Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs. M-aș fi putut gândi la orice, dar nu la asta. Două personaje antagonice să lucreze împreună. Nu îmi vine să cred. Ce pot să mai zic… ironiile dureroase ale vieții”, a comentat deputatul Daniel Suciu o informaţie că fostul primar PSD al orașului Sîngeorz-Băi, Roland Venig, ar putea deveni consilierul primarului în funcție Traian Ogâgău (PNL), el depunându-și dosar în acest sens.

Daniel Suciu, președinte interimar PSD Sîngeorz-Băi, a amintit la Sîngeorz TV că Traian Ogâgău și Roland Venig s-a acuzat reciproc atâția ani: ”Câte cuvinte nu și-au spus… Actualul primar, deja personaj de film, a acuzat administrația condusă de Roland Venig, a spus că îl va da în judecată pentru a recupera prejudiciile. Acum, Roland Venig spune că îl înțelege pe actualul primar cât de greu îi e. Poate că ar fi bine ca acești doi oameni să lucreze împreună”.

 

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

 1. Gânditorul de la Hamangia

  Ce e rău în faptul că un membru PSD, ţinând cont de experienţa acumulată în perioada cât a fost primar, nefiind indiferent faţă de starea de decădere a oraşului în care trăieşte, vrea să pună umărul la înlăturarea cauzelor care au generat „prăpastia” în care a căzut această localitate, ce era odată o „perlă” a turismului, mai ales balnear al ţării, şi neţinând cont de apartenenţa la un partid, vrea să ajute opoziţia, ci este chiar de admirat un asemenea gest. Domnul Daniel Suciu, pe care nu-l cunosc doar de pe paginile ziarului, am citit prima oară opiniile sale acide, pline de invidie, cu privire la activitatea unui adversar al partidului din care face parte, uitându-se numai la problemele pe care acel om nu le putea rezolva, nu şi la cine le-a lăsat în urmă. Domnul Roland Venig, nu că n-ar ţine la partidul său, ci în cunoştinţă directă a cauzelor care au pricinuit problemele, prin experienţa tristă acumulată, care se bazează pe recunoaşterea soluţiilor prin care se poate lupta pentru învigerea greutăţilor respective, vrea să contribuie şi are şi competenţa de a face exact ceea ce ar trebui să facă politicienii, de a servi interesele celor care i-au ales ori nu, deci a colectivităţii din care face parte. Consider că trebuie să felicităm un asemenea om şi nu să privim iniţiativa lui cu invidie şi bătaie de joc (cu râsu – plânsu) din propoziţia introductivă, prin care s-a autocaracterizat domnul Daniel Suciu. Lumea va înţelege şi, dacă va trage concluziile şi dint-un alt comentariu, din urmă cu câteva zile, şi va acţiona conform îndemnului la unire, va constata că rezolvarea problemelor, nu va fi foarte uşoară, dar le vor învinge mai uşor, decât trăgând fiecare în altă direcţie, precum vietăţile din fabule şi zicale.

  (3)
 2. Ioan Pantilimon

  Din punct de vedere al interesului comun e cea mai buna solutie, deorece Roland Vening e priceput in administratie si mult mai experimentat si priceput decat primarul.

  (3)
 3. Berenge

  Pentru voi politrucii normalul este anormal,iar anormalul e normal.Roland cu păcatele lui a fost un om corect și bine intentionat,el a pierdut datorită PSD-ului si a lui Radu Moldovan deoarece spunea lucrurilor pe nume și deranja.Dacă ar ajunge consilier ar face echipa bună cu Ogagau,dar ar fi și o grea lovitură pentru PSD ,referendumul ar fi un mare fas.

  (7)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.