De ce și pentru ce candidez?

Holistic

România și românii merită mai mult respect în UE! Cred asta. În Parlamentul European voi cere ce ni se cuvine! Cu acest crez merg, împreună cu întreaga echipă PSD, în aceste alegeri. Cu maximă hotărâre!

Merităm mai mult ca stat și voi acționa cu determinare ca vocea mea să fie auzită la nivelul Parlamentului European. Merg acolo să apăr interesele României și ale românilor!

România a pierdut enorm din cauza unor europarlamentari  români care au pus mai presus de interesul României propriile interese. Nu au avut nici o tresărire de conștiință când au votat împotriva țării lor și, implicit, împotriva neamului lor. Acest sabotaj trebuie să înceteze după  data de 26 mai!

Ce voi face în Parlamentul European?

1. Voi susține eliminarea standardelor duble pentru România și celelalte state din Est. Vreau subvenții egale în agricultură. Vreau produse de aceeași calitate pentru români cum au vesticii. Vreau drepturi și obligații identice pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, nu ”croite” în funcție de limba vorbită. Nu mai vreau dublă măsură între parteneri. România mea, România noastră trebuie să stea la aceeași masă cu toate celelalte țări membre UE.

2. Voi acționa pentru a atrage mai multe fonduri nerambursabile și pentru a identifica oportunități de dezvoltare. E interesul nostru s-o facem, pentru a crește!

3. Voi lupta pentru simplificarea accesului firmelor românești la împrumuturile BEI (FEI). Cum? Prin crearea unui program de împrumuturi în euro dedicat IMM-urilor din Europa Centrală și de Est (inclusiv România), la aceeași dobândă aplicată statelor din Vest și garantată prin FEI.

4. Voi milita pentru introducerea unui salariu minim unitar la nivelul Uniunii Europene pentru companiile multinaționale. Astfel, muncitorii români vor fi plătiți la standarde europene. Vor munci acasă pe aceeași bani ca în Occident!

5. Voi combate activ abuzurile, voi lupta împotriva celor care încearcă să taie drepturile românilor, voi susține ca legislația europeană să fie respectată de toți, fără discriminare. Românii sunt și ei europeni, nu cetățeni de mâna a doua!

6. Voi susține aderarea României la zona euro.

7. Voi lupta pentru aderarea României la Schengen. România respectă deja toate criteriile privind aderarea la spațiul Schengen. Locul ei este acolo. Este un drept ce trebuie respectat!

8. Voi cere politici publice care să asigure plata contravalorii restricțiilor de exploatare a pădurilor situate în arii naturale protejate din bani europeni și nu din bugetul de stat al României. Pădurile României sunt considerate “plămânii Europei”.

9. Voi lupta pentru subvenții UE pentru produsele locale din ariile naturale protejate. Acestea trebuie să ajungă pe rafturile românești și europene la prețul corect pentru consumator și plata reală a muncii producătorilor, prin subvenționarea lor.

10. Voi face demersuri pentru protejarea originii produselor tradiționale și meșteșugărești românești. Putem sta cu fruntea sus oriunde în lume cu ceea ce iese din mâinile românilor!

Acestea sunt o parte dintre proiectele mele ca europarlamentar român. Mă voi lupta pentru ele așa cum m-am luptat în Parlamentul României pentru păduri și am reușit să inving și firma Scweighhoffer și pe președintele Iohannis și pe toți cei care erau de partea lor! 

Alege transformarea  acestor proiecte în realitate, votând lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!

Mandatul meu să fie mandatul bistrițenilor!

Adriana Doina Pană – deputat de Bistrița Năsăud și candidat pe lista PSD pentru Parlamentul European

Partidul Social Democrat

(PE)

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Ovidiu Florean

  Nu aveți ce să cereți în Parlamentul European doamna Pană , pentru că dumneavoastră aveți doar un rol decorativ de completare a listei . PSD va lua 8 locuri de europarlamentar iar dvs. sunteți pe locul 15 . Nici primii 8 colegi ai dumneavoastră nu vor avea ce să ceară , fiindcă vor fi neafiliați după ce Partidul Socialiștilor Europeni o să vă dea afară ca pe niște măsele stricate . Ăsta e rodul politicii PSD de îngrădire a justiției pentru a-l scăpa pe Dragnea de pușcărie .

  (32)
 2. Dragniotul Doru Bușcu

  Mie Doru Bușcu nu-mi place deoarece este un dragniot înrăit. Însă cu fraza de mai jos, publicată recent în Cațavencii sunt întru totul de acord:
  „Democrația are obiceiul să aducă la putere ceea ce i se propune, iar partidele noastre nu fac nici un efort să nu mai propună proști. Oamenii care reprezintă România în contactul cu alte civilizații fac o impresie jalnică. Nu înțeleg ce li se spune, nu pot exprima ceea ce vor să spună, nu pot face față unei conversații care cere cunoștințe medii de politică internațională, de economie globală sau de fiscalitate comunitară. Educația nu înseamnă doar pricepere, ci și caracter. Cînd europarlamentarii noștri, ajunși la Bruxelles, își petrec mandatele în magazine și se mulțumesc cu franceza de restaurant, cînd miniștrii noștri sar direct de pe craca unei universități de provincie la conversația cu omologii lor absolvenți de Oxford, Sorbona sau Heidelberg, în fine, cînd premierii noștri își dau doctoratele cu Gabriel Oprea sau lasă un premier al Japoniei venit la București să se plimbe de unul singur prin Muzeul Satului înțelegem de ce ne lipsesc, prin reprezentanții noștri, și priceperea, și caracterul.” Doamnă Pană, acest pasaj vi se adresează. Sper să-l și pricepeți!

  (21)
 3. Balan Marius - contribuabil

  Dupa atata polologhie doamna draga , va transmit ca voi vota fix cu RARES BOGDAN (PNL) cel care ani de zile mi-a prezentat REALITATEA romaneasca asa cum este ea .

  (10)
 4. Opinie de sondaj

  Spre alegeri duce-m-aș,
  Panaceu – panaș-panaș.
  – Care-ți este Pană cota?
  – Crește ca și panacota.

  (6)
 5. Alex

  Madam, candidezi pentru Dragnea, ordonanța 13, grațierea pușcăriașilor cu acordarea de plăți re-compensatorii și ciuma roșie! În rest, NIMIC.

  (16)
 6. mama lor

  sa votezi cu pesedeul in romania in 2019 e ca si cum ai alunga romanii din romania, e ca si cum sa-ti condamni copii la saracie, e ca si cum ai semna un contract de imprumut cu dobanda 100% cand ea 2 doar 1% si multe alte prostii de care sunt satul

  (13)
 7. class

  Fai doino.. lasa ne… ca sa iesi tu parlamentar european de pe locul 15 trebuie sa ia PSD 50 % la aceste alegeri… adică tot al doilea roman sa voteze cu PSD… vise plăcute….

  (11)
 8. cititor

  Maaa… ati umplut Parlamentul Romaniei si cele doua camere cu tot soiul de profesori si de dascali , fara sa va pricepeti in economia tzarii si ocupati functiile celor calificati , de aceia Romania merge prost… nu pentru ca-i PSD-ul, PNL-ul, sau cine mama dr.acului ar fi la guvernare … ca toti sunteti o apa si un „pamant” si toti va trageti din scolile lui Ceausescu , numai ca nu aplicati ceea ce ati invatzat din aceste scoli , sau fiecare faceti cu totul altceva decat ati invatzat … , ati vandut tzara strainilor si ati bagat in Romania toate deseurile agro-aleimentare, sperand probabil sa ne otraviti pe toti, sa ramaneti numai voi cei care aveti salarii in euroi… si carora nu va pasa de ” po.pu. lime ” … ( vizavi si de faptul ca doamna afirma otravirea dumneaei cu stiu eu ce… de parca daca „dispare ” dumneaei… crapa nu stiu ce partid ori ce ragiune din aceasta tzara sau judetz… sa ma ierte doamna… Nu cred nici o iota din ce afirma , ca nu-i nici nu stiu ce magnat, nici nu stiu ce imparat, nici nu stiu ce sef de stat, de partid ori mai stiu eu ce functie care ar trebui „desfiintzata SAU PUSA PE DREAPTA ” de teroristi ) .
  Ar trebui in Guvernele tzarilor si in Consiliul European sa faca parte numai profesionisti tehnocrati, care sa mearga acolo pe baza de examene de competentza profesionala, numai diplomati scoliti si specializati in domeniu… si nicidecum pe criterii politice.
  Auzi tu ma… ca doamna pensionar de lux… este pe locul 15 si ca acolo se trimit doar 8… Pai atunci ce cauta ceilalti (?) asa… numai sa ia niste salarii babane in euroi, pe care tot Romania-i plateste ?
  S-apoi stimate Florean Ovidiu, ai dumneata impresia ca daca esti inginer esti mai bun ? Maaa… fara scoala si calificare in diplomatie si in stiintele economiei de piatza, degeaba ocupati voi niste functii cu PCR-uri … ( pile, cunostinte, relatii ) ca habar nu aveti cum sa conduceti aceasta tzara si mergem din prost tot in mai prost indiferent ca va ramane PSD-ALDE la putere sau veti veni voi cei din opozitia asta … doar formala … si care nu-i trebuie altceva decat sa aiba sefii lor cu ce se ” imbuiba ” si infrupta din avutiile tzarii , adica sa poata linge si ei „ciolanul cu fasole ” … , iar ” po.pu.lomea ” sa crape… ori sa fuga si sa stea pe sub Poduirile Londrei, Parisului sau altor capitale straine … impreuna cu tzi.g.anii … !
  Floreane… tot pe vremea ” impuscatului ” a fost mai bine … ca si tu ai prins aceasta perioada… si ai facut facultatea gratis… pe banii nostri publici… ai prins un loc de munca frumos… ai umblat prin ” lumea asta”… cu vaporul si ce frumusete a fost … nu vrei sa ne povestesti…
  Haideti mai bine sa ne reintoarcem inapoi in epoca ” pierduta ” … ca vedeti Dvs cum le merge chinezilor… sau chiar si rusilor… de ce nu … !!! Tot economia supercentralizata si intens planificata era mai buna pentru noi tzarile sarace , nu acest capitalism salbatic in care se astepata sa crapam toti si unde au devenit patroni cei care s-au infruptat din aceasta economie romaneasca si astazi au ajuns ca cei cu studii superioare si foarte calificati, sa fie ” slugile ” lor , unde nonvaloarea si incultura sociala ne conduce astazi !

  (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.