Cum arată și la ce poate fi folosită trăsura tip fast-food, cel mai nou produs al Direcției Silvice Bistrița

Holistic

(VIDEO) Direcția Silvică Bistrița-Năsăud a lansat pe piață un nou produs: trăsura tip fast-food care poate fi folosită pentru a vinde mâncare direct în stradă, pe post de gelaterie-cofetărie, florărie-cadouri și artizanat, librărie, dar chiar și pentru cofffe shop și berărie.

La Bistrița s-a înființat în 2004 atelierul de confecționat trăsuri întrucât Herghelia din Beclean a trebuit să intre în circuitul concursurilor hipice din ţară și era nevoie de un atelaj. Trăsurile confecționate la Bistrița, în medie câte 40 pe an, au fost cumpărate apoi de herghelii, hoteluri şi pensiuni turistice din toată țara. Tot la Bistrița se fac și sănii.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. I. Alexa

    Poate acest tip de transport ar putea ajuta la vânzarea fructelor de pădure autentice si sănătoase pentru cetățenii interesați din municipiu. Nu am încredere in persoanele neautorizate sau cu probleme de igiena personala sau alimentara care vând in soare pe astfalt direct asemenea produse! Inițiativa mi-a adus aminte de o alta a Bibliotecii Județene unde bibliobuzul achizitionat sta si … doarme. Bani din bugetul public aruncați pe Apa Sâmbetei … PS. Zicerea zilei:” Cazi de șapte ori, ridica-te de opt.” (proverb japonez din noua carte citită: “19 secrete japoneze pentru o viata mai buna” de Ioana LEE (editura RAO, 2019). Vacanța placuta tuturor! Faceți mișcare si citiți! Mergeți si înotați la Ștrand! Comunicați direct cu cei dragi! Vizitați-va bunicii de la tara! Sanatate tuturor! La buna vedere!

    (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.