Cupa Școlilor la Street Dance, ediție aniversară la Sala Polivalentă din Bistrița

Holistic

Cupa Școlilor la Street Dance împlinește 10 ani. Din 2009, acest eveniment are loc în Bistrița. Finala Națională este programată sâmbătă 19 mai, la Sala Polivalentă, începând cu ora 15.00.

”Îndrăznește, implică-te, trăiește. Acesta este motto-ul care a adus Cupa Școlilor la Street Dance la cea de-a X-a ediție, iar la un deceniu de activitate competiția se anunță acerbă. Doar cei mai buni vor avea onoarea de a se intitula campioni naționali și de a ridica deasupra capului trofeul Cupei Școlilor la Street Dance. La marea Finală Națională de la Bistrița participă doar cele mai bune trei trupe din fiecare județ. Acestea trebuie să demonstreze că sunt suficient de talentate, pregătite și motivate să reprezinte școala din care fac parte”, anunță Reborn Dance Studio, principalul organizator.

La Marea Finală vor participa trupe din Bistrița-Năsăud, Brașov, Botoșani, Cluj, Constanța, Dolj, Iași, Mureș, Timiș, unde au avut loc etape județene, dar și din alte județe unde nu s-au desfășurat astfel de competiții.

Un bilet de intrare la Marea Finală va costa 15 lei (reducere 5 lei cu biletul de la etapa județeană CSSD Bistrița-Năsăud)

Evenimentul este structurat pe două categorii: Școli gimnaziale și Licee.

Probe CSSD: 1. Show Propriu; 2. 1 vs 1 Hip Hop Battle. Categoria 1 vs 1 Hip Hop Battle Gimnazii va avea loc în cadrul evenimentului la Sala Polivalentă, iar categoria 1 vs 1 Licee și Studenți se va desfășura la Party CSSD.

Mai multe detalii, pe cupascolilorlastreetdance.ro.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.