Doina Pană: Asta e marea ispravă pe care așa-zisul președinte al României a anunțat-o

Holistic

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că va sesiza CCR în privinţa Legii bugetului pe 2019, declarând că guvernarea PSD a eşuat, nu guvernează pentru români, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este ”bugetul ruşinii naţionale”, care nu doar că pune în pericol economia naţională, dar are aspecte clare de neconstituţionalitate. Sesizarea depusă vineri la Curtea Constituţională de preşedintele Klaus Iohannis cu privire la bugetul de stat pe 2019 va fi discutată în 6 martie. 

Deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD, a declarat într-o conferință de presă că ”așa-zisul președinte nu doar blochează”.

”Bugetul a venit un pic târziu, e adevărat. Niciun buget nu a ajuns în luna noiembrie în Parlament, în decembrie 2018 a fost gata, s-a trimis spre avizare și în 19 decembrie a primit avizul de la Administrația Prezidențială. Din 20 s-a intrat în vacanță parlamentară. După ce a început sesiunea parlamentară, la turație maximă s-a intrat în buget. Președintele Iohannis nu face decât să bage bețe în roate, am spus că e și frânar. Mă așteptam să-l trimită la Curtea Constituțională și înapoi în Parlament, ne-am fi mobilizat și l-am fi votat cât de repede, însă ce am văzut astăzi în declarația de presă a dumnealui pur și simplu m-a consternat. Eu am ajuns la concluzia că România nu mai are președinte conform Constituției pentru că nu doar blochează, ci face și politică. Întreg discursul pe buget de astăzi a fost de dezinformare, de manipulare și un mesaj politic foarte clar. Întreg discursul dumnealui a fost anti-PSD, ceea ce un președinte nu are voie să facă”, a spus Doina Pană.

Vicepreședintele PSD a afirmat că bugetul pe 2019 nu este unul al ”rușinii naționale”, cum l-a catalogat președintele României.

”Încasările la PIB au fost uriașe, cel mai mare PIB din istoria postdecembristă. Bugetul îl faci raportat la PIB, pe această bază s-a construit bugetul. La investiții s-a dat o sumă record – 50 de miliarde de lei, iar pentru infrastructura de transport – 6 miliarde de lei. Niciodată nu au fost alocați atât de mulți bani pentru investiții. La Sănătate s-a dat cu 6 miliarde mai mult, la Educație cu aproape 10 miliarde de lei mai mult, la Fonduri Europene cu 6,4 miliarde de lei mai mult ca să putem absorbi cât mai multe fonduri europene, bugetul prevede creșteri de salarii pentru că absolut toți bugetarii vor primi 25% din diferența cât ar trebui să aibă în 2022 și cât au la ora actuală, s-au prevăzut creșteri de pensii, programe pentru copii și nu ne referim la alocații. Noi am mers pentru creșterea veniturilor familiei în general. Mai sunt programe medicale, programe la școală cum ar fi Masa caldă în școli. Apoi sunt alocați enorm de mulți bani pentru condițiile din școli și grădinițe și prin POR, și prin PNDL. Plus alocațiile. Acest buget este pentru fiecare segment de români, pentru dezvoltarea României și mai binele românilor. Cum să-l numești tu, ca președinte de țară, că este bugetul rușinii naționale?”, s-a întrebat retoric Doina Pană.

Vicepreședintele PSD s-a referit și la spitalele regionale, pentru care e nevoie de timp să fie proiectate și apoi executate.

Despre banii alocați partidelor politice prin Legea bugetului de stat pe 2019, Doina Pană a spus că, exceptând Malta, toate țările din UE au legi privind acest aspect în care se prevede ce procent din PIB se alocă pentru finanțarea partidelor politice. ”La noi este maxim 0,04% din PIB. Acești bani merg pe urmă la partidele politice în funcție de mandatele pe care le-au obținut la alegeri. E normal ca PSD să-i revină cei mai mulți bani fiindcă PSD a câștigat zdrobitor ultimele alegeri, care se iau în calcul. Cu toate acestea, și nouă ni s-a părut că e mult și noi, PSD, am venit cu un amendament ca, din suma totală alocată partidelor politice, 140 de milioane de lei să meargă spre acest program numit Masă caldă în școli și doar diferența să se repartizeze la fiecare partid în funcție de numărul de mandate. E o demagogie uriașă, dar dumnealui asta știe, să dezinformeze, să manipuleze și să facă politică, din păcate, ceea ce nu are voie clar”, a spus Doina Pană.

Referitor la administrația locală care ar fi ”victimă sigură”: ”Banii care merg spre administrația publică sunt pentru finanțare. Fiecare consiliu local și-a votat ce salarii să existe în administrația locală. Unii au mai mulți angajați și salarii mai mici, alții mai puțini angajați și salarii mai mari, dar per total, bugetul de funcționare e cel puțin la nivelul anului trecut. Bugetele pentru proiecte vin prin PNDL, din fonduri europene, deci din alte locuri este dezvoltarea nu din cele care sunt strict pentru funcționare. Doamna prim-ministru a fost la o întâlnire cu autoritățile locale, iar primarii de comune, chiar și de la alte partide, au venit să-și facă poze cu doamna premier, atât au fost de încântați de ce bugete au. E prima oară când s-a schimbat filosofia bugetară. Facem și noi coeziune la noi în țară, cum avem pretenția de la UE. Pe această filosofie s-a făcut alocarea bugetară. Sunt niște nemulțumiri de la primarii de municipii, deși nu au fost în stare nici bugetul pe 2018 să și-l cheltuiască tot. Și asta nu e decât demagogie”, a spus Doina Pană.

Deputatul PSD a criticat demersul președintelui României de a trimite la CCR Legea bugetului de stat pe 2019 și Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2019.

”La CCR pot sta și o lună după care, nu vreau să cobesc, dar bănuiesc că îl va trimite înapoi în Parlament să fie reluate dezbaterile. Deci dumnealui este cel care întârzie, să blocheze Guvernul, să pună bețe în roate. Eu consider că, la ora actuală, noi nu avem președinte conform Constituției în România”, a spus Pană.

Deputatul PSD a menționat că nu puteau fi majorate alocațiile copiilor dacă nu era modificată Legea plafoanelor prin care să fie mărit deficitul la 2,74%.

”Acum președintele ce face? Contestă la CCR bugetul încât să mai întârzie, ca să nu poată începe investițiile, să nu poată crește salariile, să nu poată crește pensiile, să nu își poată lua copiii de la 1 martie alocațiile mărite și tot ce am prevăzut noi în buget, eventual să nu își poată lua deloc alocația mărită copiii pentru că noi numai prin Legea plafoanelor am putut să modificăm deficitul bugetar care să fie sursa pentru mărirea alocațiilor la copii. Deci asta e marea ispravă pe care așa-zisul președinte al României a anunțat-o astăzi”, a conchis ea.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. paradox romanesc

  sa mergi in vacanta cand tu nu ai terminat sesiunea de proiecte!
  RUSINE PARLAMENTARILOR ROMANI!
  …cica sunt patrioti!
  ,,,cica sunt pentru tara!
  …cica isi risc viata luand decizii pentru tara!
  …cica sunt prosti si ei nu stiu!

  (41)
  • Român

   RUSINE CELUI MAI ORDINAR SI MIZERABIL PREȘEDINTE, klaus iohanis !
   MAI RĂU DECÂT CEAUȘESCU !
   Ceaușescu era patriot , asta vrea sa ne omoare cu zile !
   ASTA FACE CAMPANIE ELECTORALĂ SI ÎȘI BATE JOC DE ROMANI !
   Unde sunt alocațiile cu care se lauda PNL ? Puneți va pofta in cui, pentru Iohanis e important sa oprească PSD ul din a face bine romanilor !
   RUSINE OM DE NIMIC, RUSINE DEMAGOGI PREFĂCUT !

   (-68)
 2. aurel's drinks

  Sa incerci sa faci un buget cu niste k …kti cu ochi e ca si cum ar castiga alegerile niste incompetenti si nu stiu ce sa faca sa para ca au buget!

  (31)
  • Dorina

   Nemernicul președinte Iohanis încearcă sa blocheze PSD pe orice cale.
   Faptul ca au fost mărite salariile in sănătate de către PSD , faptul ca PSD se lupta cu lăcomia băncilor , faptul ca in țara asta se face ceva, ii aduce pe dușmanii PSD ului la disperare .
   NU VEI CÂȘTIGA VICLEANULE, oamenii văd ce faci!
   Oamenii stiu cum ți-ai luat(furat) 6 case !

   (-71)
  • Alan Dala

   Eu vreau sa va aprob, la fel cred si eu ca e mai bine cu 6 case furate, puse pe numele tau, ca cel putin incasezi chirii la greu, decat un lac care e concesionat unei firme in care se zice ca ai fi si tu actionar, dar nu se stie si nici nu s-a demonstrat, plus ca Boc cel Mic a prelungit el cu manutza lui aia mica contractul de concesiune pentru Belina, inseamnand ca si el e partas. =))

   (-24)
  • Rabinul

   Iohannis, PNL, USR, PMP lupta nu pentru binele cetateanului ci lupta impotriva PSD! Asa inteleg ei de fapt sa-si achite promisiunile facute in campaniile electorale! Toti uniti intr-o disperare pentru a pune mâna pe ciolan si sustinuti de interesele unora!

   (-3)
  • Alan Dala

   Cel mai „impartial” si „mai bun” „jurnalist” se pare ca va deschide lista PNL la europarlamentare. =))
   Hal de presa!

   (-3)
 3. marius

  Ati produs inflatie cu salariile voastre nesimtite.Cine te mai asculta dna?Eu vad ca totul s a scumpit ,iar voi platiti pensii speciale si salarii uriase la ciumatii vostri.Esti penibila!!

  (51)
  • Alan Dala

   Asa-i ce bine si ce fericire era cu salariile din timpul lui Boc si cu pensiile de atunci?
   Stai linistit ca pensiile speciale le platesc tuturor cuimatilor, inclusiv ciumatilor vostri.

   Pe voi va tin ai vostri intr-o stare continua de teama si de incordare. Vedti ca totul se prabuseste, dictaturi si aiureli.

   Voi inspirati teama si expirati ura!
   Nu e tare descrierea asta? Mai ales ca e by Alan Dala. =)) Asta e de notat in carnetelul de expresii frumoase. =))
   Inspirati in sensul ca trageti in voi teama si scoateti ura.

   facem si zicala din ea: Cine inspira teama, expira ura!

   (-22)
 4. Vasile

  Dna. Pană, dintre toti liderii PSD Bistrita sunteți singura persoană cu școală. Dar anturajul bișnițaro-hoțesc v- a influențat puternic!

  (26)
 5. Doina panariotă

  Românii ce prostovani-s
  Că-l ascultă pe Iohannis.
  Eu sunt Doina panariotă
  Și nu-l cred cu nicio iotă,
  Că știți bine, sunt Radar:
  Sasul nu-i om gospodar!
  Eu sunt Doina panariotă
  Puțin tristă – mult bigotă.

  (22)
 6. Liviu

  Uite cine vorbeste! Politica economica a PSD este falimentara. Cele mai ridicate rate anuale ale inflaţiei din UE au fost înregistrate luna trecută în România (3,2%), Letonia (2,9%), Estonia şi Ungaria (ambele cu 2,8%), iar cele mai scăzute în Grecia (0,5%), Croaţia şi Portugalia (ambele cu 0,6%).
  Comparativ cu decembrie 2018, inflaţia anuală a scăzut în 16 state membre ale UE, a rămas stabilă în cinci şi a crescut în şapte ţări (inclusiv în România). Despre ce vorbim?

  (33)
  • Alan Dala

   Deci rata inflatiei e singurul indicator care ne spune daca lucrurile merg bine sau rau? =))

   (-7)
 7. Alex

  Ați întârziat trei luni cucoană și acum dați vina pe Președinte refuzându-i exercitarea unui drept Constituțional!!! Nu vă e rușine? În mod evident, nu.

  (42)
  • Alan Dala

   Trebuie si colaborare loiala intre institutii si buna credinta. Daca s-ar merge numai pe legalitate si pe drepturi constitutionale, guvernul l-ar putea handrali toata ziua pe Werner si sa ii blocheze si ei orice actiune, ba chiar sa ii taie sau sa intarzie virarea banilor, astfel incat Werner cu coloana lui de 40 de masini, sa faca pana prostului, sau a prostilor – fiind mai multi. O tara nu poate functiona asa, ca ii blocam pe aia numai ca sa le-o tragem, ca de fapt Werner v-o trage si voua.
   Eu cel mai mult imi doresc, ca la sfarsitul mandatului, cand treubie sa ii repartizeze o locuinta si un birou, sa cumpere RAPPS-ul doua garsoniere din alea facute din camera de camin sau ceva garsoniera confort V, undeva prin Zabrauti si sa ii dea una pentru locuinta si una pentru birou, cu asta sa ii plateasca toate mizeriile pe care le-a facut. Oricum are el multe case, asa ca nu ar ramane in drum.

   (-31)
 8. Rodica

  Renunțarea ! Cum renunțarea este virtutea oamenilor valoroși și morali, măcar renunțați la opiniile stupide și la aparițiile penibile.

  (27)
  • ecumenicu

   Bai nevertebratule, nu aveti scapare! „Decat” in Rusia, Turcia sau Belarus! Adunatura infecta de analfabeti, curve si ticalosi!

   (25)
  • Alan Dala

   De ce ecumenicule? Supendrea e o procedura legala si constitutionala. Deci de ce te deranjeaza asa de tare o procedura daca e legala si democratica?

   (-13)
 9. Cititor

  Daca presedintele e cum il descrieti unii atunci premierul si ministrii cum sunt?Daca presedintele face campanie atunci PSD -ul ce face?De ce nu va zbateti pentru investitii,pentru binele romanilor si sa terminati cu a arunca vina in toate directiile?Nu vedeti ca romanii tot pleaca de binele creat de politicile voastre strambe?Nu vedeti ca toate facturile si preturile cresc?

  (23)
  • Sunt revoltat de ceea ce face președintele antiromân

   Esti penibil!
   PSD se lupta sa facă bine, iar Iohanis FRANARUL încearcă prin toate tertipurile sa îi oprească …
   Cum e treaba cu alocațiile ? Nu le mai vrea mărite ?
   Cum e treaba cu bugetul serviciilor ? E problemă ca l-a scăzut PSD ul ?
   Cum e treaba cu pensiile mărite ? Nu ii place lui Iohanis ?
   Ii plac doar banii din chirii pe care i-a furat adevăraților proprietari ai caselor pe care le-a obținut prin înșelăciune ?

   (-48)
  • revoltatule

   tu nu esti revoltat pentru ca mai mult esti revalorificat prin impregnarea unor idei pesediste care tine doar la….prosti!

   (18)
 10. votant

  Sa iti fie rusine! Asa zisul Presedinte a fost votat de 6.400 000 (sase milioane patrusute de mii) de romani Spune tu cati bani ati dat din buget la Psd de la gura romanilor.

  (29)
  • Alan Dala

   Asta e gandire primitiva, cu tatuc in suflet , ca daca a fost votat de un anumit numar, nu mai ai voie sa il critici. Pe sistemul „ciocul mic, ca acuma noi suntem la putere”. Pun pariu ca tot asa l-ai protejat si pe Iliescu, care luase 7.400.000 de voturi, iar pe urma pe Basescu. Astia cu tatucii in suflet nu si-i mai pot scoate niciodata. Dupa ce tatucul pierde puterea, gata, se focuseaza pe noul tatuc.
   Intr-un fel va inteleg si chiar ma gandesc ca sunteti mai aproape de natura si de stramosii nostri primordiali. Maimutele asa sunt organizate, au un mascul alfa, cu rol de tatuc si toate se supun acelui tatauc, neconditionat.

   Dupa aceasta logica, al doilea cel mai respectat politician, caruia tot asa nu prea ai putea sa ii spui prea multe, ar fi Ponta, ca si el a luat 5.300.000 de voturi.

   (-33)
  • Partidul maimuțelor

   Alain Delon, ai perfectă dreptate. De foarte multă vreme urmărim partidul maimuțelor cu interes. Cimpanzeul alfa cu mustață o fi Daddy de Teleorman? Pavianul cu mantie Veorica? În fond așa te vrem, Alene!

   (29)
  • Nvm

   Deci cand vad specimene ca Alan Dala si alti pupatori de „picioare” de a PSD ului ce se tot chinuie sa rasp si sa isi ridice stapanii in slavi pe aici imi vine sa o iau razna. Asta vb de tatuc cand ei il au pe Dragnea… 20 % nu iti face stapanul de candideaza!!! Ba chiar a innebunit lumea… lumea chiar crede ca exista stat paralel, plati de a lui Soros, jocuri de culise de a lui Kovesi cu dracu etc… Sunt oameni ce cred in Dragnea, in Olguta, in Stefanescu ala maaaa!!!! Unde Dumnezeu ne indreptam? Ievaluatorul are 57 mii lei pe luna, Olguta si a luat conac cu Manda ala, astia au diurne de sute de milioane vechi pe luna (toti, PSD, PNL, UDMR, etc) si vad oameni ce ii scot ochii presedintelui ca „vai de mine nu iau 1 milion in plus la alocatia copilului din cauza ta”. Nu va mai vindeti ma pe orice 5% indemnizatie ma, ca aia sunt 5 milioane poate pt voi iar pt EI sunt zeci de milioane…

   (11)
  • Alan Dala

   Nu doar ca-ti vine sa o iei raazna, dar cred ca deja ai luat-o razna rau de tot.
   Si imi permit sa va corectez. In loc de „Olgutza si-a luat conac cu Manda ala” va rog sa scrieti: „Olguta si-a cumparat o casa, impreuna cu Manda ala”. =)) Pentru Werner puteti sa puneti: „Werner si-a luat o casa”, „Werner si-a mai luat o casa”, „Werner si-a mai luat o casa”, „Werner si-a mai luat o casa”, „Werner si-a mai luat o casa”, „Werner si-a mai luat o casa”.
   Multumesc!

   (-16)
 11. vantu

  dupa ce rabinul o sa isi taie capul de sus, imprejur atunci scapam de el si domnul presedinte va fi reales cu mult succes. degeaba faceti valuri trepadusilor. romanii nu e prosti la prezidentiale. veci nu o sa va vina randul pesedeilor, pentru ca nu aveti marfa proaspata. colcaie partidul vostru de hoti si penali.

  (20)
 12. Cristi

  Nu inteleg cum judetul nostru a ajuns sluga unui penal din Teleorman.Psdisti(adica ciumati ),sunt vreo 20%.Singura explicatie este ca toti ai nostri au dosare penale de care trebuie sa scape!!(impreuna cu ciumatul sef).

  (23)
 13. pensionar

  Fa Doino; marea isprava facuta de pesedragnea este urmatoarea. Tribunalele si parchetele din Cluj, Pitesti, Constanta si mai vin si alte orase, si-au suspendat activitatea. Se pare ca in jur de 5.000 de magistrati vor picheta cu pancarte in maini sediile Tribunalelor si Parchetelor pt. ca Gargamel al vostru sluga penalilor s-a bagat cu bocancii in Justitie aservind-o lui Dedy penalul. Sa va fie rusine ca ne scoateti din Europa.

  (33)
 14. padurar

  Rabinul si sandala- hala vreau in Belarus sau Rusia. la colhoz . Rabinul din cate se pare este un asistat sau pensionar invatat cu mese festive date de pesede.

  (22)
 15. pensionar

  Oricum o dam, doar biciul Ue mai salveaza aceasta tara. Desigur si niste pumni in cap primiti de la Germania si Austria. Poate ca si Ungaria sa ne dea un sut in spate. Doar cu un guvernator de alt neam din tarile nordice chiar Romania mai poate progresa. Ciuma rosie a infestat creiere si judete intregi.

  (10)
  • Alan Dala

   Asa vedeti dumneavoastra relatiile bilaterale cu partenerii nostri din UE? Deci ii vedeti un fel de stapani care trebuie sa ne urecheze? Ciudata gandire!
   Pai nu avem guvernator de alt neam? E din neamul alora cu emisiile foarte mici la masini. =))

   (-15)
 16. Balan Marius - contribuabil

  Pentru ca tara sa progreseze este musai de schimbat legea electorala. Doar cetatenii cu 12 clase si bacalaureatul luat sa mai poata sa voteze. Citez din ce a zis astazi jurnalistul CRISTIAN TUDFOR POPESCU. Nici cei cu boli psihice si pensionarii cu Alzhaimer nu ar trebui sa intre in cabinele de vot. Asta o adaug eu. Esti bolnav stai si te tratezi, nu faci politica si nu tragi tara inapoi cu un vot dat de-a moaca pt. ca neuronii nu iti functioneaza si pui botul ca si niste bebelusi la promisiunile penalilor.

  (10)
  • Alan Dala

   Pai schimabti legea, ce mai asteptati?
   Sau macar faceti o campanie de strangere de semnaturi: „Fara votanti fara bacalaureat, in cabinele de vot!”.

   (-6)
  • Alan Dala

   De ce sa iau vaccin anti ciuma rosie daca eu chiar ma gandesc sa ma fac ciuma rosie?
   Chiar ma gandesc ca poate ar fi bine sa ies din starea asta de comentator inutil si sa ma inscriu la ciuma rosie, sa ajut cu ce pot, fara a-mi dori functii sau alte avantaje. Un fel de voluntariat pentru bine nostru, al tuturor. :p

   (-1)
 17. Cititor

  Cresterea alocatiilor nu se poate face pana la promulgarea bugetului ,dar marirea indemnizatiilor pentru alesii neamului cu data de 1 ianuarie s-a putut face. Hei,cum explicati cei care o dati mereu ca Iohanis e de vina? Dar cum explicati ca Valcov se ocupa de buget?

  (6)
 18. Alin

  Nu pot sa nu observ cat timp are acest Alan Dala. El trebuie sa dea replica fiecaruia. Se stie ca oamenii mici, slabi de caracter, inculti in marea majoritate, slugile in special, sunt cei mai activi sociali. Pune mana si munceste, hal de caracter ai ajuns. Iti trece viata si nu ai invatat nimic prietene.

  Inainte de social media daca erai prost stiau doar cateva persoane.

  Hai, sari repede cu replica.

  (4)
 19. DORU

  Tanti Pana, tot nu ai invatat nimic de cand esti parlamentara, ai ramas tot la mivelul de profa de tara. Intreaba pe ori cine, mai destept de cat tine si chiar sunt foarte multi, si-ti va spune ca PIB-ul nu-l face guvernul si nu se datoreaza unitatilor bugetare, mari consumatoare de PIB, ci firmele private, unitatilor economice, nici macar cele de stat ca alea sunt pe pierderi. Guvernul actual prin legile fiscale aberante numai pune frana bunului mers al economiei. Asa ca mai lasa-ne cu teoriile tale aberante si nu te mai lega de unul sau altul numai de dragul de a fi bagata in seama. Esti chiar penibila.

  (5)
  • Alan Dala

   Aia cu „cunsumatori de PIB” e super tare! =)) Chiar o sa mi-o notez. Sunteti unul dintre cei mai priceputi #rezistenti, la macroeconomie. =))

   Vad ca au ajuns astia sa consume pana si indicatorii. =))

   (-3)
 20. Elena Muresan

  Esti serioasa ,CUCOANA?Cum il numesti „asa-zisul ” presedinte, cand el e mai legitim decat voi, ciumatii rosi, fiind votat de peste 6.000.000 de romani?De ce ati fi voi mai legitimi, cand fluturati legitimitatea, cu jumatate din voturile presedintelui?Sunteti o haita de lingincuristi pentru DraCnea.Rusine sa va fie ca aruncati Romania in neant!

  (5)
  • Alan Dala

   Aveti dreptate, nici lui ponta nu ar trebui sa aiba curajul sa ii zica ceva, pentru ca a fost votat de peste 5 milioane de alegatori, deci aproape dublu fata de cat a luat PSD.
   La fel si PNL-ul ar trebui sa aiba un respect deoasebit fata de Ponta, deoarece a luat aproape de 4 ori mai multe voturi decat PNL.
   Despre USR ce sa mai zic? USR a luat de aproape noua ori mai putine voturi decat Ponta, deci nu ar trebui sa aiba nici curajul sa treaca pe langa el.
   Cel mai legitim e Werner, iar al doilea cel mai legitim e Ponta, asa ca va rog sa nu pierdeti din vedere acest aspect. =))

   (-3)
 21. Elena Muresan

  CUCOANA,de ce e „asa-zisul” presedinte, cand are mai mare legitimitate decat voi,CIUMATII ROSI”, pentru ca a fost ales cu peste 6.000.000 de voturi.Sau va credeti voi mai legitimi , cu jumatate din voturile presedintelui?Nu mai bine v-ati intitula voi „asa-zisii” politicieni, cand de fapt sunteti niste POLITRUCI?

  (4)
  • Alan Dala

   Nu mai ziceti de politruci, ca tot preferatul dumneavoastra e politrucul suprem, mai ales ca el a si recunoscut acest lucru. Rugamintea mea e sa nu va aruncati sa ii negati calitatea de politruc, preferatului dumneavoastra. E un gest necugetat din partea dumneavoastra.
   https://www.youtube.com/watch?v=kjm_VbHKIjU

   (-5)
  • Alan Dala

   Tu ai fantezii erotice cu barbatii? Naspa treaba. Fac pariu ca nici la referendum nu ai fost.

   (-2)
 22. Elena Muresan

  Alan Dala!Sensul termenului „politruc” este, printre altele, si acela de „instructor in armata sovietica”.Or avand in vedere empatia politrucului sef al ciumei rosii, cu MAREA CIUMA ROSIE de la Rasarit, cred ca termenul este corect folosit si nu se potriveste defel cu statutul si atitudinea presedintelui tarii.

  (2)
  • Alan Dala

   Pai dumneavoastra ati zis despre toti ceilalti ca sunt politruci, toti cei care nu il wernereaza pe Iohannis. Eu v-am atras atentia ca unul singur s-a autointitulat „politruc”. Cum ati reusit sa identificati acea empatie? Ce v-a facut sa credeti ca exista o astfel de empatie?

   (-2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.