Echipa PNȚCD BN, la startul campaniei electorale

Holistic

”După perioada preelectorală în care am reuşit să constituim o serie de organizaţii locale şi am întărit echipele de la municipiu şi Consiliul Judeţean, iată că ne aflăm cu toţii la startul campaniei electorale. Participăm la acest scrutin cu credinţa că electoratul din judeţul Bistriţa-Năsăud va analiza toate formaţiunile politice şi pe toţi candidaţii şi va da girul celor care vor avea programe şi principii mai apropiate de crezul colectiv: este nevoie de o formă viabilă pe plan politic şi administrativ.

Mesajul reprezentanţilor PNŢCD se îndreaptă către fiecare clasă socială, iar proiectele şi programele pe care noi le avem în vedere se referă la îmbunătăţirea legislaţiei României, astfel încât aplicabilitatea legislativă să se reflecte în fiecare domeniu: economic, social, politic, educaţie, sănătate, sport şi cultură.

La nivelul municipiului Bistriţa, candidatul Petru Sigartău împreună cu echipa de consilieri locali au pus bazele unui proiect de dezvoltare potrivit oraşului nostru, structurat pe nevoile cetăţenilor. Noi, toţi bistrițenii, ne dorim o mai bună administrare a banului public, o economie sănătoasă, străzi asfaltate, un oraş mai curat, astfel încât Bistriţa să devină perla Transilvaniei şi a României.

Ne dorim ca în scurt timp, să putem afirma: ”România este ţara în care fiecare român poate munci pentru a asigura bunăstarea sa şi a familiei sale, ţara în care fiecare român se simte acasă! România aparţine oamenilor cumsecade şi cu dragoste de Dumnezeu, România celor care iubesc adevărul, România celor care muncesc cinstit pentru familia lor, pentru cariera lor, pentru dezvoltarea comunităţii în care trăiesc şi pentru o societate modernă şi prosperă”

PNȚCD Bistrița-Năsăud

(PE)

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Pop Marius Nicolae

  Acum exact 20 de ani, PNTCD( Conv.Dem) castiga alegerile locale si apoi pe cele generale in judetul Bistrita- Nasaud! Presedinte era Seniorul Corneliu Coposu , nu A. Pavelescu… Nici Seniorul n-a uitat cine a fost Iuliu Maniu ! Daca nu sunteti atent domnule Ezechil, trece istoria pe langa dumneavoastra…Cu respect,MNP

  (0)
  • raul adrian

   da ……….a cistigat alegerile si a urmat dezastrul in Romania , a fost[au fost] cele mai negre/cumplite vremuri din istoria acestei tari …..! imi pare rau sa spun asta. au fost vremurile in care a fost dezastru in tara, s-a furat cel mai mult, si s-au facut cele mai mari nereguli si ilegalitati.

   (0)
  • Alexandru Bradea

   Corneliu Coposu era plecat sa moara putin de vreo 8 luni in iunie 1996, la modul la care ati uitat istoria, pare-se ca nici ea nu se mai uita dupa dumneavoastra.

   (0)
  • tudor_h

   Conventia Democrata Romana (CDR) a castigat guvernarea in 1996, Corneliu Coposu a decedat in 1995.

   (0)
 2. Pop Marius Nicolae

  Domnule Bradea,eu vorbeam despre istorie si ma refeream la faptul ca domnul Corneliu Coposu( la a carui inmormantare am fost prezent!) a stiut sa recreeze acest partid pe o temelie solida, dupa 1990, pe model Iuliu Maniu-Ion Mihalache ,etc…. A fost o subtilitate ,pe care nu dumneavoastra trebuia sa o intelegeti… In fine, pentru cei mai tineri, am reamintit ca acest partid a castigat alegerile in BN (Conv.Dem.) acum 20 ani. Ce s-a intamplat dupa aceea, putem avea o discutie… Eu , mi-am dat demisia dupa 8 luni! Cu cordialitate, MNP

  (0)
 3. Marius Balan

  PNTCD a fost un partid istoric interesant . Au avut sansa guvernarii cand a fost Emil Constantinescu presedinte . Din pacate au guvernat atat de prost incat dupa 4 ani nici macar nu au mai intrat in Parlament . Asta e un record absolut al falimentului unui partid . Acum sunt sub 2% in sondaje si nu merita sa primeasca nici un vot pentru ca la redistribuiri voturile se vor duce la PSD .

  (0)
 4. Carcotasul

  Ma uit in poza …. si nu vad nici un taran … oare unde sunt plecati ?
  De ce nu schimba numele partidului… in Partidul Fermierilor Romani ?, sau a …. muncitorilor agricoli ?
  Cei din poza nu au nimic comun cu agricultura …..saraca de ea .

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.