Daniel Suciu: Sîngeorz-Băi nu este o văgăună!

Deputatul PSD Daniel Suciu, președinte interimar al organizației locale Sîngeorz-Băi, spune că, pentru a exista o șansă de dezvoltare a orașului, administrația locală trebuie să acceseze fiecare proiect care îi este la îndemână.

”Sîngeorz-Băi nu este o văgăună, este un oraș rămas enorm de mult în urmă și decuplat de la avansul luat de comunele din jur și asta nu de ieri-de azi, ci de ceva vreme. Ca să aibă o șansă, Sîngeorz-Băi nu trebuie să rateze niciun proiect, iar după un an și jumătate de mandat în fruntea administrației trebuie să știi despre ce vorbești”, a declarat Daniel Suciu.

El a spus că dintre proiectele anunțate de primarul Traian Ogâgău, cele pe PNDL mai au o șansă de reușită doar dacă rămân bani în urma licitațiilor făcute pe proiectele aprobate pentru județul Bistrița-Năsăud, deoarece alocările prin acest program s-au făcut anul trecut, proiectul pentru PUG nu poate fi finanțat de Consiliul Județean, cel pentru școala din Cormaia depășește costul standard, iar cel pentru grădinița cu patru săli de grupă va fi finanțat din bani guvernamentali. Un proiect pe care îl consideră bun este cel pentru centrală pe biomasă.

În legătură cu apelul făcut de primarul Traian Ogâgău la președintele CJ Radu Moldovan, deputatul Daniel Suciu și senatorul Ioan Deneș de a face lobbhy la București pentru aprobarea proiectelor, parlamentarul bistrițean a spus la Sîngeorz TV: ”După un an și jumătate în care m-a făcut în toate felurile, și-a adus aminte că totuși sunt deputat. Aduc aminte administrației din Sîngeorz-Băi că a refuzat două proiecte aprobate prin Masterplanul de turism. Păi să-ți aduc eu asfalt și țevi de acasă? Există și soluție pentru străzi înainte de introducerea apei și canalizării, să învețe de la cei care au făcut acest lucru. Dacă este atât de curajos și popular și oamenii s-au lămurit, așa cum spune, în privința referendumului, de ce nu iese în fața orașului Sîngeorz-Băi: hai să vedem!”.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

  1. automat

    Singeorzul e ramas mult in urma din vremea in care avea primar PSD. Atunci conducerea PSD la nivel judetean chiar nu a vazut ca nu se intampla nimic la Singeorz? Acum baga de seama la orice vrea sa faca actualul primar. Nimic nu face bine! Ce s-a intamplat la Singeorz in mandatul dinainte? As vrea sa spuna cineva ce s-a facut in ultimii 4 ani de mandat ai primarului PSD. Sa sublinieze cineva ce a mostenit actualul primar. Ce proiecte se afla sau s-au aflat in curs de implementare, proiecte care sa fi fost castigate de d-l Venig si pe care sa le continue d-l Ogagau. Eu nu am observat sa se fi miscat absolut nimic in Singeorz in ultimii ani… Si nu-s politician… credeti-ma. La Bistrita stiam ca proiectul pentru reamenajarea parcului a fost castigat in timpul mandatului domnului Moldovan si terminat in timpul mandatului domnului Cretu ( de exemplu)… dar oricat incerc sa ma gandesc la Singeorz nu imi amintesc sa fi citit sau sa fi vazut ceva deosebit in ultimii ani despre vreun proiect de amploare. Poate nu-s informata suficient despre proiecte… despre barfe si scandaluri, in schimb, tot citesc…

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.