Decathlon deschide în 28 martie magazinul din Bistrița Retail Park

Holistic

Retailerul de articole sportive Decathlon deschide în 28 martie un nou magazin, în Bistrița Retail Park, proiectul dezvoltat de Element Development, anunță Decathlon într-un comunicat:

”Deschidem magazinul cu evenimentul Adunare pentru Mișcare! Ne vedem joi 28 martie, de la 18:00, la o sesiune gratuită de fitness alături de: Mădălina Predoi, Flavius Predoi, Cristian Geamăn”.

Noul magazin Decathlon va avea o suprafață de 934 mp și se alătură celorlați retaileri care funcționează deja în parcul de retail: Carrefour Market, Help Net, Lems, JYSK, Sportisimo, Dinoland, Inmedio, Contakt, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Angie’s Pizza.

Element Development a livrat Bistrița Retail Park în 2018, sub conceptul unui ”strip mall” cu articole sportive, mobilă, produse pentru casă și servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market. Proiectul a fost construit în centrul orașului, pe Calea Moldovei 13A.

”Zona unde am construit noi s-a transformat în noul pol comercial al orașului, aici funcționând pe lângă galeria comercială dezvoltată de noi și piața agro-alimentară, magazinele Selgros, Altex și Penny”, spune Ionuț Bordei, CEO, Element Development. 

Bistrița Retail Park a fost construit în urma unei investiții de 9 milioane EUeuro pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13A. Proiectul are un grad de ocupare de 100%, fiind finanțat de Garanti Bank. 

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.