EXCLUSIV Ce spune Traian Larionesi despre ancheta DNA şi implicarea sa în dosarul poliţiştilor

Holistic
Patronul grupului de firme Frasinul, Traian Larionesi, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Bistriţa-Năsăud, al cărui nume apare în dosarul poliţiştilor acuzaţi de corupţie, a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru Timp Online despre ancheta DNA. ”I-am şi zis la nevastă-mea să-mi pregătească hainele".

Domnule Larionesi care este implicarea dumneavoastră în dosarul poliţiştilor?

Traian Larionesi: Procurorii DNA au fost şi la mine, m-au cercetat. Că am luat maşini, că am dat cadouri, nu e adevărat. O să vedeţi că se va dovedi. Singura intervenţie a mea care apare în stenograme este corectă şi abia aştept să mă întrebe cineva să-mi spun punctul de vedere. E vorba de un accident în care a fost implicat tatăl meu. Un băiat l-a lovit în trafic, a forţat, l-a depăşit şi l-a acroşat, iar atunci poliţiştul a încercat cumva să-i forţeze să se împace. Maşina pe care o conduce tatăl meu nu era lovită, de fapt e maşina firmei, iar poliţistul i-a spus că, dacă nu se împacă cu cel care l-a lovit, le ia permisele la amândoi. Taică-miu m-a sunat fiindcă eu am luat decizia ca fiecare şofer, dacă are accident, să mă sune pentru că eu nu dau asigurarea oricui. Eu am nişte bonusuri de la Allianz, unde am asigurat tot parcul auto, şi primesc nişte bonusuri dacă nu am accidente fiindcă, oricum, plătesc nişte sume mari. Ce s-ar întâmpla dacă fiecare ar da asigurarea cui vrea? Eu atunci l-am sunat pe domnul Mureşan şi i-am spus: Domnule Mureşan, nu ştiu ce poliţist aveţi acolo, la accident, dar am rugămintea să-şi facă datoria de poliţist şi să nu-l forţeze pe taică-miu să-i dea asigurarea că altfel îi ia permisul. Eu am vorbit cu taică-miu, l-a depăşit în trafic, l-a acroşat pe partea stângă, s-a frecat de roata lui, iar maşina lui taică-miu e lovită nu prea tare, iar băiatul care a venit cu poliţistul încearcă să-i dea asigurarea că altfel le ia permisul la amândoi. Eu aşa ceva nu fac. Vă rog frumos verificaţi dumneavoastră! A verificat, a întocmit procesul verbal, poliţistul şi-a făcut treaba a doua zi exact cum trebuia să şi-o facă fără să mă forţeze să-i dau asigurarea, fără să-i ia permisul. Atât a fost toată intervenţia pe care am avut-o la domnul Mureşan. Referitor la armă şi maşină, acestea sunt lucruri despre care nici nu merită să discut pentru că nu e adevărat. Sunt nişte înscenări.

Înscenări ale cui?

Nu ştiu. Eu nu am făcut faptele acestea, nu le-am făcut şi veţi vedea când se dovedeşte că nu am făcut aşa ceva.

Şi cum explicaţi discuţia aceea purtată de domnul Hasnăş cu poliţistul aflat la locul accidentului şi care părea din seria „să aranjăm lucrurile”?

Numai puţin. Acolo sunt puse împreună. Discuţia pe care a avut-o domnul Roberto este altceva, e alt caz, eu acolo nu mă regăsesc. Accidentul tatălui meu a fost între Ilva şi Sîngeorz-Băi. La Cormaia este alt accident. Cred că ştiu, dar acolo eu nu am treabă. Nu sunt eu.

Deci dumneavoastră spuneţi că nu aveţi o legătură privilegiată cu şefii Poliţiei.

Nu, nimic. Pe mine nu ştiu cu ce m-ar fi putut ajuta pe mine. Niciodată nu i-am cerut… Mie mi s-a părut un om care, nu ştiu … Îl cunoşteam, vorbeam cu el. A fost de câteva ori la vânătoare la mine cu nişte oameni de rând. A mâncat slănină şi brânză dintr-o farfurie, în câmp, dar, pe mine să mă favorizeze, cu nimic, absolut cu nimic. Cu domnul Cloşcă nu am avut nicio relaţie. Cred că m-am întâlnit de 2-3 ori în viaţa mea cu domnul Cloşcă. Părerea mea este că ce s-a dat acolo e o inducere în eroare. Părerea mea e că e altceva. E mai mult decât ce s-a spus acolo. Părerea mea e că s-au spus aceste lucruri fiindcă nu erau atât de grave.

Ce au făcut procurorii DNA la dumnevoastră, ce v-au întrebat?

Au venit la firmă, dar nu i-au interesat documentele firmei. S-au interesat de toate bunurile imobile cumpărate în anii 2012, 2013 şi 2014 şi dacă am dat ceva imobile cuiva, dacă am cumpărat influenţă şi dacă am făcut ceva cadouri. Şi am spus să verifice tot ce vor. Nu am cumpărat influenţă, nu am făcut case cadou, nu am făcut maşini cadou la nimeni. I-am rugat să verifice şi să vadă că nu e adevărat. Să ştiţi că ieri eu mă aşteptam să mă ducă, să mă întrebe şi aşa. I-am felicitat pe oamenii care mi-au făcut percheziţii în trei locaţii fiindcă mi s-a părut că şi-au făcut treaba corect. I-am rugat să nu-mi streze copiii, să nu zbiere fiindcă tot ce vor le pun la dispoziţie. Rugămintea mea către ei a fost să lucreze profesional, să nu facă vrajbă fiindcă nu mă sperie. Din momentul acela Dumnezeu mi-a dat o putere încât sunt mai relaxat decât într-o zi de muncă obişnuită de-a mea. Sunt mai relaxat şi mai bine, dar am aşteptat să mă întrebe şi pe mine, să mă cheme şi să mă întrebe. Sigur o să mă cheme, dar, de faptele care mi-au fost aduse la cunoştinţă nu sunt vinovat.

Adică ce fapte?

M-au întrebat de vânătorile din Africa, de case, de maşini. Da, am fost în Africa cu nişte oameni la vânătoare, dar nu cu oamenii aceştia. Fiecare şi-a plătit, se poate verifica de unde şi-a cumpărat fiecare biletul de avion, cât a plătit. Unii au vânat mizilicuri. Eu am vânat, într-adevăr, şi îmi asum. Le-am arătat ce bani iau de la firmă, ce dividende, şi că-mi permit.

V-au acuzat până la urmă de ceva?

Eu nu sunt nici martor. Nu-s. M-au întrebat de case, vânători, a luat asociaţia, intrările, donaţiile, au verificat. Până la urmă nu au vrut să ia niciun document de acolo, nu le-a trebuit, au cerut la contabilă toată situaţia. Au luat în schimb nişte documente de la imobile din Bistriţa pe care le-am cumpărat, de la un apartament la Cluj unde stă feciorul meu, la nişte proprietăţi cumpărate în Suceava, pădure luată în 2013 şi 2014. Deci au luat nişte documente, dar nu mi-au spus să mă prezint undeva.

Sunteţi un om de afaceri foarte important care conduceţi un grup de firme şi vreau să vă întreb cum vă explicaţi că nişte bugetari care au lucrat toată viaţa la stat au astfel de averi?

Mă întrebaţi ceva ce nu vă pot răspunde. Eu am o vorbă cine gândeşte de altul nu-i mai rămâne timp să lucreze pentru el. Eu tot timpul sunt concentrat şi mi-e foarte greu să pot duce înainte ce am început. Nu ştiu. Sunt oameni care trebuie să-i întrebe de unde le au, să facă nişte evaluări. Deci eu nu pot să-mi dau cu părerea. Nu cunosc în detaliu averile lor. Nu am fost în casele lor.

Ce credeţi că se va întâmpla mai departe?

Nu pot să mă pronunţ. Mă aştept să fiu citat în dosar. M-am aşteptat încă de ieri. I-am şi zis la nevastă-mea să-mi pregătească hainele. La ce se întâmplă, nu au cum să nu mă cheme. La tam-tam-ul pe care l-au făcut nu au cum să nu mă cheme. Merg cu avocat, cu doamna Dacia Rübl. Dânsa m-a reprezentat în cazuri minore până acum. Eu nu am avut niciodată începerea urmăririi penale, niciun dosar. Doamna Rübl e cel mai bun avocat din Bistriţa-Năsăud, iar eu sunt nevinovat.

Interviu realizat de Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Dan Sehasan

  Mda… nici usturoi n-o păpat, nici guriţa nu-i miroase!… până la proba contrarie, sigur, e cel mai inocent om de pe suprafaţa României!

  (0)
 2. zorro

  Asta-i un prostanac de pe Valea Somesului! Nici nu am avut rabdare sa citesc tot interviul Auzi tu: „Ce s-ar întâmpla dacă fiecare ar da asigurarea cum vrea?” Ce s-ar intampla „domnule” draga, ciobane! Ce s-ar intampla???? Ar merge lucrurile bine in tara asta!!! Pai sticletele ala din strada nu stie cum sa-si faca datoria? Numai daca il suni tu pe seful politiei judetului???? Boule…sa-ti faca nevasta-ta bagajul sa-l iei dupa gratii!!! Da…ai bonusuri la asigurari, daca nu faci accidente, dar daca faci….declari ca TU – prostu’ satului – masluiesti sa nu le pierzi??? Poti sa te inscri si la scoala …ca in puscarie se face!!!

  (0)
 3. cosbucean

  Dar despre toate lucrările majore din judet pe care te ajuta Răducu sa le faci nu ai nimic de zis aici este buba legăturile tale cu Răducu.

  (0)
 4. Marius1

  ˝Înscenări ale cui?˝

  Trădătorul Băsescu a lovit şi la Bistriţa! Domle cât de parşiv e. Nu-i mai ajunge. Pe fratele lui l-a băgat. Şi pe Udrea se răzbună. Şi pe bărbatul ei. Acuma pe Roberto se răzbună… Incredibil..

  (0)
 5. sorin

  Astia sunt patronii de succes ai Romaniei. In cazul lui larionesii si-a inceput activitatea de patron taind si furand padurile cu acordul autoritatilor. Om cu tupeu. A uns in stanga si in dreapta asa incat sa aiba asigurat spatele la a fura. Nu i-a ajuns sa fure din paduri, astfel incat s-a apuca sa participe si sa castige licitatii la cnstructii de drumuri forestiere, comunale, judetene, astel incat cu ajutorul autoritatilor fura balast de unde vrea. Sa va spun cum procedeaza: spre exemplu firma lui larionesi a castigat licitatia pentru drumul de la Bichigiu, punand un pret foarte mic deoarece are materia prima asigurata ilegal . Cum a procedat: pentru material(balast) a intrat cu excavatoarele si camioanele in Salauta de unde si-a lua tot ce trebuie. Apele Romane si-au primit partea si au tacut. Pentru a justifica materiaul folosit un alt smecher care detine o balastiera autorizata ii face facturi pe cantitatea care o doreste Larionesi. Mai departe acel agent economic cu balastiera autorizata, acea cantitate facturata lui Larionesi o vinde la negru. Toti tac si isi iau partea in judet la aceste infractiuni: politia, cei de la apele romane, cei de la APM BN, garda de mediu, etc si toate acestea cu supervizarea celor din politica si in special presedintele CJ. Atentie DNA, nu este singurul hot din judet acest larionesi, mai sunt si alti agenti economici din judet care se ocupa cu lemn si constructii de drumuri care procedeaza in acest fel.

  (0)
 6. un rwcidivist

  MA PWLAAA…..cine te crezi tu sa suni un politist???????????/ cum adica NU DAI ASIGURAREA ORICUI????????????……ma lichea de patron ce esti….te crezi in vestul salbatic?….. platesti impozite si crezi ca ai doar drepturi in romania???? asta nu e tara ta…..a ta e in africa!!!!!

  (0)
 7. HALT REcidivist

  asta SI PRIN FAPTUL CA ANUNTA CA ARE CEL MAI BUN AVOCAT DIN BISTRITA NASAUD SE CONSIDERA INVICIBIL SI SFIDEAZA POPULATIA ACESTEI TARI!….

  (0)
 8. elefantul

  „M-au întrebat de vânătorile din Africa, de case, de maşini. Da, am fost în Africa cu nişte oameni la vânătoare, dar nu cu oamenii aceştia. Fiecare şi-a plătit, se poate verifica de unde şi-a cumpărat fiecare biletul de avion, cât a plătit. Unii au vânat mizilicuri. Eu am vânat, într-adevăr, şi îmi asum. Le-am arătat ce bani iau de la firmă, ce dividende, şi că-mi permit.”
  Dar cu ce alti vanatori ati fost??? Si pe ce bani au venit bugetarii carati de Larionesei in Africa sa fugareasca vanatul? Eu i-am vazut dar nu-s ziarist sa spun. Mizilicuri zici? Sociale, democrate, sau si si?

  (0)
  • HALT REcidivisT

   @elefantule….vezi ca-ti vin trofeele rudelor in port….poate daca se face canalul dunare-baia mare cu astia o sa ajunga si trofeul lui larionesei mai repede acasa la…..singurica de nevasta-sa ….asa ca poti sa vezi de-ti recunosti rudele (e doar o gluma …sa nu te superi)

   (0)
 9. Marius

  Cine se scuza se acuza . Avocata aia desteapta dacia nova trebuia sa-l instruiasca pe taran sa nu deschida gura ,mai ales in presa . Daca citesti toate comentariile o pui de-un dosar penal . Cate combinatii , manevre , spagi si masluieli a facut asta nu cred ca a mai facut cineva in judet . Oricum serviciile i le stiu pe toate . Pariez ca nu-l apuca primavara pe acasa .

  (0)
 10. PENTRU TIMP ONLINE

  rog sa deschideti o rubricatura cu ANUNTURI DECESE PRIN SPANZURARE….deja se strange latul pentru toti………CATI DIRECTORI DE DECONCENTRATE….DORM LINISTITI LA NOAPTE??????????????? foarte putini….posibil niciunul!….. toti au facut o magair…..SECURITATEA LUCREZA …acum lucreza ….e foarte bine ca nu platim salariile degeaba…. PARCA AUD MAINE IN PRESA……”deoarece a fost dircetor in perioada……si-a scris biletul de adio…..la capela sunt invitati ……coroane….etc….”

  (0)
 11. Comentator

  un om onorabil cu adevarat……un credincios penticostal care isi respecta crezul……numele lui este scris cu litere de aur in Betel…….

  (0)
 12. Ioan Oltean

  Mai fratele meu mare patron de licitaţii trucate, ‘mata esti in pozitia căruţaşului ajuns pilot pe F16 (teoretic, pt că într-o ţară precum USA, niciodata nu s-ar întâmpla asta). Am citit cu atenţie articolul, şi mi-am dat seama că nu numai că eşti vinovat şi limitat ca şi grad de inteligenţă, dar eşti DISPERAT. Cu siguranţă că procurorii DNA, sunt buni psihologi (iar dacă nu sunt, poate că au psihologi drept consultanţi), şi îşi dau seama cu cine au de a face.

  (0)
  • nasaudean

   DOMNULE OLTEAN FAC A ALERGIE CAND NE COMPARAM CU USA STAT FEDERA IN CARE 45% DIN SENAT A FOST CONDAMNATA ORI A FACUT PUSCARIE, IN CARE EXISTA CONDAMNARE LA MOARTE ,POLITIA OMOARA NEGRII SI APOI E PREMIATA INCHIDE INDIENII IN REZERVATII NU PT A SE INTEGRA CI PT A IZOLA SI APOI VORBESC DE DREPTURILE OMULUI!!!!!!

   (0)
 13. penticostal

  Fratele Traian este un om drept ca toti fratii penticostali. Noi nu furam sa se vada, furam ca in codru, noi nu bem, ne punem doar tuica in cafea, noi nu fumam, decat la noi acasa, noi nu curvim, decat cu africance. Fratele Traian e cinstit, nu a furat, nu a curvit, nu a inselat, nu a mintit, ci este un drept slujbas.

  (0)
 14. Stiati ca?

  Stiati ca cea mai folosita replica de Larionesi, un adevarat motto al vietii sale, este: „doar Dumnezeu are cu 1 leu mai mult ca mine”. Nu stiu daca se referea la averea frauduloasa sau la leii vanati in Africa, dar se pare ca oricare dintre acestia nu i-au fost indeajuns….e bine!

  (0)
  • pt viorel

   e perfect adevarat. A folosit de multe ori expresia asta. Va dati seama ce bolnav e omul?

   (0)
 15. Stiati ca?

  Pai ce va asteptati de la un tafist ajuns mare goanga? Larionesi a fost un biet tafist, care, furand mai mult ca altii, a reusit sa-si ridice un imperiu de nisip. Nu mai are multe…ca sa va lamuriti cine.s penticostalii!

  (0)
 16. pon-tic

  Mai să fie… Vânătorii ăştia mâncă numa slănină si brânză… Da ăsta se pare că mâncă chiar numa brânză la ce debitează… Noroc că s-a inventat drujba că altfel era cioban… Cică el are bani din dividende da nu zice cu cine are contractele… Frasinul ăsta e un fel de Comlorela…

  (0)
 17. adi

  bah golanas penticostal,ce ai crezut mah lacomule ca faci? bah nemernicule nu-ti mai ajunge luxul? te-ai inhaitat cu pesedeaua in speranta ca o sa primesti contracte la greu de la chelner? raspunde ma om de nimic?

  (0)
  • un prwst

   astepti sa-ti raspunda?….nu apuca…isi pregateste pijamalele.. sia- cumparat pijama noua, mai mare cu 6 numare din care taie si isi pune petic in fund……pentru ca-i frica sa nu-l penetreze conCURenta!!!!

   (0)
 18. anonim

  Eu va zic ceva daca nu stiti nu vorbit. Sunteti invidiosi daca ati avea posibilitati ati fura la greu si voi. Nu va mai deranjati sa scrieti ce va tuna . Cine va da salari asa mari in Romania asta hhhh cine?

  (0)
 19. gheorghe

  INCREZUTULE!!pe banii cui a petrecut Raducu in Alaska?pe banii cui a impuscat minunatia aia de elan??pe spagile tale ati stat 2 saptamani intregi in SUA..lucrarile fara licitatii,le-ai luat pana si armele de serviciu padurarilor sa nu se poata apara de securile rromilor,de frica sa nu impuste mai mult decat tine…nemernic grosolan ce esti…ai crezut ca esti Dumnezeu…dar mandria merge inaintea caderii…apropos,fetita de beclean ce face?:)

  (0)
 20. ptr anonim

  Se vede ca esti din familia de analfabeti cu o clasa facuta la Maieru,dupa ortografia din comentariul tau…marsh la scoala!

  (0)
  • D-le anonim

   As vrea sa va imbogatesc cultura generala, spunandu-va ca la Maieru chiar se face scoala – de aici pleaca elevi la liceele de top din judet si nu numai, fiind chiar pe locurile fruntase. Un alt argument ar fi acela ca la olimpiadele judetene si nationale elevii maiereni vin cu premii remarcabile. Inainte de a mai scoate ,,porumbelul” din gura d-voastra ,,inteligenta”, v-as sfatui sa treceti ideile prin filtrul gandirii si sa scoateti de acolo doar ceea ce este util.

   (0)
 21. vasile

  Din ce vad eu voi suferiti de paranoia. fiecare din noi are dreptul sa plateasca pagubele. NU e obligatoriu sa dai asigurarea. este obligatorie asigurarea ca masura preventiva (in caz ca nu poti plati). inainte sa vorbiti comparati situatiile cu restul patronilor si vedeti ca asta chiar a desfasurat o afacere . daca e vinovat sa plateasca. mandria NU e caz penal… se comporta asa pentru ca noi toti ii permitem. pana la urma interventii de tipul asta se petrec cu zecile de mii in romania, asa ca eu cred ca a suparat pe careva…

  (0)
  • curtea de conturi

   a suparat bugetul tarii …inghitindu-l si…vomitand comisioane hotilor!!!!!!!

   (0)
  • Cristi

   Agentul de Poliţie este obligat, conform legii, să solicite în cazul oricărui accident de circulaţie actele de identitate, permisele de conducere, cartea maşinii si asigurările R.C.A. obligatorii, pentru ambele maşini, sau vehicole rutiere. Datele respective se menţionează, în mod obligatoriu, in Procesul Verbal întocmit de agentul de Poliţie, iar dacă au rezultat victime, permisele de conducere si poliţele de asigurare R.C.A. se reţin pînă la soluţionarea, sau încadrarea vinovăţiei părtţilor implicate in accident

   (0)
 22. cristina retegan

  Dar acum eu ce ma fac? cine ma mai sustine financiar? cui ii mai vand eu pasarica pentru cateva sute de lei? Ce nu stiati? Eu nu mi/a castigat banii cu vocea, ci cu gura…

  (0)
  • @

   de ce pana la paste?…..la paste se da condamnarea definitiva la toate…..penalele lui sufu’tu????

   (0)
 23. Stimati ,, prieteni "

  Stimati ,, prieteni „, sunteti cu adevarat penibili ( cu tot cu comentariile voastre ). Din cate observ mergeti dupa sloganul – ,, tara arde si baba se piaptana”. In tara sunt atatea probleme de care ati putea fi interesati, insa voi va pierdeti vremea cu asemenea maruntisuri. Este usor sa acuzi pe cineva doar pentru ca nu-ti place de fata lui, sau doar pentru ca are mai multa putere decat tine. Daca intr-adevar aveti timp la dispozitie fructificati-l in ceva care sa va aduca un beneficiu, care sa contribuie la bunul mers al tarii. Lasati problemele in seama celor abilitati, DNA-UL, si nu va mai dati inutil cu parerea ca nu o sa va creasca deloc stima de sine, veti ramane aceleasi persoane insipide si frustrate.
  In ceea ce va priveste pe d-voastra d-le Larionesi sa stiti ca dupa ploaie va veni si vreme buna. Caracterul puternic pe care il aveti, dar mai ales fapul ca ati facut foarte mult bine celor care v-au trecut pragul, o sa va fie un sprijin puternic in aceasta grea incercare.

  (0)
 24. FLD

  Omul asta are aproape 1000 de angajati,iar voi sunteti niste sclavi care stati in casa si asteptati alocatia.Ganditi-va ce ar face oamenii daca si-ar inchide firma ? Sunteti prea… ca sa va duca capu. Vad ca zice unu legat de contractul de munca…de unde pana mea stii tu daca are sau nu ?,ai tu actele firmei sa vezi daca sunt angajati sau nu ?Voi habar nu aveti cat bine a facut in comuna Maieru,cati oameni a ajutat,dar stiti sa vorbiti Vedeti-va de treburile voastre si numai comentati pe internet la toate articolele legate de acest om.

  (0)
 25. FLD

  Apropo…zicea unu ca de unde taie atata padure…Pai mai omule daca ai citii ai pricepe cum se taie padurea. Omul asta nu taie unde doreste el si cand vrea,omul asta cumpara padurea de la ocoale silvice,de la directii silvice. Si sa stii tu ca uneori anumite paduri trebuie exploatate,rarite,curatite pentru ca altfel s-ar alege praful de ele. Sunteti prea nescoliti ca sa va ganditi cum merg aceste lucruri. HF:)

  (0)
 26. cine e FLD

  cine e FLD ?
  arate te pui de dac !
  Alaska, Larionesi si Radu Moldovan. Drum asfaltat catre locuinta d lui presedinte Psd Radu Moldovan, licitatie de fatada….Frasinul ia tot, sau Austroforest, sau Stargate…
  vb de oamenii ajutati de el ? FLD ?
  ai stat vreodata sa asisti la o zi de munca a unui muncitor obisnuit acolo la el ?
  nu credasa ca…gurita mica
  mai fratilor …d l Traian facea pipi in gurita oricarui politist…la ei in sediu..scuzati expresia! Dar
  DNA e acolo..si e doar virful icebergului….nu cred ca ma va mira ca multe capete luminate sa fie acuzate… eu nu am vazut odata i trafic oprita masina de la Frasinul……chiar daca erau peste greutatea admisa pe dumuri…asa ca ar fi cazul sa cautati si la ISCTR….ca si acolo banii umbla bine de tot…
  cit despre virful de gheata….ideea ca e strins legat de ospatarul…..
  Dar nune bai…d l Radu Moldovan va mai face o inaugurare…ca invitat de onoare nu ca presedinte Psd….

  (0)
 27. uifelean g.

  Acest ciudat, dezaxat religios, cu iz de penticostal, nu este nici pe departe un om de afaceri.Nu se pricepe la NIMIC!Nu are abilitati de meserias, nici in mecanica, unde da cu presupusu….singura lui „abilitate” consta in darea de mita, fapt cu care se lauda la partidele de vanatoare!!!”Imperiul” lui maladiv se prabuseste, Industria lemnului e in declin, fraudele se mai reduc, iar a face lucruri inteligente, nu se pricepe!Game is Over!!!!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.