Familia Pintican rupe tăcerea. Ce vorbe aruncate de oameni rău intenţionaţi nu sunt adevărate

Holistic

După avalanşa de zvonuri din ultimele două zile în care s-a lansat în spaţiul public ipoteza că Andrei Pintican s-ar fi sinucis exact în ziua în care ar fi primit sentinţa de divorţ, familia tânărului rupe tăcerea. Tatăl lui Andrei a povestit pentru Timp Online cum stau lucrurile:

„Vreau să ne îngropăm copilul în pace şi linişte, creştineşte. Pentru noi este un şoc foarte mare. S-au scris o grămadă de minciuni, iar acest lucru nu îmi place pentru că este vorba de copilul meu. Nu a fost niciun accident de divorţ. Cineva a scos o vorbă urâtă şi automat vorba a luat alte turnuri. Dacă a fost sau nu o defecţiune la maşină se va depista fiindcă nu s-a încheiat ancheta privind circumstanţele în care s-a produs accidentul. Am fost chemat azi dimineaţă la Poliţie ca părinte. Mi s-au dat o parte din lucrurile lui şi am discutat cu poliţiştii. Va fi înmormântat creştineşte fiindcă e vorba despre un accident şi nu e vorba despre altceva. S-a spus şi că ar fi divorţat în acea zi, ceea ce nu este adevărat. Nu a fost nicio acţiune de divorţ. Sunt vorbe aruncate de oameni rău intenţionaţi. Ei erau căsătoriţi. Au avut probleme ca orice cuplu, dar nu în halul în care se vorbeşte. De ce trebuie să denigreze un om cu asemenea vorbe? Soţia lui a fost toată ziua alături de noi, a stat lângă sicriu şi noi o tratăm cu respect fiindcă e nora noastră”, a spus Ioan Pintican, tatăl lui Andrei.

Potrivit familiei Pintican, un preot va sfinţi vineri, la ora 11.00, o cruce care va fi ridicată la locul accidentului, iar la ora 17.00 va începe fi slujba de priveghere la capela din Cimitirul Municipal. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă începând cu ora 10.30.

Din respect pentru pierderea suferită de familie, comentariile la această ştire sunt blocate.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol