S-a mai deschis un magazin în B1 Shopping Bistriţa

Un brand de îmbrăcăminte lansat în Franța în 1985, iar 12 ani mai târziu intrat în porto­foliul unui grup din Tur­cia, şi-a deschis un magazin în B1 Shopping Bistriţa. A intrat pe piața din România în 2009 şi care vinde îmbrăcăminte și accesorii pentru toate categoriile de vârste. Este vorba de grupul turc LC Waikiki, cel care a văzut în România un potențial de creștere foarte mare pentru brandul care vrea să aibă aici cu până la 40 de magazine până în 2023.

 

Compania vizează pentru 2017 o rată de creștere a afacerii de 50% comparativ cu 2016 și o suprafața totală a magazinelor de minim 23.000 m2.

LC Waikiki are magazine în România în: București (6), Cluj (1), Brașov (1), Ploiești (1), Arad (1), Constanța (2), Baia Mare (1), İasi (1), Craiova (1), Oradea (1). Deschiderea unui nou magazin presupune o investiție de 1,5 milioane de dolari. Principalii concurenți ai companiei sunt H&M, Zara, dar și FashionDays.ro sau FashionUp.ro.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

  • Jalnic

   Aveti dreptate Nea Ion. Mi-am luat niste pantaloni de acolo si mi s-au rupt de la prima purtare. Chiar nicio diferenta pe langa cele de la rusi! Nu recomand nimanui sa isi ia haine de acolo.

   (58)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.