Emoţii mari în familia primarului din Beclean. Nicola, fiica mijlocie, a îmbrăcat rochia de mireasă

Holistic

(FOTO) Emoţii mari în familia primarului din Beclean, Nicolae Moldovan. Fiica mijlocie, Nicola, s-a căsătorit duminică, la biserica penticostală din oraş, cu alesul inimii ei, Samuel. Mireasa, care a purtat o rochie superbă, a fost condusă la ceremonie de tatăl ei, socru mic pentru a doua oară în ultimii 5 ani.

”Pe vremea când ne-am văzut pentru prima oară nici nu gândeam că Dumnezeu are de scris o poveste pentru noi. Poate că inima noastră nu putea încă înțelege. Multă vreme ne-a fost frică să lăsăm o fărâmă din noi în mâna celuilalt. Nu voiam să fim vulnerabili.

Ne-am cunoscut prin prietenii noștri comuni. Simțeam atunci, în măsura în care puteam simți, că ceva ne leagă. La prima noastră discuție am văzut că pur și simplu avem aceleași gânduri. Despre viață, despre planurile noastre de viitor (independente unele de altele atunci), despre oameni, despre Dumnezeu.

Apoi am început să ne rugăm unul pentru celălalt. Nu am înțeles multă vreme că Cerul ne șoptea neîncetat că de dragoste nu trebuie să fugi și nici să îți fie frică, deoarece dragostea e Însuși El, Dumnezeu.

Treptat, prietenia noastră a devenit tot mai frumoasă. Ore în șir de discuții, ore în șir de râsete, ore și ore de… frumos. Încă ne temeam să visăm, dar totuși, undeva într-un colț al inimii, fiecare îl păstra pe celălalt pentru visul său. Când furtuna se arăta, ieșeam din ea împreună. Când eram triști, începeam să zâmbim împreună.

Mulți poate nu ne-au înțeles, iar de la distanță lucrurile pot părea simple. Dar n-au fost deloc așa, pentru că împreună implică de cele mai multe ori multă renunțare la sine, răbdare, lacrimi vărsate și iertare. Dar ne-am îndrăgostit puternic de acest împreună. Ne-am dat seama, iar și iar, că nu aveam puterea înnăscută pentru a susține acest împreună, și că acea putere trebuia cumva dobândită. Pe genunchi ne-am găsit mereu resursele.

Dacă demult nu vedeam, acum a sosit clipa să vedem cu tot sufletul. Ne vedem pe noi. Atunci doi copii, acum doi tineri care au reușit să înțeleagă că doar dragostea șlefuiește, ridică și ne ajută să fim cu adevărat… oameni. Și deși ne-am început povestea când eram încă oameni mici, am fost mereu responsabili. Nu ne-am jucat cu orice cuvânt, nu ne-am amăgit cu planuri pe care nu eram siguri că le putem cuprinde. Iar raționalii de noi au fost mereu luați prin surprindere de ea, de Dragoste. Ea a fost cea care ne-a onorat inimile. Ea a fost cea care ne-a maturizat și ne-a dat curajul să visăm. De fapt, despre asta este vorba în ziua nunții noastre: 19 august 2018 e visul nostru de demult!

Tot ceea ce ne dorim este ca această Dragoste să ne însoțească și în căsnicia noastră. Mai sunt multe de învățat, visat și corectat. Însă tot ceea ce știm e că suntem ÎMPREUNĂ. Noi doi și Dragostea”, au spus mirii, citaţi de stiridinbeclean.ro 

Petrecerea de nuntă va avea loc în Bistrița la Hotel Metropolis. Printre invitaţi se numără numeroşi lideri ai PSD, inclusiv ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, unchiul miresei.

Timp Online le urează tinerilor căsătoriţi casă de piatră şi multă fericire!

Reamintim că în 2013, la nunta Alinei Moldovan, prima fiică a primarului din Beclean, au participat europarlamentarul Daciana Sârbu, soţia premierului de atunci Victor Ponta, Corina Creţu, de asemenea europarlamentar, miniştrii din cabinetul Ponta Doina Pană şi Nicolae Bănicioiu, preşedintele CJ Radu Moldovan, şefi de instituţii, oameni politici şi de afaceri.

Sursa foto: Ştiri din Beclean.ro 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads