Daniel Suciu: În județul nostru ne-am făcut datoria

Holistic

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a spus că ”PSD a schimbat fundamental fața acestui județ și o va face în continuare”, iar cei din jurul lui Radu Moldovan vor face ”tot ce ține de noi și ce am învățat în acești ani de politică și administrație ca să câștigăm alegerile”.

”Nicăieri nu e ca acasă. Eu nu pot acasă să vă vorbesc nici ca invitat, nici ca ministru. Vreau să-mi fac o datorie de onoare și să vă mulțumesc dumneavoastră colegilor și prietenilor din PSD Bistrița-Năsăud pentru că acum trei săptămâni am fost într-o competiție la congresul partidului și colegii și prietenii mi-au fost alături. Vă mulțumesc din tot sufletul. Să știți că pentru mine a contat cel mai mult acest suport.

Nu am să vă vorbesc despre PNDL, despre miile de proiecte. Noi și dumneavoastră știm ce am făcut în acest județ. Mă uitam zilele trecute pe niște poze ale bunului meu prieten Radu Moldovan: Ai îmbătrânit, Radule, dar nu suficient de mult! Mă uitam și peste pozele lui Nicu, Romeo, Ionuț și chiar și la ale mele. Am cam îmbătrânit puțin împreună, dar am avut întotdeauna grijă să avem și tineri pe lângă noi. Am spus că nu am îmbătrânit suficient de mult pentru că abia în 2020 tragem linie. Niciodată, oriunde m-am dus, nu am vorbit decât cu respect și cu mândrie că sunt din Bistrița, din Bistrița-Năsăud și din PSD Bistrița-Năsăud pentru că așa cu mulți ani trecuți peste noi, aici în județul nostru ne-am făcut datoria și cifrele au fost spuse. Oamenii văd aceste lucruri, doar trebuie să coborâm în mijlocul lor. Eu fac la minister ceea ce am făcut alături de bunii mei prieteni din Sângeorz-Băi: am stat mereu între oameni și le-am spus, am plecat capul când mi-au spus că am greșit, dar niciodată nu m-am rușinat de faptul că sunt PSD-ist și vă rog să nu o faceți nici dvs. Noi, echipa PSD, am schimbat fundamental fața acestui județ și o vom face în continuare. Și nu, nu suntem îndeajuns de bătrâni ca să nu o facem nici mâine, nici la alegerile prezidențiale, nici la cele locale și parlamentare. Vă asigur, doamnă președintă, că vom face tot ce ține de noi și ce am învățat în acești ani de politică și administrație ca să câștigăm alegerile”, a spus Suciu.

El a adăugat apoi: ”Se poartă la noi în Ardeal întrebarea: tu de-al cui ești? Eu oriunde merg spun că sunt de-al lui Radu Moldovan, Iosif Gabor, Nelu Sabo, Doina Pană și de-al tuturor colegilor mei. Nicăieri nu-i ca acasă și nicio funcție nu îmi va schimba mândria de a fi colegul și prietenul dumneavoastră. La final, fiindcă eu și la congres am vorbit despre suflet, inimi și familia noastră frumoasă, dați-mi voie să mai spun două lucruri: dacă vorbim de familie… Valer ești aici? Ia ridică-te puțin în picioare! Valer Avram (primar din Măgura Ilvei trecut la PSD) este unul dintre cei mai buni primari din acest județ și în această dimineață a devenit tată! Să-ți dea Dumnezeu sănătate ție și familiei tale! Viluț Matei de la Micești mă bucur că ești sănătos, că ești în mijlocul nostru și te-ai făcut bine. Colegilor mei de la Sângeorz-Băi – care deja nu mai îmi sunt colegi, ci parte a familiei – vă mulțumesc că sunteți în continuare alături de un proiect frumos care, să sperăm că bunul Dumnezeu ne va ajuta în 2020. Succes tuturor!”.

Întrebată în conferința de presă cât de mulțumită este de cei doi miniștri din județ, Daniel Suciu și Ioan Deneș, Viorica Dăncilă a răspuns: ”În acest moment pot spune sunt mulțumită de activitatea lui Daniel Suciu, de activitatea lui Ioan Deneș”.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Strutul rusini

  Minciuni de doi lei. Avem strazi de pamant, avem marea de la deal plina cu caca de unde bem apa, plina de confucte de scurgere, strazi fara iluminat public de ani de zile, avem o partie de pamant care inghite bani degeaba, avem un primar si un vice care baga veverite in cusca… avem un pesede cu care ne facem de ras in tara la tv. Avem un oras plin de ciori care se hranesc din gunosie, avem un oras unde gunoiul nu se recicleaza, avem incompetenta cat cuprinde.

  (7)
 2. SANYI

  CU O ASEMENEA GINDIRE NU VEI PUTEA SA DEZVOLTI O ADMINISTRATIE PUBLICA,SANATOASA ,TRANSPARENTA SI PREDICTIBILA,”NICIODATA” citeste citatul ” Vă asigur, doamnă președintă, că vom face tot ce ține de noi și ce am învățat în acești ani de politică și administrație ca _să câștigăm alegerile_”, a spus Suciu.” SCOPUL LOR E FOARTE CLAR,PE MINE SI PE NOI NU NE AJUTA CU NIMIC…..

  (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.