Festivalul ”Izvor de tradiţie în Dumitra”, cu liberali de toate rangurile (FOTO)

Holistic
Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, vicepreşedintele AVAS Dan Băbuţan, senatorul Ioan Deneş, vicepreşedintele CJ Dorin Popescu, fostul prefect Ani Bob şi alţi liberali au participat duminică la Festivalul "Izvor de tradiţie la Dumitra" ca să fie alături de primarul comunei, Gheorghe Bălăjan, care înainte de parlamentare şi-a arătat deschis şi pe faţă susţinerea faţă de PNL.

1 festival dumitra 2 festival drumitra 3 festival dumitra 4 festival dumitra

Liberalii au sosit la Dumitra chiar înainte de parada programată la ora 12.00 şi s-au încolonat alături de primarul Dumitrei, Gheorghe Bălăjan, pe care l-au condus până aproape de scenă. Dan Băbuţan şi Dorin Popescu, care au venit împreună la eveniment, au etalat două pălării care păreau a fi surori. Ceilalţi lideri ai PNL Bistriţa-Năsăud au suportat cu stoicism soarele dogoritor.

Întrebat dacă i-a invitat la eveniment şi pe parlamentarii PDL, Gheorghe Bălăjan a răspuns afirmativ, dar a menţionat că doar senatorul Cristian Florian a confirmat participarea. „Timp de două decenii am slujit cu credinţă PDL, acum slujesc PNL şi mă bucur să-i am alături pe parlamentarii liberali şi pe ceilalţi lideri ai partidului”, a spus Gheorghe Bălăjan.

5 festival dumitra 6 festival dumitra 7 festival dumitra 8 festival dumitra

Printre formaţiile invitate la eveniment s-a numărat şi cea din Monor, primarul Ioan Cira fiind prezent alături de ansamblul din zonă la sărbătoarea comunei Dumitra.

Parada a fost urmată de un program artistic susţinut de Fanfara ”Harmonie” a Forumului Democrat German Bistriţa şi de ansamblurile folclorice invitate: ”Flori Dumitrene” – Dumitra, ”Baltagul” – Monor, ”Nunta Zamfirei” – Livezile, ”Balada” – Bistriţa, ”Hora” – Ungheni (Mureş), ”Dor Solovestrian” – Solovăstru (Mureş), ”Maramureşul” – Baia Mare.

Mai multe fotografii, pe pagina noastră de Facebook!

9 festival dumitra 10 festival dumitra 11 festival dumitra 12 festival dumitra

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Dorel Zdărie Brînză

  Sfintiri de biserici…serbari campenesti…zilele satului….festivaluri si manifestari….toate astea nu sunt obositoare pentru bietii alesi!? Poate doresc si domniile lor sa lucreze dar credeti ca se poate cu atatea manifestari?
  …si vara e abia la incput! Sa-i vedem cu bine in articolele din uichendul urmator!

  (0)
 2. Dan Tristan

  … în mangleală, haleală şi-n zbâţâială stă puterea! Ce-i aia muncă? E de halit cumva moka? – c-atunci îi bună!

  (0)
 3. ion

  E RUSINOS PENTRU LIBERALI CA ISI ASOCIAZA IMAGINEA CU TOTI „pdl-istii”DUBIOSI,BALAJAN A TRECUT LA „sustinerea”PNL PENTRU A FI PROTEJAT DE NEREGULILE DE LA PRIMARIA DUMITRA.DACA SE INTOARCE „roata”O SA IL SLUJEASCA DIN NOU CU CREDINTA PE OLTEAN.LIBERALII DAU DOVADA INCA O DATA CA NU POT SA SE DEZVOLTE CINSTIT NICI CI FRIIELE IN MINA.PACAT!!!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.