Doina Pană despre OUG 114 și autostrăzi

Holistic

”Opoziția a depus moțiune simplă în Camera Deputaților împotriva ministrului Finanțelor, pentru OUG 114. Cei care cer abrogarea ei mi se par de o inconștiență uriașă, mai ales că prin măsurile care se iau sunt beneficii directe pentru români referitor la salarii, pensii, preț la gaz, energie, la tot ce înseamnă un trai mai bun, plus că înseamnă o relansare economică”, a spus într-o conferință de presă deputatul PSD Doina Pană.

Ea a prezentat principalele 15 măsuri economice luate prin OUG 114, printre care plafonarea preţului la gazele naturale și reglementarea preţului la energie electrică pentru următorii trei ani, taxa pe lăcomie, reducerea comisioanelor pentru administratorii privaţi ai Fondurilor din pilonul II de pensii, creşterea salariului minim pentru angajaţii cu studii superioare de la 1.900 lei la 2.340 lei şi pentru angajaţii din construcţii de la 1.900 lei la 3.000 lei.

Doina Pană a mai spus că realizarea Autostrăzii Moldovei începe exact astăzi și că în ultimii doi ani s-au făcut 75 km de autostradă, nu 0: ”Sigur că ne dorim cât mai multe autostrăzi”.

Vicepreședintele PSD a menționat că, până acum, Președinția României la Consiliul Uniunii Europene este ”un real succes”: ”Au fost rezolvate dosare importante, la acest capitol am depășit Austria”.

Deputatul Doina Pană a adăugat că, potrivit unei cercetări de piață marca Nielsen, 61% dintre români susțin că trăiesc mai bine decât în urmă cu cinci ani: ”Românii văd care este realitatea”.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. votant

  Ok, Dar pentru Bistrita nimic. O Varianta Ocolitoare sunteti in stare sa faceti? Daca nu sunteti in stare sa o faceti atunci stiti vorba: Lasa pe alti!

  (11)
 2. gânditorul de la Hamangia

  Ca răspuns la aberațiile expuse spre luare la cunoștință de către cititorii ziarului electronic, pot să-i amintesc doamnei care-și face propagandă electorală sieși, precum PSD-ului că, cititorii acestui ziar știu să facă diferența între ADEVĂR și MINCIUNĂ, precum și de incompetența politicienilor cu privire la politicienii majorității guvernamentale. Dacă ministrul de finanțe, care de fapt nu este chiar nepriceput în ale economiei, n-ar fi executat ordinele unicului și preaiubitului conducător al principalului partid de guvernământ, cred că ați ghicit că este vorba despre Liviu Nicolae Dragnea, consiliat ”excelent” de cel care se crede un economist deosebit, dar cu prostia crasă demonstrată prin corupția de care a dat dovadă, Darius Bogdan Vâlcov, înainte de a fi judecat, ascunzându-și rezultatele furtișagurilor prin pereții casei și în cavourile/criptele (ca să înțeleagă și cititorii de pe meleagurile noastre) Darius (parcă un prenume predestinat de strângător de averi fabuloase) familiei din cimitirul localității Slatina, din Județul Olt, un tânăr imberb abia trecut de 41 de ani, fapte pentru care are o sentință în primă instanță, și al cărui dosar se tot amână, poate, poate va scăpa de pedeapsă la instanța supremă, prin tot felul de tertipuri ticăloase, înfăptuite de un alt ticălos cu foarte multă ”carte”, pusă în slujba aceluiași infractor dovedit într-un dosar, tot în prima instanță, nu fac altceva decât să scape de răspunderea guvernării, prin trimiterea spre promulgare a unui buget întocmit pe sume ”existente” doar în închipuirea lor, în bugetul ”consolidat” cu minciuni al Romîniei. Si doamna Pană crede că, printr-o asemenea ”reclamă” va reuși să reprezinte poporul chinuit al Romîniei, în Parlamentul European, că va reuși să lupte, prin incopetența ei în acest for legislativ al Europei, împotriva României, da-de vor reuși să ne scoată din Uniunea Europeană. Lăsați-o să adoarmă visând frumos, așteptând apariția ”fumului alb” (este vorba de cel de la conclavul din Vatican, la alegerea unui nou Papă), crezându-se o ”Sfântă”)!!!

  (15)
  • Rabinul

   Ganditorule, PSD nu a inventat nimic. Legi precum OUG 114 functioneaza perfect in alte tari fata ca cineva sa mârâie pentru ca sunt constienti de ce bani se învârt in astfel de companii si mai ales cam cat pot fenta. Este normal sa avem opozitie in Romania mai ales ca toti acestia au fost lăsați de capul lor.

   (-19)
 3. Ilie

  Doamnă dragă, atâta incredere avem in dvs. câtă avem si intr-un infractor!!! Nu mai vorbiti ca nu reusiti decat sa va atrageti ura. Faceti parte dintr-un GIO! Cum mai puteti avea pretentia sa va credem?

  (17)
 4. Teldrum

  Salut! Pe mine mă cheamă Doina Pană. Mă pricep atât la păduri cât și la autostrăzi: sunt electrotehnician de formație. Nu vă filează și vouă o lampă?

  (16)
 5. Balan Marius - contribuabil

  Doresc la randul meu ca in regim de urgenta sa se faca un tronson de autostrada Teleorman — JILAVA .

  (15)
  • PSD=PNL=UDMR=aceeasi mizerie

   În sfârşit domnule Bălan sunt deacord cu ce spuneți dumneavoastră.

   (11)
  • contributor

   Frate ma ieri erai impotriva autostrazile ,va schimbati opinia precum partidu..
   frunza verde de malai alege un partid si stai

   (-3)
  • Rabinul

   Contribuitorule daca s-ar apuca de autostrazi ar sari in sus de cur niste Mariusi Balani ca se taie padurile, iarba, frunzele si altele! De ce crezi ca autostra de la Deva inspre Lugoj nu este gata? Ca nu au ursii pe unde sa treaca, ca au dat de pesteri cu lilieci. O tot spun un Marius Balan din Tg-Mures a blocat de vreo cinci ani in instanță cimstructia soselei ocolitoare a Targu Muresului pe motiv ca soseaua trece printre doua balti si ca broastele din balta din stanga nu se mai pot imperechea cu broastele din lacul din dreapta! Si crede-ma nu este gluma!!! Da Marius Balan care si-a construit casa fara autorizatie este cinstit si are dreptul sa arate cu degetul! A am uitat este si mare crestin si tine post dar carnea nu-i lipseste din vocabular!

   (-6)
 6. Ovidiu

  Oug114 a adus inflatie ,costuri mai mari pentri orice.Acum 2 ani era cat de cat normalitate in tara.Acum ,pentru salvarea hotilor,se duce tara la vale!Dta reprezinti un penal si nu faci cinste bistritenilor!

  (17)
  • Rabinul

   Florean, in mintea voastra de PNL-isti disperati sa ajungeti la ciolan cresterile salariale au creat inflație, OUG 114 creaza inflatie, programul PNDL creaza si el inflație. Ati fost in stare sa sustineti ca pana si scaderea taxelor va duce la inflatie. Bine ca taierile salariale nu au dus la inflatie! De vreo trei ani ne tot prevestiti de apocalipsa cate se va abate asupra Romaniei si inca nu se intampla!

   (-3)
  • Doru

   Aceasta ordonanta, numita si 114, este un amalgam de dispozitii, una mai nastrusnica ca si alta. Face referire la salarizare, inghetarea preturilor la anumite produs,e nu sti dece nu a specificat si un mercurial la zarzavat si fructe, intr-o economie de piata nu merge asa ceva, a stabilit in aceiasi ordonanta cat sa fie indicele robor si cu cat se inpoziteaza bancile. E o ordonanta a rusinii nu a lacomiei, rad altii de noi si de politicienii nostrii, dar nu fara urmari pentru tara si oameni, iar d-na Pana sa ma lase cu comentarii sterile, nefundamentate mare cunoscatoare de macroeconomie care in viata ei nu a facut un pontaj si sa asigure un salariu decent macar la doi-trei angajati. Vai de tara cu asemenea oameni.

   (0)
 7. Misu

  E rau sa ai mintea cat o pana. Unde mama lu’ proces verbal a vazut asta 75 km autostrada in ultimii doi ani. Si mai si minte. Azi au inceput lucrarile la centura Bacaului si nu la autostrada Moldovei. Cred ca a luat-o razna de cand a plimbat-o Ponta cu barca.

  (11)
 8. ecologistul

  Tovarasa Peana nici asistatii d-vs nu va mai cred. Sa stiti ca va impulaie foarte urat cu un limbaj specific de ti se face groaza cat de nervosi sunt bietii oameni.

  (9)
  • PSDPNLUDMR

   PSDPNLUDMR
   Nu sunt toate aceeasi mizerie!
   De acord ca in toate aceste partide s-a furat dar ca sa parafrazez pe Tudose, una e sa furi mere alta e sa pleci cu tot cu pom! Nu pot fi doua organizatii perfect la fel. Cum nici doi infractori nu sunt la fel. Unul fura portofele altul fura portofele dar iti da si in cap. Intr-adevar e frustrant sa votam de 30 de ani raul mai mic. Trist e ca am ales tot timpul raul mai mare (PSD) din cauza acestei capcane mizerabile <>!!!
   Daca am fi votat in fiecare an raul MAI mic intr-un buna zi progresiv am fi avut in fata raul cel mai mic versus binele!
   Asa ne-a pricopsit de 30 de ani cu marele rau PSD!
   Romania, trezeste-te!

   (7)
 9. Psd pnl udmr

  revin fiindca mesajul a fost trunchiat din cauza unor caractere speciale
  PSD diferit de PNL diferit de UDMR
  Nu sunt toate aceeasi mizerie!
  De acord ca in toate aceste partide s-a furat dar ca sa parafrazez pe Tudose, una e sa furi mere alta e sa pleci cu tot cu pom! Nu pot fi doua organizatii perfect la fel. Cum nici doi infractori nu sunt la fel. Unul fura portofele altul fura portofele dar iti da si in cap. Intr-adevar e frustrant sa votam de 30 de ani raul mai mic. Trist e ca am ales tot timpul raul mai mare (PSD) din cauza acestei capcane mizerabile ca toti sunt la fel!!!
  Daca am fi votat in fiecare an raul MAI mic intr-un buna zi progresiv am fi avut in fata raul cel mai mic versus binele!
  Asa ne-a pricopsit de 30 de ani cu marele rau PSD!
  Romania, trezeste-te!

  (3)
 10. Balan Marius -ecologist PV

  Jurnalistul CTP spunea la DIGI 24; diferenta intre psd si celelalte partide este una esentiala. VIOLENTA. Dacaprivim in urma cu mineriadele in 99 cand a venit CDR la putere si marea gazare din 10 aug.2018 vedem felul in care s-a comportat si comandat pesede cu violentele impotriva proprilor cetateni. Tipic dupa reteta comunista. Au lipsit doar detinutii politici din puscarii. Si in tara televiziunile au transmis multe imagini prin primarii cu primari si consilieri pesede batausi. Sa nu mai vorbim de bataile, injuraturile din campanii.Ati vazut voi la alte partide asa ceva ?

  (9)
  • ovidiu

   O,stati sa vedeti ce ne vor spurca pe net baietii platiti cu 15mil euro!!(alandalaetc.)

   (4)
  • Rabinul

   Marius Balan chiar crezi ca poti asemana actiunea jandarmilor de la Costesti cu gazarea din București? Traiesti intr-o lume a ta sau din cauza batranetilor, alzheimarul iti joaca feste!

   (-7)
 11. Ovidiu

  Traieste in lumea oamenilor normali care se apleaca asupra nevoilor orasului si critica puterea cand este cazul,pe cand tu si altii(care sariti la el) ori va aparati privilegii nemeritate(pensii speciale,dosare de rezolvat,etc),ori reprezentati personaje oculte cu interse meschine sau sunteti cu simbrie la ciuma.

  (5)
 12. Doina flaușata

  Doina Pană fiind activistă de partid bolșevic se pricepe la meserii concrete învățate de ceilalți în mulți ani de trudă pe băncile celor mai bune facultăți de profil din țară. Se pricepe mai bine decât medicul în medicină, decât inginerul în pădure, decât judecătorul în instanță. De ce? Pentru că Doina flaușata este o activistă de partid bolșevic adaptată perfect la situația din România de azi.

  (4)
 13. Rareș

  Oricare ar fi fost la putere, românii ar fi trăit mai bine, pentru că a fost un context favorabil. Așa că nu te mai lăuda că nu ați făcut mare brânză. Cu o guvernare corectă și capabilă, în acest context favorabil se puteau pune bazele la mult mai multe proiecte ce țin de dezvoltarea țării, dar pe voi nu va duce capul la așa ceva. Pe voi va duce capul numai la furaciuni.

  (1)
 14. medic

  Domnule Rabinul, va indemn sa va faceti o programare la un specialist psihiatric. Dupa tipologia afisata aveti nevoie de acest consult. Iertati va rog dar va studiez de ceva vreme pe acest online.

  (3)
 15. Cititor

  Profesor Pana,dascalii nu au primit hotararile judecatoresti pe 2018
  Si atunci aveati buget si bani.Pe cand onorati ceea ce dascalii au castigat in instanta cu bani platiti la avocat pentru ca sindicatul bistritean e tot una cu puterea.

  (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.