Disperare într-o familie din Reteag. E copleşită de durere, de griji, de neajunsuri. Cum putem ajuta

O familie din comuna Reteag este greu încercată de suferinţă şi lipsuri. Cristian Boboş, în vârstă de 45 de ani, tatăl a doi copii, a fost diagnosticat de curând cu metastază osoasă după ce, în luna septembrie, a fost operat pe coloană. Este imobilizat la pat urmând un tratament cu citostatice până în martie 2018 când este programat la o nouă operaţie.

Mama copiilor şi soţia lui, Agnes Boboş, a fost operată la rândul ei pentru o afecţiune a glandei tiroide. E în concediu fără plată ca să îl poată îngriji pe soţul ei bolnav.

Ca şi cum toate acestea nu ar fi de ajuns, fiul cel mare, în vârstă de 17 ani, urmează un tratament pentru epilepsie, iar fiica de 15 ani este diagnosticată cu pericardită.

„Această familie este copleşită de durere, de griji, de neajunsuri şi birocraţie şi are nevoie de ajutor”, a scris un binevoitor pe grupul de donaţii „Dar din dar se face rai – Beclean”.

Administratorul grupului, Mihaela Săliştean, a reacţionat imediat: „Dragii mei, aşa cum ne-am obişnuit, nicio zi fără o faptă bună. Avem un nou caz, unul mai dificil de data aceasta. O familie din Reteag trece prin momente grele şi a ajuns la momentul disperării, în acel moment în care au impresia că au rămas singuri, ai nimănui, dar noi, buni creştini, le vom dovedi că nu sunt singuri şi încercăm să le fim alături aşa cum ştim sau putem fiecare. În prag de sărbători, această familie are nevoie de noi, de ajutorul nostru. Haideţi să le întindem o mână de ajutor, să le oferim o rază de speranţă. Avem şi un cont pentru cei care doresc şi pot să ajute această familie. Cont: RO59RNCB0633076856890002, Boboş Agnes”.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.