Femeia care şi-a omorât copiii la naștere şi le-a ascuns cadavrele în podul unui bloc, trimisă în judecată

Merigo

Procurorii Parchetului instanţei supreme au finalizat ancheta şi au trimis-o în judecată, în stare de arest preventiv, pe femeia suspectată că şi-a ucis trei copii nou-născuţi, după care le-a ascuns cadavrele în saci, în podul unui bloc din Bistrița Bârgăului, acestea fiind găsite câţiva ani mai târziu, în luna martie a acestui an, de către un copil.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Parchetul General, procurorii au dispus trimiterea în judecată a Linei Monica Crăciun, suspectată de comiterea infracţiunii de omor, victime fiind trei dintre cei patru copiii ai femeii.

Conform rechizitoriului, în perioada 2004-2011, Lina Monica Crăciun a născut de trei ori acasă şi neasistată medical, iar imediat după naştere şi-a omorât copiii, după care a ascuns cadavrele nou-născuţilor în podul unui bloc unde au fost găsite întâmplător în cursul lunii martie 2017. Trupurile erau ascunse în saci şi erau în stare avansată de descompunere, scheletizate şi mumificate.

”Inculpata Crăciun Lina Monica a comis cele trei fapte de omor asupra propriilor copii în contextul unei relaţii ascunse care a durat mai bine de 10 ani, cu un bărbat cu care inculpata a mai avut relaţii de pe urma cărora a mai dat naştere, anterior săvârşirii faptelor, unui copil. Astfel, din probele administrate a rezultat că inculpata a rămas de trei ori însărcinată cu acest bărbat, sarcini pe care le-a ascuns, fără să le urmărească evoluţia (nu s-a prezentat pe perioada sarcinilor la medicul specialist, iar la termen a născut neasistată medical, după care a suprimat viaţa nou-născuţilor şi le-a ascuns cadavrele”, spun procurorii.

Cele trei cadavre au fost găsite în luna martie a acestui an în podul blocului de către un copil care urcase în pod împreună cu mama sa. Femeia a mers în pod pună rufe la uscat, iar fiul ei de 12 ani a găsit cadavrul unuia dintre copii, care a crezut că este vorba despre o păpuşă. Copilul şi mama sa au găsit două dintre cadavre, pe al treiela găsindu-l poliţiştii.

Dosarul va fi judecat la Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.