Dezbatere publică pe buget, joi la Primăria Bistrița

Holistic

Dezbaterea publică privind proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului pentru anul 2019 are loc joi 11 aprilie, începând cu ora 16.00, în sala mare de şedinţe a Primăriei Bistriţa, din Piaţa Centrală nr. 6.

Bugetul local prevede venituri de 279.440.000 lei și cheltuieli de 306.043.000 lei, din care 145.176.000 lei pentru funcționare și 160.867.000 lei pentru dezvoltare.

Pentru programul de investiții pe anul în curs este alocată suma de 159.248.000 lei (23,1 milioane lei de la bugetul local, 12 milioane lei prin PNDL, 124 milioane lei fonduri europene).

Pe listă, printre altele, lucrări prin proiectele cu fonduri europene, dotări pentru școli, amenajare de spații verzi în Subcetate, scuar în Ghinda, parc în Viișoara pe malul râului, parc în Wonderland, schi lift, generatoare de zăpadă și stații de pompare pentru Pârtia Cocoș, capele în Sărata și Viișoara, teren de sport și cămin cultural în Slătinița, amenajarea unui spațiu comemorativ ”Eroii Revoluției din 1989” în Piața Petru Rareș, lucrări la Aqua Park-ul din Wonderland, sens giratoriu Tărpiului-Drumul Cetății-Livezi, modernizarea trecerii CF de pe str. Lucian Blaga, parcare supraetajată pe str. Năsăudului, reperații capitale în Piața Decebal.

Proiectul de buget pe 2019:

Comentarii

  1. Balan Marius - contribuabil

    Sa vedem cati carcotasi priceputi in a da vina pe altii vor fi prezenti ? Eu batar ma duc si o sa le-o servesc pe tava. Avem si idei si propuneri cu toate ca tovarasii se vor sterge pe poponet cu ele. Macar o sa faca fete fete pt. ca de data asta nu te mai pot scoate afara cu militia ca ai depasit trei minute. Daca tot le dam banuti batar sa-i facem sa ne asculte si sa-i enervam .Este asteptat Alan-Dala , Rabinul, Sportivul, Flavius, Nea Ion,Raul Adrian,si multi altii care sunt de o mare probitate si verticalitate in comentarile nesemnate cu atac la cei care aspira la civism.

    (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.