S-a depus primul strat de zăpadă în judeţ. Avertizare meteo

Holistic

În Bistriţa-Năsăud a început să ningă încă de duminică noaptea spre luni, şi, mai ales în zonele de munte, s-a depus primul strat de zăpadă care măsoară între 3 şi 4 centimetri. Pe drumurile naţionale s-a intervenit încă de azi noapte cu 19 utilaje, fiind împrăştiate pe carosabil o sută de tone de sare.

Şeful Secţiei Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Alexandru Slavita, a declarat pentru Timp Online că se circulă bine pe toate drumurile naţionale.

„Am ştiut că vor începe să cadă precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Am acţionat preventiv şi pot spune că nu sunt probleme”, a declarat Slavita.

Aşa cum se poate vedea din fotografia principală, imagine surprinsă de pe o cameră montată pe Hotelul Dracula, în zonă ninge şi s-a depus pe alocuri zăpada.

Avertizare meteo

Meteorologii au emis o avertizare de polei, precipitații moderate cantitativ – ploaie, mixte la munte, mai ales ninsoare în Moldova și intensificări ale vântului, valabilă de marți 20 noiembrie, ora 06.00 până miercuri 21 noiembrie, ora 10.00.

În intervalul menționat se vor semnala precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte și predominant ninsori în Moldova.

Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi și în celelalte regiuni.

Temporar vântul va avea unele intensificări în zonele montane.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.