Doina Pană: ”Cireașa de pe tort”, Legea offshore. PSD n-a făcut blat cu nimeni

Holistic

”S-a încheiat sesiunea parlamentară. A fost, de departe, cea mai grea și mai tensionată dintre toate cele 11 pe care personal le-am parcurs, dar și cea mai benefică pentru români și România, prin legile care au fost finalizate: Fondul suveran de dezvoltare și investiții, Codul administrativ, Pachetul de legi ale justiției și, „cireașa de pe tort”, Legea offshore”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD.

Ea a adăugat: ”Spre deosebire de forma care a trecut la Senat, sub o presiune uriașă a lobby-ului străin, forma finală a Legii offshore, votată de noi deputații, ne-a făcut să ne redobândim demnitatea națională, fiind în beneficiul românilor și a României! Principalele avantaje: 1) România devine independentă energetic, atât pentru consum cât și pentru Economie: 50% din gazele din Marea Neagră se vor tranzacționa pe piața națională 2) Statul român va încasa venituri de peste 20 de miliarde $, bani ce vor merge la fondul special pentru parteneriatul public privat, urmând să finanțeze mari proiecte de infrastructură, în special autostrăzi. Ce-a făcut opoziția? S-a opus și acestei legi, argumentele lor fiind în favoarea companiilor străine! Aici puteau demonstra dacă sunt cu adevărat patrioți, nu în sloganurile lor mincinoase. Au ales să nu fie!”.

Doina Pană i-a răspuns deputatului Ionuț Simionca, liderul PMP Bistrița-Năsăud, care a afirmat că ”blatul PSD-UDMR face victime în administrația publică din România” și că ”pentru a-și asigura majoritatea parlamentară, PSD a cedat nepermis de mult cerințelor UDMR, transformând Codul administrativ într-un act antiromânesc, care transformă limba maghiară în cea de-a doua limbă oficială a României”.

”Stimate d-le deputat Ionuț Simionca, pentru o corectă informare a cetățenilor, cu tot respectul pe care vi-l port, vă atenționez că faceți afirmații false! PSD n-a făcut blat cu nimeni! Articolul de lege la care vă referiți există de mult timp în legislația din România, doar a fost preluat în Codul administrativ. Nu vă bănuiesc de rea credință, legislația este stufoasă și dvs. ați lipsit mult din țară, vă reproșez doar că, înainte de a face afirmații care sunt nu doar calomnioase ci și inflamează gratuit opinia publică, trebuia să verificați!”, a menționat Doina Pană.

Google Ads

Comentarii

 1. citizen

  sa mori tu?
  ati realizat într-o saptamâna toate (farade)legile pe care le-ati clocit o întreaga sesiune parlamentara.
  ati dat liber la furat, ar trebui sa fiti pusi la zid si executati pentru subminarea economiei nationale.
  daca erati în China acuma se scriau carti despre voi, se facea referire la voi la timpul trecut.

  (0)
 2. raducu

  doamna Doina, renuntati va rugam! PSD-ul si piardut total credibilitatea! Chiar daca ar vrea sa faca cele mai marete si bine intentionate proiecte pentru Romania, pe PSD nu mai crede nimeni. Nu are rost sa va mirati ca toata lumea va da cu flint la orice va iese pe gura! Renuntati!
  Sunteti in barca gresita!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.