”Fiți curajoși!”, congres anual al Martorilor lui Iehova

Holistic

Comunicat – Bistrița: Martorii lui Iehova vor ține congresul lor anual în perioada 13-15 iulie. Intrarea este liberă. Tema congresului este: „Fiți curajoși!”:

”Când urmărim știrile, vedem, fără îndoială, că oameni de toate vârstele luptă cu temeri și îngrijorări tot mai mari. Avem nevoie de curaj să înfruntăm aceste presiuni. Toți cei care vor să audă sfaturile practice ale Bibliei prezentate la congresul din acest an sunt bineveniți”

Programul conține 54 de părți, inclusiv discursuri, lecturi dramatizate, interviuri și materiale video. Vor fi analizate personaje Biblice curajoase precum Iosua, Iael sau Pavel dar și exemple de curaj din timpurile moderne. În plus, în ultima zi a congresului, va fi prezentat filmul „Relatarea despre Iona – O lecție de curaj și îndurare”. În fiecare zi, sesiunile de dimineață și de după-amiază vor începe cu prezentări audio-video pregătite special pentru congres.

La programul biblic de la Sala de Congrese de la Turda se estimează că vor asista circa 2.500 de persoane.

DIN PROGRAM:

  • Cuvântări și interviuri: Aflați câteva modalități practice de a face față cu curaj dificultăților din prezent și din viitor.

  • Multimedia: Observați ce putem învăța despre curaj de la alte persoane. Putem găsi exemple de curaj chiar și în lumea animală.

  • Discurs public: Aflați de ce i-a spus Isus unui tată îndurerat: „Nu te teme!”. (Marcu 5:36) Audiați discursul încurajator bazat pe Biblie ce va fi ținut duminică dimineață: „Cum ne insuflă curaj speranța învierii?”.

  • Film: Duminică după-amiază veți afla de ce a fost Iona cuprins de teamă și a fugit când a primit o însărcinare.

CINE POATE ASISTA?

Oricine dorește. Intrarea este liberă

Programul congresului – 2018

Vineri

Programul acestei zile are la bază îndemnul din Iosua 1:7: „Fii curajos și foarte tare”.

Sâmbătă

Cum putem vesti fără teamă cuvântul lui Dumnezeu?

Duminică

Poporul lui Dumnezeu va avea nevoie de curaj pentru a face față evenimentelor din viitor.

AICI MAI MULTE DETALII despre Congres.

Google Ads-sub articol