Etapă a Campionatului Național de Culturism și Fitness, sâmbătă, la Bistrița

Holistic

Bistrița va găzdui sâmbătă 16 martie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 14.00, etapa zonală B a Campionatului Național de Culturism și Fitness, organizată de Federația Română de Culturism și Fitness din România. Intrarea e gratuită.

Evenimentul va fi transmis în direct de TVR.

Pentru că întotdeauna lucrurile mici încep cu lucruri mari, avem o veste extraordinară pentru iubitorii sportului…

Publiée par Federatia Romana de Culturism si Fitness sur Mercredi 6 mars 2019

Campionatele Naționale de Culturism și Fitness au debutat în 9 martie 2019, în Sala Europa din Ploiești.

„Sunt convins că acest sezon va fi unul de excepție. România a organizat în ultima perioadă competiții majore dintre care amintesc Cupa Mondială găzduită la Cluj sau Campionatele Mondiale de la Bistrița, iar aceste evenimente cu siguranță au deschis apetitul publicului pentru culturism și fitness , a spus Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness

Clubul bucureștean ACS Champions Gym a reușit să-și treacă în palmares 11 medalii de aur câștigate în cadrui acestei etape zonale, în timp ce sportivii clubului Farul Constanța s-au clasat de 5 ori pe prima treaptă a podimului.

Bistrița și Focșani următoarele gazde ale etapelor naționale

Sezonul 2019 al Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness PRONutrition este alcătuit din faza etapelor zonale, găzduite la Ploiești (9 martie), Bistrița (16 martie) și Focșani (13 aprilie) și finale. Cele din urmă se vor desfășura la Brașov (28-29 septembrie) reunind categoriile de seniori, în timp ce sportivii de la cadeți, juniorii și masters se vor întrece la Sibiu (4-6 octombrie).

„Structura sezonului competițional a rămas neschimbată pentru că și-a dovedit eficiența și totodată, organizarea pe etape zonale este modalitatea optimă pentru a promova aceste sporturi reunite în familia culturismului și fitness-ului românesc. Păstrarea acestui sistem competițional s-a reușit și datorită susținerii pe care conducerea forului de specialitate o are din partea Ministerului Tinerelui și Sportului, a organismelor partenere și nu în ultimul rând a sponsorului oficial Pronutrition” – Marius Portik, ofițer de presă al Federației Române de Culturism și Fitness.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.