Daniel Suciu: Uriașă responsabilitate. Reacțiile liderilor PSD din județ

Holistic

Nominalizat de PSD să devină vicepremier și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, deputatul Daniel Suciu, spune că este conștient de faptul că îl așteaptă o ”uriașă responsabilitate”, dar că a rămas ”cu capul pe umeri și încrezător”, având ”dorința de a construi”.

”Viața ne oferă lecții, satisfacții și provocări, iar ele nu sunt niciodată întâmplătoare. De-a lungul anilor am înțeles acest lucru și am rămas mereu cu capul pe umeri și încrezător în Bunul Dumnezeu. Le mulțumesc premierului Dăncilă și președintelui Dragnea pentru această uriașă responsabilitate și le sunt îndatorat tuturor colegilor din țară pentru încredere și sustinere. Colegilor mei bistrițeni și sîngeorzeni, alături de care muncesc de atâția ani, le spun că o voi face și de acum cu același devotament și dorință de a construi. Radu Moldovan și PSD Bistrița-Năsăud, mulțumesc!”, a notat Daniel Suciu.

Viața ne oferă lecții, satisfacții și provocări iar ele nu sunt niciodată întâmplătoare. De-a lungul anilor am înțeles…

Publiée par Daniel Suciu sur Mardi 19 février 2019

Președintele PSD Bistrița-Năsăud și al CJ, Emil Radu Moldovan:

Mă bucur că munca bistrițeanului nostru Daniel Suciu a fost răsplătită și el a fost nominalizat pentru funcția de…

Publiée par Emil Radu Moldovan sur Mardi 19 février 2019

Vicepreședinte al PSD la nivel național, deputat și fost ministru în mai multe guverne PSD, Doina Pană:

Consilier județean multe mandate, deputat la al doilea mandat, lider de grup al deputaților PSD în cea mai tensionată…

Publiée par Pana Doina sur Mardi 19 février 2019

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan:

Am încredere în Daniel Suciu. Mult succes!

Publiée par Nicolae Moldovan sur Mardi 19 février 2019

Bogdan Ivan Gruia, președintele TSD Bistrița-Năsăud:

”În urmă cu mai puțin de doi ani luam la pas județul Bistrița-Năsăud alături de Daniel Suciu pentru a vedea “din iarbă” problemele oamenilor!

Astăzi, Daniel a fost nominalizat viceprim-ministru al României și Ministru al Dezvoltării Regionale! Mă bucură tare mult faptul că un om tânăr și capabil a ajuns aici!

Sper că Președintele Klaus Iohannis va accepta această nominalizare care nu poate fi contestată și Daniel va deveni cel mai tânăr Vicepremier din istoria României!

Felicitări Daniel și mult succes! Am încredere în tine si sunt sigur că vei face multe lucruri bune pentru România și pentru români!”

În urmă cu mai puțin de doi ani luam la pas județul Bistrița-Năsăud alături de Daniel Suciu pentru a vedea “din iarbă”…

Publiée par Bogdan Ivan Gruia sur Mardi 19 février 2019

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a transmis, miercuri, președintelui României Klaus Iohannis propunerile de numire a miniștrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale și Transporturilor, Daniel Suciu respectiv Răzvan Cuc: ”Am făcut aceste nominalizări pentru a pune capăt situației de blocaj a activității Guvernului, mai ales că perioada de interimat la cele două ministere expiră. Dezvoltarea Regională și Transporturile sunt două domenii cheie, pentru care am prevăzut prin legea bugetului de stat sumele necesare pentru realizarea investițiilor de care România are nevoie. Pentru buna implementare a proiectelor de investiții este necesară coordonarea de către miniștri cu atribuții depline în exercitarea funcțiilor. Îmi exprim speranța că interesele României vor prima și, în scurt timp, Guvernul va putea să-și desfășoare activitatea în echipă completă”.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Comentarii

 1. Ovidiu Florean

  Organizația județeană PSD s-a lipit de Dragnea cu maxim de abnegație și devotament . E ca la fotbal : cu Steaua până la moarte și dincolo de ea . În politică se traduce puțin altfel : cu Dragnea până la poarta închisorii și dincolo de ea . Căderea camarilei condamnatului Dragnea va fi extrem de dureroasă pentru PSD-iștii din BN .

  (41)
  • Simionas

   O sa faceti icter domnule consilier județean, fost director al Direcției județene de paza BN!!!! O sa faceti icter!!!atata dorința de rău n-am văzut decât in filmele de groaza!!!! Numai pușcărie visați, și procese!!! Grija mare! In viața prostia și natura se răzbuna!!! Felicitari domnului deputat! Asteptam rezultate, caci despre asta este vorba!!! Restul stau pe margine și rag!

   (-30)
  • Radu

   N-ați văzut pe mama dracului! Uitați-vă la leprele ordinare care ne conduc, nu-i vedeți? L-am omorât pe Ceaușescu pentru că am vrut să trăim mai bine! Un mare căcat! Daniel Suciu nu era capabil să intre la facultate pe vremea lui Ceaușescu nici dacă stătea in cap să-i ploaie în c..! Nu este singurul. Exemplele pot continua! Acuma suntem toți doctori în “prostie” si psd-iști! Bravo națiune, ești ceea ce iubești că să-l parafrazez pe Nichita Stanescu. Păcat că nu ați înțeles nimic din ceea ce a vrut să spună…
   Felicitări tuturor celor care iubiți adevăratele valori morale și nu vă este frică să și arătați asta! Restul … trageți apa!

   (39)
 2. Bechis Adrian

  Felicitari si mult succes!!! Dumnezeu sa-ti dea intelepciunea si puterea necesare unei asemenea responsabilitati. Nu face decat sa ne bucure, faptul ca alt bistritean ajunge in Guvernul Romaniei.

  (-52)
 3. Daniel

  Deputatul Daniel Suciu,
  Dă Epocii Dragnea luciu,
  Suflă scama, dă cu pana
  Pfu-pfu-pfu, ca veterana.
  – Vino-n baie, vino-n baie,
  Cheamă Dragnea Nicolae.
  – De n-ai baie, vino-n băi,
  Cu Suciu la Sângeorz-Băi.

  Morala:
  Când ești șef de harabaie,
  Poți rezolva multe-n baie.

  (39)
  • Nela

   Înainte să comentați aiurea puteti si dumneavoastra sa dati o cautare pe net sa studiați cv-ul dlui Suciu. Văd că va pricepuți de minune sa căutați pe internet.

   (-36)
  • gigi

   cautat pe net CV ….subtirel, foarte…. subtirel….gen …baiat de plimbat valiza sefului…dar deh…astia-s carieristii politicii …de la romanica…micii pupincuristii care ajung sluguta la sef…acum se cheama dragnea, raducu sefii lui,…inainte era baiatu ala de casa a lu olteanu, florian parca se numea in rolul lui danut…
   dar sa-i uram succesuri si realizari marete …

   (18)
  • Auziți, nu vreți dumneavoastră, oamenii cu CV-uri consistente, să candidați? Vă oprește cineva să mergeți să cereți votul și să deveniți miniștri competenți, cu CV-uri pe 50 de pagini? Primul pas e să vă asumați comentariile, să ne spuneți exact cum vă numiți. Al doilea să vă adunați trei și aveți un partid și al treilea să candidați umăr la umăr cu cei pe care îi huliți de sub anonimat. Dacă vă votează poporul, vom avea un guvern format numai din academicieni. Sunt convinsă de asta.

   (16)
  • DORU

   Ce CV nemaipomenit are, trei ani de ziaristica la Mesagerul si EVZ, dupa care a fost consilier parlamentar. Cred ca palaria e mult prea mare pentru acest om mic. Numai bine i se va putea spune MICUL MEXICAN, GONZALES de Bistrita.

   (17)
 4. Ioan

  Purtător de genți la Emil Radu Moldovan, a votat împotriva alocațiilor și pentru pensiile speciale. Oare cât îi mai suportă Dumnezeu?

  (28)
 5. Rodica

  Nu trebuie decat sa rasfoim acest ziar si sa ne amintim maretele lor realizari!Scuze…..experimente!
  Oameni fara pregatire si fara pic de habar, fara minim de interes fata de cei ce i-au ales. Nu trebuie decat sa te plimbi nitel prin acest judet si sa vezi proasta administare a tot ce inseama bun public.Este de necrezut cat e incapabile sunt persoanele ce au ajuns acum in functii de conducere.Greu somn a mai dormit societatea civila din aceasta tarisoara.
  Si acum acesti farisei sunt sustinuti de sutele si miile de mici oportunisti, de cei ce ciugulesc ceea ce ramane de la festinele lor!
  Dar timpul trece, roata se intoarce.

  https://www.timponline.ro/calatoria-trenul-ruta-ilva-mica-rodna-veche-jumatate-pretul-fata-autobuze/

  https://www.timponline.ro/sageata-albastra-circula-ruta-cluj-ilva-mica-rodna-veche/

  (16)
 6. Cetitoru

  Este un membru de baza al Partidului Slugilor lui Dragnea
  Calitatati care-l recomanda:
  -lipsa coloana vertebrala
  -buze moi
  -limba catifelata

  Competente ?
  Realizari ?
  Cu certitudine in media guvernului Veorica

  (25)
 7. Echim Ioana

  nu stiu de suciu, mi se pare asa no name-ca si chinezariile, dar POEZIA de mai sus face toti banii, e mistoaca de tot, felicitari pt

  (21)
 8. misu

  bravo….pot doar cita din marii ganditori…
  Petre Daea: ”Vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte”.
  OSCAR MANTO : „Votul e o magie extraordinara, care transforma BOUL in MINISTRU”.

  (38)
 9. florica dura

  1. Mă tem să nu-l strivească ”sarcina uriașă” pe care este posibil să o primească, dacă președintele Iohannis va semna decretul de numire în funcția de ministru. El ” săracul” se uita, mai zilele trecute, așa m (u) ic cum este, cu mare adorație la Dragnea…Bănuiam că urmează să primească ceva, că prea semăna cu câinele din experiența lui Pavlov. Dar, nu mi-a trecut prin cap că un asemenea individ pus pe căpătuială, de când îl știu vrea un minister atât de important ca cel de la dezvoltare…Or poate tocmai de aia ar fi trebui să mă ducă gândul la asta, că îl cunosc de mult și îi cam știu ariviția. Crezul lui în viață! De fapt, cred că se uita la portofoliu, nu la Dragnea! Dragnea era doar modalitatea prin care ar urma să devină ministru! Limbajul corpului l-a trădat, dar eu nu am citit integral mesajul transmis din imagine… Să mă ierte! Mesajul!
  2. Cum să nu se bucure liderii PSD de BN, de o asemenea numire? Că doar e de bine, nu? Vor avea de lucru firmele de casă, că de acolo unii primesc parandărat mare! Că de constntruit, da, se construiesc lucruri, dar de acelea au ei nevoie ei, nu județul!
  3. Să ne ferească Dumnezeu sau poate că nu ( și poporul acesta manipulat și manipulabil își merită soarta), de ceea ce ne pregătesc ăștia, gen Suciu, Moldovan Radu, Deneș și Pană…
  4. După foarte mulți oameni mari, pe care județul Bistrița-Năsăud i-a dat țării, de la vreme, acest județ dă doar oameni mici, tot mai mici dar cu pofte tot mai mari! Și la propriu și la figurat.

  Cu respect pentru cititori,

  Florica Dura, scriitor, jurnalist, activist civic

  (38)
 10. florica dura

  de emoție că ” am fost contemporană” cu un asemenea ”om mare” am ratat o virgulă, două și un cuvânt pe care îl corectez aici : construit !
  Scuze dragi cititori!

  Florica Dura

  (21)
 11. ovidiu

  Ma mira falcile si brihanele care le cresc marilor politicieni care ajung la putere.Un privat cu 2,3 angajati este slab si apasat de problemele si necazurile lui la firma,pe cand un ministru sau deputat care au o tara intreaga de condus incep sa le apara slanini si sunci datorita nepasarii si delasarii.De fapt habar nu au ce au de facut,nu stiu sa faca nimic!!Ajung in functii fara pregatirea necesara ,dar cu o nesimtire enorma!!

  (16)
 12. Balan Marius - contribuabil

  De ce urati asa de tare politicienii actuali ? Ei sunt aparuti in peisaj dupa chipul, asemanarea si dezinteresul vostru. Candidati domnilor cu scoala, candidati ! Implicati-va va rog in viata cetatii. O mana de oameni din orasul nostru o fac , ei fiind prezenti la toate dezbaterile pe diferite teme si pe bugete. Maxim 10 vin de fiecare data, restul unde sunteti ? Stati dupa taste sub nume ascunse si improscati cu noroi pe cei mai activi cetateni care nu se lasa dusi de nas.

  (10)
  • liviu

   Stam la munca 🙂
   Nu avem luxul sa mergem zilnic pe drumuri si sa batem din gura.
   Nu avem luxul sa stam gura casca sa cada ceva in poala noastra.

   (5)
  • Radu

   Domnule Bălan, vă ofer un contraargument. Mi s-a părut genial și desprins parcă din “povestea” aceasta! Este un citat din Horațiu Mălăele: “Când inteligența face un salt remarcabil, proștii se pornesc imediat să restabilească egalitatea.”

   (12)
 13. Dan

  Ba ce oameni nerecunoscatori. In loc sa fiti mandri ca un falnic brad din Bistrita ne reprezinta in institutia cea mai prestigioasa din Romania, Guvernul. Sorosistilor. La fel ati facut si cu fiica poporului Doina Pana. La fel faceti si cu mandria Tarii Nasaudului, Suciu Daniel. Sa vezi acum ce bine o sa le mearga bistritenilor, ce o sa lupte el pentru concitadini de acolo, de pe piedestalul ministerului, sa vezi ce ne dezvoltam de numa…

  Primari din tot judetul, pregatiti-va pentru niste contracte barosane, pe modelul Teleorman. Fugiti la Registrul Comertului, sa aveti deja firmele gata pregatite, ca o sa vina licitatiile peste voi.

  (14)
 14. liviu

  Citeam in declaratia de avere ca are luat un credit de 220,000 euro. Achitat in 5 ani 😐

  De pe internet adunate:

  „Daniel Suciu s-a remarcat toate viata lui prin urmatoarele:
  1. Nu a reusit sa intre la liceu in 1995 decat in toamna: la admiterea la Liceul Liviu Rebreanu a reusit sa obtina nota 2 la matematica. ( logica lui e ca si inteligenta un gaini ) .
  2. In Bistrita s-a remarcat prin a fi doar sluga lui Radu Moldovan si Ovidiu Cretu.
  3. Ca si parlamentent s-a remarcat ca si sluga lui Valeriu Zgonea , fiind purtator de cuvant al altui papagal.
  4. S-a remarcat ca si sluga lui dragnea.
  5. S-a remarcat prin lobby-ul facut pentru „trenul de mare viteza” Rodna Cluj care mergea cu viteza supersoniza de 26 km la ora.” Tren ulterior inchis

  (28)
 15. iuliu

  Spune-mi cu cine te însoțești, ca să îți spun cine ești. Acest Daniel Suciu, in primul mandat de parlamentar a fost purtator de cuvant (si de geanta) a lui Valeriu Zgonea- cel care se considera „colegul lui Mihai Viteazul. In al doilea mandt a devenit purtator de geanta a lui Liviu Dragnea. In rest nu s-a remarcat prin nimic. A ramas de pomina cu o interventie recentă in parlament in care spunea: „În politică, doar boii sunt consecvenţi. Nu mai fiţi consecvenţi!” Aceasta replică adresată opozitiei se potrivea mai degrabă doamnei Dăncilă, care a dat dovadă de prea multa consecventa trimitand de 4 ori la Cotroceni aceeasi propunere cu Olguta Vasilescu pentru postul de de la Ministerul dezvoltarii. Si pentru ca doamna Dăncilă s-a simtit cu musca pe căciulă, a 5-a oara l-a propus pe el pentru acest post.
  Numai că , să faci parte din guvernul Dăncilă este mai degrabă o rusine decat o anoare.

  (22)
 16. Alan Dala

  Nici nu am citit ce zic florianii si alte vietuitoare. In primul rand ar trebui sa ne bucuram ca avem un vicepremier de la noi din judet si sa ii uram succes. Eu cred ca e un mare plus pentru judetul nostru.

  (-31)
  • Nu-i bai!

   Nu-i bai, Alain Delon! Pentru pesediștii bistrițeni organizăm cursuri gratuite de alfabetizare.

   (23)
  • Rodica

   Asta cu +PLUS ai zis-o tare bine.;-)
   Minus ministrul de Beclean (care apropo ce mare plus o adus?)cu minus acest viitor ministru fac plus. Se stie.
   Doamne ajuta sa ajungem si la +PLUS!

   (14)
 17. marius

  Oare ce i a facut pe sub masa chelnerul la dracnea?Judetul are o populatie sub medie,cu ciuma rosie voteaza 10-15%(mai rezolva ei 5%),ce au gasit astia la noi ? Este o enigma totala.Totusi, eu cred ca s a jurat credinta oarba si din orice miscare iese 10% pupu!!

  (10)
 18. Despre

  Adu bani in județ domnule Suciu pentru scoli,spitale,drumuri,lupta-te pentru bistriteni și nu te multumi doar cu salariul de ministru .Ai doi ani în care ai șansa sa fii cu adevărat un cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud.Sper să nu faci doar umbră pământului în demnitatea asta mare in care ai ajuns și sa nu îți fure fala mintea și sufletul.

  (-4)
  • asta suna a instigare

   la ilegalitati

   (adica sa ia de la copii din sud si sa aduca la copii din singeorz sau sa ia de la autostrada sorelui borduri si sa le aduca in bistrita nasaud?)

   eu astept sa-l aud despre DEZVOLTARE!
   apropo..stie cineva…ARE TINERE DE MINTE?

   (6)
 19. DORU

  D-na Cristiana nu as avea nimic de spus la comentariu d-stra daca la ora aceasta tara ar fi condusa de niste oameni competenti, buni profesionisti, stapani pe situatie. Uitati-va la P.M. un monument de incultura si de prostie, iar ceilalti membrii ai guvernului se iau la intrecere cu ea. Mai bine de doi ani nimeni nu conduce, se fac motiuni inpotriva propriului guvern, institutii ale statului inghit o groaza de bani si nu-si fac treaba, sanatatea si invatamantul au ajuns la cel mai de jos nivel, justitia, care incepuse sa faca ceva e total bulversata si data peste cap, incompetentii incep sa-si vare coada si in armata, singura zona care mergea cat de cat, asa, cu dotarea sub ori ce critica si va ofensati ca lumea e critica, pe buna dreptate, pe candidatul judetului la functia de ministru. Cunoasteti poestea cu tichia de margaritar…

  (2)
 20. cc

  Ar trebui activat articolul 7.
  Nu de alta dar cu oamenii ăștia care au înțeles să conducă scoțând pe bandă ordonanțe după ordonanțe în care își plasează oameni, creează instituții, mai scuipă pe U.E de câte ori au ocazia, trebuie utilizate măsurile proporționale.
  Nu vă place în UE?
  Nu vă place Statul de Drept?
  Să circulați, să vedeți lumea, să aveți revenituri de la companii care investesc în oameni, calitatea vieții , fericire personală?
  Vreți să furați în liniște și pace?
  Stați pe coastă și fluierați la oi, cât de tari sunteți.
  Problema e că în secunda 2, tata Putin, are exact stilul de lidership pe care îl meritați și îl cereți și sunt oameni în România a căror loc e cu adevărat în Europa.
  Va face repede curățenie și ordine, plus un alt colhoz mare, pentru cereale.
  Fără sprijinul american din NATO și fără fondurile europeene și libera circulație a mărfurilor, guvernarea va fi un balon ce va face fâsssss.

  (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.