”Dracula, o nouă legendă”. Președintele IFBB: Mix curajos între legendă, turism și sport la Bistrița

Holistic

Dracula s-a metamorfozat din nou, iar după o perioadă intensă de antrenament este pregătit să creeze o nouă legendă. Transpus din paginile romanului lui Bram Stoker și adaptat contextului, cel mai cunoscut simbol fantastic al României, a devenit simbolul Campionatului Mondial de Culturism și Fitness – Bistrița, 10-13 noiembrie 2017. Dracula, o nouă legendă”, anunță Federația Română de Culturism și Fitness (FRCF).

Rafael Santonja, președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness (IFBB), spune că ”abordarea campaniei de marketing extern gândită de Federația Română de Culturism și Fitness este una extrem de curajoasă, fiind pentru prima oară când se merge pe ideea mixului dintre legendă, turism și sport. Mi-a plăcut conceptul din prima clipă și am toată încrederea în Gabriel Toncean, președintele FRCF, că va organiza o competiție memorabilă”.

”Îmbinarea factorului sportiv cu cel turistic este o necesitate primordială pentru a putea dezvolta culturismul și fitnessul. Societatea actuală este într-o continua schimbare, iar noi ca manageri, antrenori sau sportivi trebuie să ne adaptăm și să creem premisele necesare petru evoluția sportului. Nu avem voie să lăsăm acest sport să moară și avem obligația asumată de a populariza atât un stil de viață sănătos cât și valorile morale primordiale: respectul și cinstea”, spune, președintele FRCF.

Paralel cu campania publicitară bazată pe legenda Contelui Dracula, președintele federației de specialitate va lansa în 15 august etapa a doua a concursului prin care se caută un alt element definitoriu pentru materialele promoționale dedicate evenimentului. 

“Având statutul de ţară organizatoare avem dreptul să înscriem 70 de sportivi ce vor încerca să se califice în finalele campionatului Mondial de Culturism şi Fitness, Bistriţa 2017. Sunt sigur că o să continuăm istoria plină de trofee a culturismului românesc şi cel puţin câteva medalii o să fie câştigate de lotul României”, a adăugat Gabriel Toncean.

Foto: FRCF

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.