Decathlon: Concursuri și testarea produselor, în parc. Magazinul se deschide în 28 martie

Holistic

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide joi 28 martie primul său magazin din Bistrița, în incinta galeriei comerciale Bistrița Retail Park, situată pe Calea Moldovei nr. 13A.

Cu câteva zile înainte de deschidere, în weekendul 23-24 martie, bistrițenii sunt invitați sa ia parte la o serie de activități și competiții sportive gratuite pentru public, organizate în parcul municipal din oraș.

”Decathlon continuă misiunea de a încuraja sportul și un stil de viață sănătos, prin deschiderea unui nou magazin, în Bistrița. Înainte de inaugurarea oficială de pe data de 28 martie, îi invităm pe bistrițeni să participe alături de noi la un weekend plin de activități sportive și concursuri, având totodată ocazia de a testa produsele noastre. După deschidere, îi așteptăm în magazin cu o ofertă consistentă de echipamente și articole pentru o mulțime de sporturi, precum și la evenimentele viitoare pe care le vom organiza”, spune Marius Dorobanțu, directorul magazinului Decathlon Bistrița.

Activitățile sportive programate în weekendul 23-24 martie vor avea loc în intervalul orar 10.30 – 18.30, în Parcul Municipal. Cei prezenți vor avea ocazia să participe la concursuri de tenis de masă, fotbal, volei, baschet, tir cu arcul, acțiunile fiind destinate tuturor categoriilor de vârstă și nivelurilor de practică, se arată într-un comunicat.

De asemenea, tot pe parcursul weekendului dinaintea deschiderii, bistrițenii vor avea posibilitatea să testeze gratuit produsele mărcilor proprii ale Decathlon, astfel încât să verifice caracteristicile tehnice, fiabilitatea și rezistența lor. Printre acestea se numără trotinete, biciclete, corzi de sărit, diferite mingi, benzi de alergare. În plus, iubitorii de sport din Bistrița vor beneficia și de consiliere și recomandări de specialitate, oferite de reprezentanții magazinului, în funcție de sporturile practicate, de ariile de interes și de preferințe.

Începând cu 28 martie, noul magazin va fi deschis pentru publicul larg și va pune la dispoziție o gamă variată de articole și echipamente sportive, la un raport corect calitate – preț și cu o garanție de cel puțin 2 ani. 

Decathlon are o rețea de 23 de magazine, la care se adaugă platforma online. Decathlon comercializează și articole fabricate în România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.