Daniel Suciu candidează pentru funcția de președinte executiv al PSD. ”O nouă provocare pentru viitorul PSD”

Holistic

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a decis să candideze la funcția de președinte executiv al PSD în cadrul congresului care va avea loc în 29 iunie.

Deputatul Daniel Suciu este vicepreședinte al organizației județene PSD Bistrița-Năsăud și în prezent secretar general adjunct al partidului.

”Felicitări Daniel și mult succes! Suntem alături de tine!”, a postat pe Facebook președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

„Țin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier județean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face și va face lucruri bune pentru România. Am făcut și greșeli și trebuie să ni le asumăm, pentru că doar așa vom recâștiga încrederea oamenilor. Așadar, candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulțumesc colegilor mei de acasă și tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD”, a scris Daniel Suciu pe Facebook.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Pop Dan Florin

  Felicitări, domnule Daniel Suciu! Ați demonstrat în toate funcțiile pe care le-ați ocupat că puteți face lucruri bune pentru oamenii acestei țări. Ați dovedit că puteți lua decizii urgente pentru soluționarea investițiilor importante pentru țară! Vă admir pentru curajul de a lua această decizie acum, în cel mai delicat moment al PSD de după „89.
  Meritați cinstea de a fi președintele celui mai bun partid din România!

  (-37)
  • Marius

   Trebuie sa produceti rapid niste malai pentru ciuma rosie ca intr un an o sa ajungeti presedinti la crescatorii de vaci!!(la cum va iubeste electoratul)

   (24)
  • Pop Dan Florin

   Crescătorii de vaci în engleza americană se numesc cowboy. Mulți dintre ei au proprietăți întinse și bani mulți obținuți din munca lor zilnică. Nu e o rușine să muncești pământul și să crești animale. Mulți dintre părinții noștri și, cu siguranță, bunicii noștri au făcut astfel de munci fără să le fie rușine. Nu degeaba spunea Lucian Blaga că ,, Veșnicia s-a născut la sat” Deci, mă bucur să fiu un cowboy din aceste puncte de vedere!
   Dacă vom investi cel puțin la fel ca până acum în zootehnie și în celelalte ramuri ale agriculturii, PSD nu va mai fi numit de unii ,,ciuma roșie”. Poate se vor gândi la ,, boala vacii nebune” sau ,,grânara Mării Negre” :))).

   (-19)
 2. Deneș Curcanul

  Plecat-am nouă din Beclean,
  Și cu boactărul, zece,
  Și-aveam în codrul ardelean
  Trei firme austriece.
  Voioși ca șoimul cel ușor
  Ce zboară de pe munte,
  Cu Daniel Suciu la picior,
  Cu Doina Pană-n frunte.
  *
  Crud e când intră prin stejari
  Năprasnica lor drujbă,
  De-abate toţi copacii mari:
  Codreni, suntem de slujbă!
  Prin foc, prin șpăgi, prin hoți, prin fum,
  Prin mii de comisioane,
  Urcăm, luptăm… iată-ne-acum
  Sus, sus, lângă butoane.
  *
  Ah! da-o-ar Domnul să ajung
  Al apelor ministru,
  Ca ploile să le alung
  Dincolo, peste Nistru,
  Ca să scot din codrii virgini
  De-a pururi austriecii,
  Ca să tăiem doar cu români,
  Ce-a mai rămas din specii.

  Boactăr – de la Wächter, în limba germană, sergent

  (22)
  • Pop Dan Florin

   De-atâtea rime ce făcu,
   Curcanul adormise.
   Cu ciocu’-n pix brutal căzu
   Și se pierdea în vise.

   Și se vedea un gânditor
   Ce-n cioc ține-adevărul
   Cu ochii triști, fără umor,
   El prelungea misterul…

   O curcă beată a amețit
   De trista lui privire.
   La ciocu’ lui cel amorțit
   Voia să se inspire.

   Din ciocu’ lui cel adormit,
   Nimica…. nicio știre,
   Dar ea-ncercă pan’ la-asfințit
   Să scoată o sclipire.

   Din cioc zadarnic ea trăgea
   La adevăr s-ajungă
   Curcanul tot o încurca
   Cu barba lui cea lungă.

   Nimic n-au înțeles nici ei…
   Din toate, tot nimica…
   Cum dintr-un cioc fără idei
   Răsare minciunica!

   (-6)
 3. Ovidiu Florean

  Viitorul PSD despre care vorbeste Daniel Suciu nu mai exista . In 26 mai a inceput sfarsitul PSD-ului . Cand era Nastase premier ( singurul premier adevarat al rosilor, dar din pacate corupt si el la greu ) avea 17 ministri cu rang de profesor universitar . Acum s-a degradat totul : incompetenta , coruptie , parvenitism . PSD nu se mai poate reforma niciodata , e un soi de cancer politic de o cronicitate incredibila .

  (24)
  • Tata lu' Mama Omida

   Zise urmaşul Mamei Omida…Domnul Omidu fâl-fâl-fâl- !!!
   Să luăm aminte…

   (-17)
 4. Florin Dan Pop

  Hai, domnule, destinde-te
  Și linge, și linge la Pesede!
  Hai, domnule, deprinde-te!
  Uite, Radu-Pană-Suciu
  O să-ți recunoască.

  (-2)
 5. Daniel

  Cățelul lui Răducu – președinte executiv la partid. Asta a ajuns PSD-ul lui Dragnea. Un partid de dat la câini.

  (9)
 6. iuliu

  Acest Daniel Suciu, in primul mandat de parlamentar a fost purtător de cuvânt (si de geantă) a lui Valeriu Zgonea- cel care se autointitulase „colegul lui Mihai Viteazul”. In cel de-al doilea mandat de deputat a devenit purtător de geantă a lui Liviu Dragnea. Si pentru că a fost ca un câine credincios stăpânului, a fost recompensat cu numirea in functia de ministru al dezvoltării regionale- o palarie prea mare pentru el. In rest, nu s-a remarcat prin nimic. In schimb, a rămas de pomina cu o interventie in parlament in care se adresa opozitiei spunând: „În politică, doar boii sunt consecvenţi. Nu mai fiţi consecvenţi!”
  E clar că PSD-ul are nevoie de o reformare profundă, după ce Dragnea l-a adus pe marginea prăpastiei. Numai că această reformă nu se poate face cu oameni mediocri precum Dăncilă, Suciu sau altii ca ei.

  (15)
  • Bistrita Europeana

   Suciule…Voi: parlamentarii și primarii nu sunteți mai speciali decât doctorii,profesorii sau jurnaliștii.Ei trag din greu sa isi câștige pâinea cu trudă și jertfa.Voi ce trudă aveți sa stați pe un scaun toată ziua și să ridicați mana la vot ? Atâta timp cât nu renunțați sa vă mai dați cadouri speciale,salarii umflate și pensii pe care nu le meritați nu o sa mai intrați în veci în sufletele oamenilor.Ca Deeeee…..Voi sunteți speciali….De 30 de ani sunteți tot mai speciali….

   (6)
  • Pop Dan Florin

   Clasa politică din România se schimbă încet, încet. Apar oameni cu o altă mentalitate. Chiar și partidele politice tradiționale și-au dat seama de acest lucru și renunță treptat la vechile metehne retrograde. Daniel Suciu este doar unul dintre exemplele pe care noua generație le oferă. Robert Sigartău este un alt exemplu, să rămân doar la județul Bistrița-Năsăud. N-or fi ei profesori universitari, sunt prea tineri pentru asta, dar sunt oameni pregătiți și vor să facă lucruri bune pentru oamenii din țara asta. Cred că e bine să avem încredere în reprezentanții pe care îi alegem în Parlamentul României! Altfel ce rost are democrația, dacă oamenii sunt mereu împotriva celor pe care îi aleg prin vot?!

   (-10)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.