Echipa USR aleargă la Țibleș Maraton

Holistic

Sâmbătă 15 iunie, deputatul Cristina Iurișniți și echipa USR Bistrița-Năsăud vor participa la Țibleș Maraton, în zona comunei Bichigiu.

”Echipa USR Bistrița- Năsăud aleargă la Țibleș Maraton pentru cauza copiilor din mediile defavorizate. Este un eveniment sportiv caritabil, un proiect al Asociației „OM-Orașul Mariei” despre curaj, implicare și dragoste necondiționată pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru. Voi susține cauza copiilor din mediile defavorizate. Echipa USR va participa la probele de ștafetă și semimaraton”, spune deputatul USR.

Concursul de alergare montană Țibleș Maraton ajunge în 15 iunie la ediția a II-a.

”Ce ne dorim? Ne dorim ca fiecare om și omuleț care va alerga la Țibleș Maraton să simtă povestea și emoția acestui concurs așa cum și noi le simțim când il pregătim pentru voi, pentru fiecare în parte. Pe toți cei care ați participat la prima ediție vă rugăm să fiți mândri de voi. Ați reușit să construiți o casă, să dăruiți un cămin Anișoarei. Și dacă anul trecut am construit o casă, anul acesta vom construi destine. Destine de alergători prin proiectul Transilvania Aleargă! Voi ne ajutați cu participarea in 15 iunie 2019 și Asociația OM – Orașul Mariei își asumă ca în maxim 3 ani să pună bazele unui program național de educație sportivă, de educație pentru sănătate, de fair-play, de voluntariat sportiv. Totul pentru sănătatea copiilor noștri!”, este prezentarea competiției.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Alergator

  La acest maraton alerga 600 de oameni cu inima sinceră si dorința de a ajuta și care merita respect.Alături de ei precum “Musca la arat “ alerga si câțiva userei care musai să scrie in ziar că ei aleargă să ajute
  Doamne miluiește !

  (9)
  • M1E P5D & M1E S3CURI5T1 TUNRN4TOR1

   Niște aroganți și incompetenți, care nu au dovedit nimic în viața lor, iar acuma se bagă în seama cu mult talent. La fel ca PSD și acești trepăduși din Bistrița reușesc să murdărească acțiunile civice curate. Mai lipsește Răducu

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.