Dezbatere publică la Primărie având ca temă amenajarea pistelor pentru biciclişti

Holistic
Consiliul Local şi Primăria municipiului Bistriţa anunţă organizarea unei dezbateri publice cu privire la ”Studiul de soluţie - Amenajare piste pentru biciclişti în municipiul Bistriţa”, pentru data de marţi 2 octombrie, începând cu ora 15.00, în sala de şedinţe a Primăriei.

În studiu sunt prezentate o serie de soluţii pentru realizarea unui sistem de piste de ciclism, ţinând cont de situaţia actuală şi de legislaţia în vigoare şi având ca bază studiul de trafic, managementul intersecţiilor, măsuri de îmbunătăţire a traficului, precum şi infrastructura rutieră.

Studiul a fost elaborate de VSU GmbH Beratende Ingenieure fur Verkehr, Stadtebau, Umweltschutz Kaiserstrasse 100, D52134 Herzogenrath, anunţă municipalitatea.

În cadrul studiului sunt analizate soluţii pentru cel puţin 50 km de piste de ciclism. În studiu este propus un plan pe 10 ani, realizarea pistelor necesitând în multe locuri copaci tăiaţi, mutarea sau desfiinţarea unor locuri de parcare, extinderi de trotuare şi chiar refaceri de intersecţii. Costurile anuale pot ajunge la 2,5 milioane de lei, iar în total la aproximativ 28,5 milioane de lei.

Studiul poate fi consultat integral pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. adi

    Exista cumva si niste termene referitoare la inceperea lucrarilor sau poate la finalizarea lor? Sau astea se vor putea afla in cadrul dezbaterii? Sau daca e studiu de solutie, atunci ramane doar studiu?

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.