Flori Dumitrene luptă azi să devină cel mai tare ansamblu folcloric din ţară. Cum puteţi vota

Holistic

Ansamblul „Flori Dumitrene” va evolua, marţi, 24 aprilie, începând cu ora 15.00, la Pro TV în emisiunea „La Măruţă” pentru a câştiga titlul de cel mai tare ansamblu folcloric din ţară.

Câştigătorul va fi desemnat în urma voturilor publicului. Ansamblul care va obține cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va câștiga titlul suprem.

Puteţi vota Ansamblul „Flori Dumitrene” online pe site-ul emisiunii sau prin SMS pe parcursul fiecărei emisiuni, în intervalul START/STOP vot semnalat de Cătălin Măruță.

Trebuie să trimiteţi un SMS la numărul 1266 (0.24€, inclusiv TVA) cu numele ansamblului participant la emisiune care se dorește a fi votat, așa cum este comunicat în emisiune (prin afișare pe ecran și menționare verbală).

Cei din Dumitra au avut până acum o evoluţie spectaculoasă în dulelul ansamblurilor din emisiunea „La Măruţă”. În semifinală, dansatorii din comuna Dumitra au reuşit să adune 57% din voturile telespectatorilor, faţă de adversarii din judeţul Bacău care au strâns doar 47% din voturi.

Primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan, a plâns pe toată durata concursului, fericit de reuşita dansatorilor din comuna sa. Drept consolare, el i-a invitat pe băcăuani la Dumitra la o sărbătoare a comunei, ocazie cu care vor putea prezenta obiceiuri din zona lor.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.