Elevi din trei judeţe la târgul ”Antreprenor Junior”

Holistic
Târgul se desfăşoară sâmbătă în zona pietonală Liviu Rebreanu şi are un caracter caritabil. Produsele care vor fi oferite de elevi sunt realizate chiar de ei.

În seria activităţilor menite să dezvolte competenţele antreprenoriale în rândul copiilor şi tinerilor, Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistriţa, împreună cu Centrul Europe Direct pentru Transilvania de Nord şi Centrul Europe Direct Maramureş organizează sâmbătă 1 octombrie Târgul „Antreprenor Junior”, ediţia a II-a – eveniment caritabil la care sunt aşteptaţi să participe în calitate de vizitatori toţi cetăţenii municipiului Bistriţa care doresc să încurajeze exercitarea voluntariatului şi dezvoltarea competenţelor antreprenoriale la vârste timpurii.

Ora de deschidere oficială a evenimentului este 12.00.

Târgul „Antreprenor Junior”, ediţia a doua, face parte din  evenimentul „Zilele Antreprenor Junior”, care mai include sesiuni de instruire, aplicaţii şi schimburi de bune practici în domeniul voluntariatului şi antreprenoriatului.

Obiectivul „Zilelor Antreprenor Junior” este dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi încurajarea dialogului şi împătăşirii de bune practici în domeniul antreprenorial, în rândul copiilor şi tinerilor. În acelaşi timp, evenimentul, dedicat Anului European 2011 al Voluntariatului, îşi propune să sensibilizeze cetăţenii cu privire la importanţa voluntariatului în exercitarea cetăţeniei active şi responsabile.

Acţiunea este organizată în parteneriat cu Centrul Europe Direct pentru Transilvania de Nord şi Centrul Europe Direct Maramureş. Vor fi prezenţi elevi din toate cele trei judeţe ale Regiunii de Nord Vest (Cluj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud).

Târgul se desfăşoară în Zona Pietonală “Liviu Rebreanu” din Bistriţa şi are un caracter caritabil. Produsele propuse de elevi sunt realizate chiar de ei şi vor fi oferite la preţuri incredibile. În acelaşi timp, vor fi organizate concursuri diverse, demonstraţii sportive, coordonate de Complexul Sportiv Schreiner, ateliere pentru dezvoltarea abilităţilor practice (fotografie, confecţionare de podoabe), picturi pe faţă. Toate fondurile strânse vor fi donate Asociaţiei „Ascendent” Bistriţa, laureată a ultimei ediţii a Galei Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Regiunea de Nord-Vest, pentru programe destinate tinerilor.

Cetăţenii municipiului Bistriţa sunt invitaţi la un exerciţiu de voluntariat şi încurajare a tinerilor şi a dezvoltării abilităţilor acestora.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.