Deznodământ în povestea televizată de iubire dintre Lili Pop din Bistriţa şi gospodarul din Suceava

(FOTO-VIDEO) Lili Pop, tânăra din Bistriţa care s-a înscris la un show tv ca să cucerească inima lui Alexandru, un student din Suceava a cărui familie se ocupă de apicultură, l-a dus pe acesta, în ultima emisiune, să-i cunoască părinţii. „Nu ştiu ce o să ne rezerve viitorul, dar, deocamdată, o să-l prezint părinţilor mei pe Alex şi sper să îl placă. Prima reacţie o să fie foarte importantă, apoi nu mai contează. Să vadă cum te duce capul, ce scoţi pe gură, cum te comporţi , manierele la masă, mai ales”, a spus Lili.

„Am emoţii, sper să fac o impresie bună. La urma urmei, merg în casa oamenilor pentru prima dată”, a spus Alexandru care i-a dus Mihaelei Pop, mama Lianei, un buchet de flori, iar tatălui ei Radu „ceva dulce pentru îndulcirea relaţiei” (minutul nouă din înregistrarea emisiunii).

https://www.youtube.com/watch?v=8vXjfs6-uOM

La masă, cei patru au mâncat sarmale. „Sunt extraordinare sarmalele astea. Tu ştii să faci? „, a întrebat-o Alexandru, iar Lili i-a răspuns: „Bineînţeles că nu! Am eu faţă de făcut sarmale?”. Mama a încercat să-i sară în ajutor: „O tânără, la început, ce ştie să facă, cartofi prăjiţi şi şniţele!”

Conversaţia despre talentele în bucătărie s-a încheiat cu spusele lui Lili: „Eu nu am de gând să gătesc ca mama. Deocamdată sunt tânără, ştiu lucruri de bază. Nu pot să zic că mă fac de râs în bucătărie. Dacă ţi-e foame, te hrănesc cumva, nu te las să mori de foame”.

În discuţia cu părinţii Lianei, Alexandru a mărturisit că familia lui e formată din ţărani, iar Lili i-a dat replica: „Noi, nu!”. Tatăl a încercat să-i scuze impoliteţea: „Pentru că stai la bloc, nu?”

„Am observat în acest băiat un tânăr plăcut, cu un simţ al umorului bine dezvoltat, dar totuşi cu o ambiţie şi în privire, şi în gândire. Am încredere deplină în decizia pe care o va lua. Îmi place de băiat, dar nu pot să spun dacă va rămâne cu el sau nu”, a mărturisit Mihaela Pop.

„Despre Alexandru pot să spun că este un băiat plăcut, harnic şi realist”, a spus şi Radu, tatăl Lianei.

Lili şi Alexandru au mai discutat apoi în parc despre părerile lor despre preferinţele lor radical diferite despre „ieşitul seara”. În timp ce Alexandru a susţinut că îi plac locurile liniştite, Lili a spus că îi plac mai mult cluburile în care se servesc „băuturi fine”.

În final, cei doi au ieşit la restaurant unde Lili a mâncat un piept de raţă bine făcut cu fructe de pădure. I l-a pregătit chiar Paul Siserman, fost concurent la Masterchef. „Bravo, mă. Asta vreau, stil, rafinament. Mi-a plăcut de el, şi-a dat silinţa”. Apoi, Lili a început o discuţie despre planurile de viitor ale lui Alex legate de ea.

„Tu ce îţi doreşti? Te-ai înscris să îţi întemeiezi o familie. Zi repede: vrei anul ăsta sau la anul? Poate anul viitor nu mă mai prinzi cu capul pe umeri”, spus Lili.

„Anul ăsta e cam din scurt, iese din discuţie. Eu ce pot să-ţi zic e că, în timp, lucrurile se lămuresc. Aşteptăm, vedem ce se întâmplă!”, a răspuns Alexandru, iar Lili a spus că este de acord. Cei doi au ciocnit câte un pahar cu vin în cinstea unei decizii care se lasă aşteptată.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Paul Negru

  Nu fugi deloc ,Cel putin despre viitoarea soacra pot sa spun cu mana pe inima:ASA SOACRA POATE SA_SI DOREASCA ORICE TANAR! Sa dea Dzeu sa fie intr-un ceas cu noroc!

  (-9)
  • citizen

   si ce anume sa faca cu ea?
   sa-i puna aia comprese reci când îi se inflameaza creieru’ ?
   sa-i mestece mamaliga?
   sa-i faca sarmale ?!?

   (6)
 2. ciocan escu

  „deocamdata sunt tânara, stiu lucruri de baza”
  apoi domnisoara draga pentru lucruri d-astea de „baza” sa stii ca un flacau nu trebuie sa cumpere toata vaca.
  când îi-e pofta o mulge oleaca si dupa aia îsi vede de treaba.

  (19)
 3. Haurențiu

  Noa șoldovene, ți-o surâs zeița Fortuna ori ba? Mai bine ar fi fost să fi rămas fă….lău și cu gospodăria intactă sau și mai bine, îți luai o campioană la culturism cu 57 cm în ,,brand” ca să te îngrijească , să-ți taie lemne, să-ți ucidă porcu’ ori să te adune din șanț la vreo beție, ceva. În circumstanța de față…ai pus-o! Fătuca asta o să-ți pârlească bruma de avere în câteva săptămâni, cu iahtu’, iar pe tine o să te înfulece ca pe pieptul acela de rață ,,bine făcut cu fructe de pădure”. O să areți ca Benjamin Button în tinerețe, fleoșcăit și jigărit în așa fel încât nici un sac de Biagra nu-ți va fi de ajutor. Ți-o trebuit fomeie de la Bistrița? Noa țâne ditamai vampa-nimfa, în proporție de 80% f… lă, gonflabilă pe ici-colo, chip de păpușă în trup de mătușă. Tare mă tem că după luna de miere o să-ți arate pisica la anu’ și la mulți ani, o să-ți trimită vederi de la Ibiza, Dubai , și o să vorovești cu ea pe Skype și Whatsapp când o avea nevoie de lovele.
  Băiete, ce mai atâta vorbărie…Ai tras un loz atât de necâștigător încât nu-i mare lucru să auzim de tine , peste câțiva ani , că ești sihastru la vreo mănăstire și că nu vrei să vezi fomei nici în poze…numa’ ciocan!

  (9)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.