Doina Pană: Trei, Doamne, și toți trei

Holistic

”Astăzi am votat Bugetul României pe anul 2019! Sunt deputat de Bistrița-Năsăud și în consecință am să mă adresez, în special celor pe care-i reprezint în Parlamentul României, într-un mod inedit: referindu-mă la fiecare dintre cei trei parlamentari ai opoziției care, la rândul lor, reprezintă județul meu”, a postat pe Facebook deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD:

#TreiDoamneȘiTotiTrei Astăzi am votat Bugetul României pe anul 2019! Sunt deputat de Bistrița-Năsăud și-n consecință…

Publiée par Pana Doina sur Vendredi 15 février 2019

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Balan Marius - contribuabil

  Doamna Pana sunteti jalnica cu fiecare aparitie .Cu adevarat pe cei trei domni din poze ii recunosc ca deputatii mei. Sunt trei tineri care nu au fost inscrisi la scolile BOLSEVICE ale feseneului si nu pot fi suspectati ca sunt urmasii comunistilor. Noroc mult in viata si fiti atenti sa nu faceti compromisuri. Nu merita sa dezamagiti tinerii din aceasta tara care sunt atat de debusolati. Prin atitudinea voastra puteti sa mai temperati exodul romanesc.

  (33)
 2. Simion ca Unu E

  Doamnă , Dv. sunteți femeie cu minte, le puteți fi bunică, nu că supărați pe ei, înțelegeți-i că și dumneavoastră ați fost tânără odată. Ați uitat ?
  Lumea se schimbă, nu mai e tot tov. Gheorghiu Dej în frunte, au mai venit tineri, cam neascultători,ce-i drept !
  Asta e, conflictul dintre foarte vechi și mai nouț !

  (29)
 3. Mosu

  Doamna Deputat,
  Permiteti-mi sa va spun ca gresiti tot mai mult. Nu reprezentati si nu ati reprezentat niciodata interesele judetului. Ati reprezentat si sustinut interesele clanului din care faceti parte. Dar acum intreceti orice masura. Sustineti un grup de infractori. Doar atat! Sunteti o doamna rationala. Debarasati-va de astfel de anturaje si sustineti interesele judetului, celor ce v-au trimis acolo. Nu ne dorim altceva decat prosperitate si dezvoltare. Nimic altceva.

  (36)
 4. mirel

  Imi pare rău,dar anii nu v-au adus mai multa ințelepciune.Rămâneti pe calapodul fostilor membrii pcr : supuși,docili,fara pareri personale -” șefu’ știe si are dreptate și-n șanț”,sa treaca luna, să mai păpați o indemnizatie și să vi se pară că sunteti utilă si necesară.Nu,sunteti mică,doar vi se pare ca sunteti o figura proeminenta a politicii,bistrițenii (cei care au auzit de numele dv.! ) o sa va uite repede (daca n-o sa se uite in altă parte cand vă intalnesc pe strada….).Nu sunt mândru de un asemenea concetățean,ba din contra.

  (29)
 5. gânditorul de la Hamangia

  Doamna Pană, cred că nu cunoașteți noțiunea ”demagogie” folosită, deoarece ați repetat ca un papagal cuvântul utilizat de dl. Dragnea, care s-a autocaracterizat pe sine și partidul al cărui președinte este, și anume: ”(Încercare de) înșelare a opiniei publice prin promisiuni mincinoase, discursuri bombastice, laude nemeritate etc. practicată de cineva pentru a-și crea popularitate.”- definiția dată de DEX, care se potrivește perfect discursurilor grohăitoare din campania electorală din anul 2016 și Programului de guvernare, prin care v-ați cățărat în vârful pomului numit ”castravete”, de unde puteți să apucați pâinea și cuțitul, tăind câte o felie babană în interesul propriu, aruncând maselor largi pe care ar trebui să-i slujiți, câteva firimituri, numai să nu vă moară susținătorii. Dar vai de voi, aceste oi, care periați de praf berbecul din fruntea turmei, deoarece nici atâta nu știți că pâinea mucezește dacă e foarte veche și pe la noi se aruncă la gunoi, deoarece nici câinii n-o mănâncă. Ați stat prea puțin pe acasă, ca să puteți învăța ceva din înțelepciunea populară, încât să puteți înțelege tâlcul unor vorbe din popor. Pe când vă veți da seama, va fi prea târziu!!!

  (25)
 6. Trei, Doamne, și toți trei!

  Trei, Doamne, și toți trei
  Erau plimbați cu-o barcă,
  Când cruci făceau femei:
  Trei, Doamne, la coșarcă!
  *
  – Fa, Doina, ai chef de-o…
  – Eu, nu, dar, Drag ne-o…

  (12)
 7. viky

  Lucru mare, vorba cântecului, să vezi atitudini responsabile, mature, decente, ce dovedesc spirit civic și nu patimă oarbă.

  (11)
 8. Silviu

  Da buget votat in februarie ! Felicitari ! Tineri ca cei din poza sunt tot mai multi si da obraznicaturile au si voce si spun ce ii doare pentru ca platesc si vad ca nu sunt respectati ci din contra le sunt date drepturi hotilor nu cetatenilor cinstiti ! Ati imbatranit deageaba dna Doina pacat

  (7)
  • Vezi filmul!

   Sunt o ,(..) comunistă,
   Filmul dintr-o țară tristă,
   Controlată de Hoț-Mare,
   Hai să-i facem aclamare!

   (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.