Un drum de 7 km între Chiochiș și Matei, modernizat de CJ cu 11,7 milioane lei

Holistic

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud investește 11,7 milioane lei pentru asfaltarea unui drum de 7 kilometri între comunele Chiochiș și Matei. Tronsonul va fi modernizat până la sfârșitul anului, anunță președintele CJ, Radu Moldovan, pe Facebook.

”Asfalt între Matei și Chiochiș (Strugureni), printr-un proiect al Consiliului Județean în valoare de 11,7 milioane de lei!

Cel mai important proiect de dezvoltare a satului românesc, care nu ține cont decât de nevoile reale ale oamenilor (primari PNL și la Matei și la Chiochiș), Programul Național de Dezvoltare Locală finanțează acest proiect din fonduri ale Guvernului României.

Tronsonul de 7 km despre care vorbesc acum va fi modernizat până la finalul anului. De asemenea, îmi propun ca într-un stadiu ulterior să asfaltăm și tronsonul de la Lechința la Matei, pentru a conecta zona de Câmpie și Valea Meleșului printr-un drum de calitate.

Prin aceste proiecte se dezvoltă România reală, România oamenilor! Nu prin sloganuri de campanie electorală, ci prin muncă. Suntem oamenii faptelor și am demonstrat acest lucru în administrația județului Bistrița-Năsăud din ultimii 7 ani!

Mulțumesc Guvernului PSD-ALDE pentru că susține și promovează astfel de proiecte concrete de dezvoltare a României!”.

Google Ads-sub articol

Comentarii

  • Pop Dan Florin

   11,7 milioane : 7 km înseamnă aproximativ 1.67 milioane lei pentru un kilometru de drum. 1,67 milioane lei înseamnă mai puțin de 400000(patru sute de mii) de euro. E aritmetica de clasa a cincea.
   Păcat că se dorește propagarea discordiei pe toate planurile în România!
   Oare, chiar suntem orbi, surzi și răzbunători toți din țara asta?!

   (4)
 1. gânditorul de la Hamangia

  Nici nu știu ce să zic! S-au făcut destule, s-au promis și altele, dar amănuntele sesizate de către cetățeni, unele de importanță vitală, care slujesc siguranța circulației se uită repede, imediat ce ați promis că se vor rezolva, altele le plasați în sarcina celui care v-a sesizat, gândind că ați rezolvat problemele. Domnule președinte, vă aduc aminte de problemele legate de parcarea de la Livezile, din preajma Târgului de mașini din fiecare duminică, dar și de trecerile la nivel cu calea ferată de la intrările și ieșirile din localitatea Livezile de pe DN 17 și de pe DJ care face legătura cu localitățile Dorolea și Cușma. Poate vă aduceți aminte și de asemenea amănunte, ale căror rezolvare se lasă așteptate. Ce ziceți, am dreptate? Oare am avut prea mare încredere în persoana celui mai important administrator al problemelor județului Bistrița-Năsăud, oare m-am înșelat așa tare???

  (2)
  • John

   Ba ,da tu nu ai nimic de lucru?Prea dai sfaturi de zici ca tu esti Mafalda!!!

   (3)
 2. Adrian Bechis

  In momentul acesta , poate multi dintre noi, nu constientizam realizarile din judetul nostru, dar sant convins de faptul ca in istoria judetului Bistrita-Nasaud, presedintele CJ, Radu Moldovan, va fi consemnat ca un personaj care si-a pus profund amprenta la dezvoltarea acestuia. Ar fi foarte frumos din partea noastra a tuturor, ca atunci cand se fac lucruri bune, sa stim sa apreciem ,sa stim sa adresam cuvinte de felicitare si de incurajare celor care fac aceste lucruri, pentru ca asa cum fiecare dintre noi avem nevoie de incurajare, sa nu uitam ca si ei sunt oameni. Felicitari Rdu Moldovan,presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud !!!

  (5)
 3. radu

  daca fiecare s-ar uita inapoi in vremurile cand toate acestea nu erauf….poate ar reusi sa aprecieze!!!! dezvoltarea presupune timp, vointa si putinta!!!! In judetul nostru se pare ca acestea exista, si fata de acum 10 ani nici nu incape comparatie!!!!! administratia in totalitatea ei isi face treaba!!! nu perfect….dar cine e perfect pe lumea asta?? Felicitari domnului Radu Moldovan si celor care fac asta posibil!!!!

  (1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.